Hoe de vreemdeling de mensheid naar een volgende niveau wilt hebben

 

Een van de interessantere en weinig bekende theorieën over buitenaardsen betreft het Pentagon en de ‘man’ die in 1957 jarenlang samen met de geheime dienst en de president van de Verenigde Staten zelf werd gezien.

Militaire veiligheidstroepen praten zelden over hun interne aangelegenheden, maar werden gedwongen om informatie over de aanwezigheid van een buitenaardse “werking” in het Pentagon te ontkennen. Er is echter bewijs van de activiteit van een wezen dat bekend staat als Valiant Thor – een Venusiaan die naar de aarde kwam om de mensheid te helpen.

In een boek uitgegeven door Dr. Frank E. Strange, getiteld “A Stranger at the Pentagon”, dat het vreemde en nogal controversiële verhaal vertelt van een buitenaardse landing op aarde op 16 maart 1957, rond 8 uur ‘s ochtends, in een veld in de stad Alexandrië in Virginia.

Dit wezen, enigszins menselijk, was ongeveer 1,85 meter lang, met bruine ogen, kort en golvend haar en ongeveer 85 kg. Hij noemde zichzelf Valiant. Thor beweerde de leiding te hebben over het op orde houden van onze melkweg, dus hij vroeg hem om voor de toenmalige president van de Verenigde Staten, Dwight D. Eisenhower.

Toen Valiant Thor naar het Pentagon werd gebracht, ging hij tot verbazing van de aanwezigen zelf door alle veiligheidsvoorzieningen en kon hij volledige toegang krijgen tot overheidsfaciliteiten dankzij zijn telekinese en mind control-vaardigheden. In dit verband werd hij snel begroet door de toenmalige Amerikaanse minister van Defensie, Charles Erwin Wilson.

Thor ontmoette vervolgens vice-president Richard Nixon en andere leden van het presidentiële kabinet, die hem vervolgens naar een persoonlijke ontmoeting met president Eisenhower leidden.

Thor beweerde een van de belangrijkste commandanten op zijn thuisplaneet te zijn en werd door de Hoge Raad die verantwoordelijk was voor bescherming en orde in de Melkweg naar de aarde gestuurd voor een stabilisatie- en vredesmissie. De missie betrof de nucleaire wapenwedloop, die in die tijd een duizelingwekkend tempo aannam, wat op zijn beurt zou kunnen leiden tot een nucleaire oorlog, die onze beschaving verwoest.

Valiant Thor ontmoette topfunctionarissen van de Amerikaanse regering, de vergaderingen werden politiek onderhandeld en op het hoogste niveau gehouden, en werden gedocumenteerd. Geen van de functionarissen heeft passende verklaringen afgelegd om geruchten hierover tegen te spreken.

Tijdens de Koude Oorlog bracht de alien drie volle jaren op onze planeet door om te onderhandelen tussen verschillende wereldleiders en te werken aan verschillende veiligheidsprojecten over de hele wereld.

Dr. Frank E. Stranges, auteur van het boek, was een federale agent die direct contact had met Valiant Thor, zijn verhaal moet waar zijn aangezien Harley Bird, de neef van admiraal Richard E. Bird, voor het ministerie van Defensie werkte op het moment dat Thor in The Pentagon verscheen, en bevestigt alle controversiële verhalen die ermee verbonden zijn.

Ingenieur Phil Schneider, bekend in kringen van complottheoretici, beweerde dat het allemaal waar was. Volgens het Valiant-verhaal landde Thor in maart 1957 op een klein ruimtevaartuig in Virginia.

Thor zag eruit als een normaal mens. Schneider zei dat het een onsterfelijk wezen was met 6 vingers, een vergroot hart, een gigantische long, en het bloed was bruin van kleur vanwege het hoge koperoxidegehalte.

Bovendien was het een buitengewoon intelligente vertegenwoordiger van Venus. Zijn IQ was 1200 punten. Thor sprak vloeiend honderden talen, waaronder vreemde talen, en was 500 jaar oud, hoewel hij er op 25-jarige leeftijd uitzag als een man.

Waarom kwam Thor naar de aarde? Het hoofddoel, zo werd gezegd, was aardbewoners te helpen een leven van spirituele principes te leiden. Hij ontwikkelde een plan om de gezondheidszorg, economie, wetenschap en technologie, justitie, onderwijs en management te verbeteren. De Amerikaanse regering luisterde naar hem, maar weigerde de hulp te accepteren.

Schneider verzekerde ook dat hij de alien persoonlijk had ontmoet in gebied 51, waar hij een project ontwikkelde om een ​​ondergrondse militaire basis te bouwen. De ingenieur beweerde dat Thor veel regeringsgeheimen kende. Hij zei dat de Verenigde Staten een apparaat hebben dat over de hele wereld zware aardbevingen veroorzaakt en dat het aidsvirus opzettelijk is gecreëerd om de menselijke bevolking te verminderen.

Schneider zei dat de Verenigde Staten in 1954 een vredesverdrag met buitenaardse wezens ondertekenden. In 1995 verklaarde hij dat de regering op hem jaagde omdat hij een van de 8 mensen was die op de hoogte waren van Thor’s buitenlandse afkomst, de rest stierf onder vreemde omstandigheden. Toen de ingenieur dood in zijn appartement werd gevonden, waren ufologen ervan overtuigd dat de veiligheidsdiensten gewoon een extra getuige hadden verwijderd.

In de archieven  wordt Project Blue book  gelabeld als 002741-57-ROOM4D-717: De landing van Valian Thor [en zijn bemanning] was misschien wel de eerste gedocumenteerde landing van een mensachtig buitenaards wezen door militaire officieren. Hij ontmoette president Eisenhower en vice-president Richard Nixon minstens een uur. Vervolgens kreeg hij de VIP-status en werd hij teruggestuurd naar het Pentagon. – Harley Byrd, Project Blue Book, USAF

Tijdens deze bijeenkomst zou Valiant Thor president Eisenhower van digitale films voorzien. Er is voorgesteld dat de leiders van Venus de aarde spirituele en technologische vooruitgang zouden bieden in ruil voor het beëindigen van de nucleaire race van de aarde. De president zou instemmen met het voorstel, maar stuitte op tegenstand van generaals die het militair-industriële complex vertegenwoordigden. Blijkbaar weigerde de president officieel om zo’n overeenkomst te sluiten uit angst voor buitenlandse mogendheden.

Waar is de Valiant Tor nu? Sommige ufologen zeggen dat hij op een geheime basis bij Lake Mead woont, op de grens tussen Nevada en Arizona. Er is ook een veronderstelling dat de Amerikaanse regering het Valiant Tor-verhaal heeft gemaakt om af te leiden van meer geheime projecten.

 

Bron: Globaal bewustzijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.