GTB ufo nieuws 23 mei 2022

 

Mei 23, 2022
GTB 005.

MET MAN EN MACHT VOORKOMEN, DAT U IETS TE WETEN KOMT OVER UFO’s. DAT IS HEN ZEER GOED GELUKT, WANT NAAR MIJN INSCHATTING GELOOFT 80% NOG DAT DIE DINGEN FANTASIE ZIJN.

Alvorens in te gaan op Charles Hall en zijn ontmoetingen met Aliens wil ik U eerst duidelijk maken dat er een hele industrie is opgezet om het UFO gebeuren te bagatelliseren en belachelijk te maken.
Men huurde wetenschappers in en journalisten om alles wat gemeld werd aan zicht meldingen te ontkrachten. Dit gebeurde tot aan het belachelijke toe.
Een klein voorbeeldje daarvan was kapitein Mantel, die een ufo achterna ging, te dichtbij kwam en zijn straaljager spatte uit elkaar. Het werd gebracht als kapitein Mantel, die om het leven kwam omdat hij met zijn straaljager De Planeet Venus aanzag voor een vliegend object en die achterna ging. Een schandelijke verklaring, die een oorlogsveteraan met 10.000 vlieguren en talloze inzetten niet waardig is.

“Project Blue book” werd opgezet. Hier werden alle ufo meldingen ontzekerd. Ik heb het boek gekocht.
Aan het hoofd werd gezet prof. Dr. Hynek, die met zijn wetenschappelijke team alles wat maar kon vliegen belachelijk maakte. Achter dit project was een echt “Blue Book nr. 2”, waar in het geheim alle meldingen nauwkeurig onderzocht werden en in kaart gebracht. Dat gebeurde ook met project “Sign”
Hynek stopte ermee, omdat hij in de gaten kreeg, dat de meldingen echt waren en dat het wetenschappelijk onverantwoord was om verder, ook al was het geld goed en veel, nog verder er aan mee te werken.

Hij richtte zelf een onderzoeksteam van wetenschappers op en startte een echte ufo vereniging. Later verongelukte hij…(!,?)
Ook was er majoor Donald Keyhoe van de luchtmacht, die alles moest onderzoeken op ufo gebied. Ook hij nam ontslag, na ontdekking dat alles echt is en richtte ook een ufo club op. Hij werd later vermoord en zijn hele file werd door het gouvernement en de cia in beslag genomen. Na 10 jaar procederen heeft zijn vrouw een onbeduidend gedeelte ervan teruggekregen….

Hij was degene die mij door zijn boek activeerde in de jaren 60 op ufo gebied…omdat hij zo geloofwaardig was. Zijn eerste boek; “ Flying Saucers are real.”
Alles werd omtrent ufo’s belachelijk gemaakt. “Ze zien ze weer vliegen”
was een standaard lacher. Op de radio etc. men lachte zich kapot. Ook werd de markt overspoeld met tijdschriften met groene mannetjes met antennes op het hoofd. Hoorspelen van Monus, man van maan”, of “sprong in het heelal”. Wel leuk, maar de boodschap was .

Het is allemaal onzin en als je het geloofd ben je gek. Op dezelfde manier heeft men ook mensen belachelijk gemaakt, die zich niet lieten inenten…..voor dat zogenaamde covid….
Ondertussen werden piloten van alle vliegtuig maatschappijen een spreek verbod over ufo’s opgelegd. Op straffe van ontslag op staande voet.

Op de radio, als er iets naar voren gebracht werd, werd er altijd raar gegild en grapjes gemaakt. Het was een geoliede ontkenning machine.
Daarom geloofd 80% van de bevolking nog steeds dat het onzin is. Terwijl er jaarlijks duizenden zichtmeldingen en films zijn, doorspekt weer met fake films en fake verhalen !

Derhalve is het moeilijk voor veel mensen het echte van het onechte te onderscheiden. Door de tientallen jaren heen heb ik logischerwijs de gave ontwikkeld om het kaf van het koren te scheiden, omdat ik over heel veel info beschik…

Charles Hall, de man die het ras “De Tall Whites” op de aarde zette, is next….

GTB.

Update Ufo nieuws

Mei 23, 2022
Ufo’s INFO 006

Charles Hall, verschillende universitaire graden, waarbij weersdeskundige hem het beste lag. Hij was in dienst van het Amerikaanse leger en werd gevraagd voor een termijn van twee jaar in de woestijn van Nevada.
Een erg eenzame job van alleen in de dessert in een gebouwtje, een weerstation. Er werd hem niet verteld dat er aliens waren, dat verschillende voorgangers gek werden of dat ze gedood werden of die vervroegd die baan verlieten. charles was een koude, rustige, met beide benen op de grond staand iemand.

Hij schrok zich ook rot, toen hij s’avonds de eerste ufo’s in de verte in een berg zag verdwijnen. Later bleek bij nader onderzoek, dat deze ufo’s , grote ruimteschepen, vooral bij volle maan binnen kwamen. Men vertelde hem later dat dan het magnetische veld rond de aarde erg rustig was, en dat het dan makkelijker werd om de ruimteschepen het gat in te manoeuvreren, die de opening was van de ruimtebasis in deze berg.

Bij de eerste ontmoeting met een Tall White schrok hij zich wild. Het was een lang, dun fragile mens van ca. 2.30 m met witte haren en blauwe ogen. Hij mocht hen niet dichter benaderen dan 10 meter. Zij waren doodsbang voor besmettingen door menselijke bacteriën. Aanraking betekende een zekere dood. Onder de kleding in de mouw zat een klein apparaat met dodelijke stroomstoten.

Charles kwam er achter dat de ufo’s vaak gevuld waren met kinderen, die vakantie hadden in de woestijn, dat was voor hen een aangename heerlijke temperatuur 40-50 gaden Celsius, ondertussen kregen de ufo’s een grote onderhoud beurt van ca. een maand. Ook zag hij tijdens zijn waarnemingen soms blanke gewone mensen met een generaals pet, een rode band, samen naar binnen gaan, wel met afstand. Waarschijnlijk hielp leger personeel ook met het onderhoud…..

Verder ontdekte hij , dat hij eigenlijk een bezienswaardigheid was voor de passagiers van de Ufo. Voor de Tall-Whites. Aangezien hij nogal zwaar gebouwd was en volgens zijn eigen zeggen op een gorilla leek, vanwege zijn grote borstkas, kwamen steeds kinderen onder leiding van een soort onderwijzeres (de teacher noemde hij die) naar hem kijken wat hij aan het doen was.

De onderwijzeres leerde hij kennen, omdat zij steeds terugkwam met een, twee of drie kinderen. Eenmaal kostte het bijna zijn leven, toe hij een jonge alien ontdekte die in een struikgewas vast zat om hem te bespioneren.
Hij bevrijdde de jongen en nam hem bij de hand toen hij door een stroomstoot bewusteloos werd. Later, toen hij na uren wakker werd, herinnerde hij zich het voorval, zij hadden het apparaat lager gedraaid.

Hij bouwde een herkenning band met de Tall Whites op en zij accepteerden zijn aanwezigheid. Er werd hem zelfs door het leger gevraagd of hij bereid was een tweede term te doen. Ook bleek later, dat hij geen spreekverbod opgelegd kreeg. Kennelijk hadden de Tall Whites er op gestaan dat hij vertellen en schrijven mocht over zijn ervaringen met hen. Zij zagen absoluut geen reden hem een spreek verbod op te leggen.

Vaak reed hij naar de ruimte basis om het van een afstand de ingang in de berg te observeren. Ook s’nachts als hij niet kon slapen klom hij in zijn jeep en reed naar de mountain.
Soms merkte hij ook dat als hij er niet was, de Tall Whites in zijn weerstation waren geweest om zijn voor hun merkwaardig gereedschap te bekijken…

GTB. https://t.me/ruimteschepen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.