Hoe de apenpokken pandemie werd gepland

 

In maart 2021 werkte een groep genaamd het Nuclear Threat Initiative (NTI) samen met de Munich Security Conference om deel te nemen aan een oefening die de reactie van de wereld op een apenpokkenpandemie simuleerde.

Het NTI-evenement werd bijgewoond door de Wereldgezondheidsorganisatie, de Bill and Melinda Gates Foundation, de Chinese en Amerikaanse CDC en andere grote organisaties. NTI is een non-profitorganisatie die mede is opgericht door Ted Turner, en de Munich Security Conference is een jaarlijkse bijeenkomst over internationaal veiligheidsbeleid die sinds 1963 wordt gehouden in München, Duitsland, in Beieren.

In een angstaanjagende video die voor de oefening is gemaakt, beschrijft een verslaggever het apenpokkenvirus, dat door bio terroristen werd gecreëerd om immuun te zijn voor vaccins.

“Slechte bewaking en hiaten in het mondiale bestuur maken ons kwetsbaar voor catastrofale biologische bedreigingen”, meldde de fictieve film die verder een verhaal promoot waarin landen die “vroege en beslissende actie” ondernemen in staat zijn geweest de schade door het virus te minimaliseren. Oefening wijst ook op de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als de groep die verantwoordelijk is voor het reageren op het virus tijdens het sporten.

agenda2020Nu, slechts een jaar later, wil de WHO de volksgezondheidsmaatregelen in veel landen in handen nemen en heeft ze opgeroepen tot een spoedvergadering over de echte apenpokkenepidemie.

Het eerste geval van apenpokken tijdens de pandemische oefening van 2021 werd gemeld op 15 mei 2022. Momenteel heeft de WHO de daadwerkelijke eerste gevallen van apenpokken op 13 en 15 mei 2022 bevestigd

Sinds apenpokken voor het eerst werd ontdekt in 1958, was het nooit een epidemie geweest buiten Afrika tot de dag dat de simulatie voorspelde. Uit het document blijkt dat vertegenwoordigers van de Bill en Melinda Gates Foundation, de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, Johnson & Johnson, de Chinese CDC, de Afrikaanse CDC, de WHO en andere groepen betrokken waren bij dit gefaseerde scenario.

Deze pandemische oefening is vergelijkbaar met andere scenario’s waarin mondiale elites zich hebben verzameld om zich voor te bereiden op een hypothetische situatie die op de een of andere manier werkelijkheid is geworden. Zoals Harrison Smith uitlegde bij het bespreken van de apenpokkenoefening in 2021 in de uitgave van The American Journal van vrijdag: “Dit is net als Event 201 of de Lockstep-scenarioplannen. Kortom, ze beschrijven wat er in de echte wereld gebeurt en zijn van plan om de reactie te coördineren.”

Volgens Maria Cheng van de Associated Press zijn Afrikaanse artsen “verbaasd over de gevallen van apenpokken in Europa en de Verenigde Staten”, omdat het zich naar het Westen anders verspreidt dan naar Afrika. Een hypothese is dat de ziekte seksueel overdraagbaar is, en de Britse Health Safety Agency zei vrijdag dat “bij de laatste infecties in het VK en Europa jonge mannen betrokken waren die niet naar Afrika waren gereisd, die homoseksueel, biseksueel waren of seks hadden met mannen”.

Ook het vaccin ligt al klaar, alles is gepland en vele slapers zullen ook weer deze vaccinatie gaan halen. Je zou nu wel denken dat de mensheid ontwaakt uit hun coma…

Voordat de waanzin begin van de griep (corona) hadden ze dit vaccin al klaar liggen!

Bron: Globaal bewustzijn

 

 

Er werd al aangegeven dat er gewoon medicijnen waren die werken tegen de apenpokken, en later hebben ze dat dus verwijderd, want ze willen iedereen vaccineren!!!

Ze blijven bezig en de angstpropaganda blijft doorgaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En als je je verder zou verdiepen, zou je zien dat deze beelden van de apenpokken die ze bij het nieuws gebruiken al oud nieuws is dus al jaren eerder gebruikt… Dus wordt wakker

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.