GTB nieuws Dinsdag 24 mei 2022

Mei 24, 2022
GTB 577.

MET DE BILLEN BLOOT IN DE GOOT.
ER IS GEEN ONTKOMEN MEER AAN, ZIJ STAAN VOOR AAP.

Ja, er zijn nu de grote bijeenkomsten. De bijeenkomsten in Davos en Geneve van de meest corrupte en omgekochte en satische broeders allertijden.
Ditmaal zelfs op de basis. Niet meer in het verborgene, maar ontbloot in Davos en Geneve. Het is een totale criminele satanische mix.

Het gore zootje, zij gaan nu met de billen volledig bloot.
De een wil niet onderdoen voor de ander. Zij willen onderling de ander niet laten weten dat zij het wel een beetje griezelig vinden. Zij durven derhalve ook niet tegen te stemmen. Zijn al zolang heel goed betaalde jaknikkers geweest en willen laten zien dat zij de gift, dat zij de functie hebben gekregen, die zij nu representeren, erg waarderen.

Waarderen omdat zij dan boven de schapen hun hoofd mogen uitsteken.
Zij mogen toch wel het domme volk vertegenwoordigen.
Die schapen weten niets, kennen niets, wij houden hen dom en nemen hen alles af. Zij hebben dat niet eens in de gaten. Welnu als zij het in de gaten krijgen, dan laten wij de domme militairen er een paar afschieten en zij kruipen dan snel hun hol weer in en kreunen achter hun eigen tralies.

Jeetje, dat mogen zij toch niet doen, tjonge jonge daarvoor betalen wij hen toch niet…. gohhh, he… dat kun je toch niet maken…. en hallo hallo hier pak aan, een roos voor je, een roos vol liefde en vertrouwen….

En als je de zweep pakt zingen wij nog een liefdevol liedje voordat zij ten onder gaan…..
Maar dat is niet erg, het is toch gajes, gojemm…..insecten.

 

GTB

Ja zo denken de meesten van die zogenaamde leiders. Zij gaan dan onder, naamloos, in de massa, en zolang zij mogen meedoen is het goed. Als zij straks maar weer een kleintje mogen pakken als beloning is het goed….. ja, daar hebben wij wel recht op hoor, wij werken hard…. al die vergaderingen….al die reizen…en maar steeds toetsen of je nog de Hoge Heren bevalt, want je wil niet in ongenade vallen…..!!!!!!

Het zijn zielige onderkruipers, die je nooit recht in de ogen kijken, altijd wegkijken of in de verte…Het zijn profiteurs, die liever 1000 mensen de hel in jagen, dan een keer een maaltijd missen. Een zielig zooitje.

Deze mensen moeten wij negeren. Wij moeten hun orders niet meer opvolgen. Hoe kun je de apenpokken een A ziekte maken. Debiel van een kuipers…!!!!!! Hoe kun je…!!!! Wil jij nu hetzelfde geintje uithalen die die smeerlap van een de Jonge heeft uitgehaald. Want jij praat alweer over lockdowns als het moet. Het valt echt op. Je bent een blinde dienaar van de Cabal….EN HET VERTEGENWOORDIGEN VAN HET NEDERLANDSE VOLK ONWAARDIG……VOLLEDIG ONWAARDIG … HETZ LFDE ALS DIE LEUGENAAR EN DIE TE SLIMME D66 GRIET.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.