Een schokkende lijst van beroemde achternamen van het zwarte boek van Epstein

Maagdeneilanden, VS. Jeffrey Epstein’s Island – de locatie van een orgie georganiseerd door de miljardair – werd gefilmd met een camera die aan boord van een drone was geïnstalleerd. De film laat verschillende gebouwen zien: huizen, zwembaden en de zgn “Tempel”. Het is onder andere Epstein had op dit eiland geslachtsgemeenschap met minderjarige meisjes, waarvan de miljardair werd beschuldigd. Hij werd ook beschuldigd van pooier.

Er is gespeculeerd dat Epstein de namen zou kunnen onthullen van degenen die tijdens het proces betaalden voor seks met minderjarigen. De Amerikaanse media benadrukten dat Jeffrey Epstein in het verleden goede contacten had, waaronder: met president Bill Clinton en prins Andrew.

Waar werd Jeffrey Epstein van beschuldigd?

De man werd enkele jaren geleden beschuldigd van het gebruik van seksuele diensten van minderjarige meisjes. Zijn herenhuizen in Manhattan en Florida moesten worden geregeld door ontmoetingen met tieners, van wie de jongste 14 jaar oud zou zijn.

De rituele jacht

Van Dustin Hoffman, Alec Bladwin tot Chris Tucker, je zult niet geloven wie er nog meer werd genoemd in Jeffrey Epstein’s “Little Black Book” door Anonymous. Door  Aaron Weaver  @aaaronweaver Een anonieme hackergroep zou naar verluidt “Jeffrey Epstein’s little black book” hebben uitgebracht. Anonieme actiegroep heeft vrijgegeven wat zogenaamd het dagboek is van het “kleine zwarte boekje” van kinderhandelaar  Jeffrey Epstein.

We kunnen er niet zeker van zijn dat deze lijst echt is, maar de namen die erop staan ​​zijn niet toevallig.

Van Chris Tucker tot Dustin Hoffman.

Hoewel de belangrijkste artiesten op deze lijst oorspronkelijk alleen Afro-Amerikanen waren, bevat Epstein’s Black Book Black Book genoeg sterren om een ​​nieuwe Avengers-saga te creëren.

Ja, Rush Hour-ster Chris Tucker stond op de lijst. Dit zou geen verrassing moeten zijn, aangezien het net werd getoond in Epstein’s Netflix-documentaire “Dirty and Rich”.

Ja, supermodel Naomi Campbell staat ook op de lijst. Het is natuurlijk onduidelijk of ze op een gegeven moment het slachtoffer van Epstein was, een klant of een vriend.

De rest van de beroemde artiesten waren zeker geen “slachtoffers”.

Weet je nog dat aardige vent Dustin Hoffman een jonge kerel speelde die werd verleid door een oudere vrouw in The Graduate?

Volgens het zwarte boek van Epstein is het mogelijk dat hij een oude man was die jonge vrouwen ‘verleidde’. Zeer jonge vrouwen.

Hier zijn slechts  enkele van de  andere artiesten die in het zwarte boek van 91 pagina’s zijn verschenen:

 • Will Smith (acteur, rapper)
 • Mick Jagger (zanger van The Rolling Stones)
 • Courtney Love (zanger)
 • Bobby Slayton (komiek, acteur)
 • Joan Rivers (komiek, acteur)
 • Rupert Wainwright (acteur, regisseur)
 • Minnie Driver (actrice)
 • Christy Turlington (model)
 • George Hamilton (acteur)
 • John Cleese (acteur, komiek)
 • Jacques Villeneuve (coureur)

Sommige mensen op deze lijst hebben niemand verrast. Het lijkt logisch dat dezelfde soort mensen die machtsposities zoeken ook seksueel op de machtelozen jagen.

Epstein had een voorliefde voor influencers in de entertainmentindustrie. En ze hielden van alles wat Epstein te bieden had.

Rupert Murdoch, de mediamagnaat die Fox News en The Wall Street Journal controleert, verscheen. We weten van Filthy Rich dat Hollywood-verkrachter en miljardair Harvey Weinstein diep verbonden was met Epstein.

Hollywood power player  en Untitled Entertainment-oprichter Jason Weinberg was een goede vriend van Epstein. Invloedrijke journalisten zoals Barbara Walters, Maria Shriver en Mike Wallace stonden dicht genoeg bij de veroordeelde zedendelinquent om brutaal met hem kennis te maken.

Maar natuurlijk reikten Epsteins vrienden en prospects veel verder dan Hollywood. Hier zijn enkele andere opmerkelijke namen van extreem machtige mensen die deel uitmaken van de lijst van Epstein:

 • Henry Kissinger (voormalig staatssecretaris)
 • Prins Andrew (  zijn heldendaden zijn bekend  )
 • David Koch (overleden eigenaar van miljardair Koch Industries)
 • Nick en Thomas Pritzker (leden van de  “15e rijkste familie ter wereld”  )
 • Clive Bannister (investeerder, voorzitter van het Museum of London)
 • Hannah en Jessica Rothschild (leden van de Rothschild-familie, een van de  rijkste families op aarde  )
 • Chris Forbes (vice-president van Forbes Publishing)
 • Mark Getty (lid van de miljardair Getty Family, president van Getty Images)

De lijst gaat maar door. Het omvat de wereld van de politiek en de wereldmonarchie, en talloze presidenten en andere machthebbers. Bill Clinton is er ook, dus het is vrij duidelijk waarom Epstein niet bang was voor de beschuldigingen.

https://www.youtube.com/watch?v=-j0rjlfmDx4 

https://www.ccn.com/from-chris-tucker-to-dustin-hoffman-the-anonymous-epstein-leak-will-shock-you/?fbclid=IwAR0NJIcA8aq1CGdZutekl15nrHGJ66D8ayiwyQ3m3ewu8s8X54-nkvTP8XHS-

Bron: Globaal bewustzijn

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.