GTB ufo nieuws 24 mei 2022

Mei 24, 2022
UFO’s INFO GTB 008.

Toen Roswell gebeurde was het alsof er een hond tussen de eenden gegooid werd. Men schrok zich rot. Dat gebeurde ook bij alle geheime diensten van de USA. Er waren er 18, allemaal met een specifiek gericht doel. Iedereen deed zijn eigen onderzoek naar Roswell en wat zij vonden hielden zij, uit concurrentie overwegingen, voor zichzelf. Er werd onderling geen info gedeeld. President Dwight D. Eisenhouwer ( 1953-1961) zag die chaos en besloot de zaken te coördineren. Hij hief een aantal geheime diensten op en stelde een coördinerende commissie samen

Die commissie groeide uit tot 12 personen met zeer hoge intelligentie en die werden de Majestic 12 genoemd.
Alle informatie over hoe, wat en waar ging door hun handen. Het werd een enorm geheime zaak. Zei werden ondergebracht in Area 51 in Nevada, waar zij allemaal, diep onder de grond, elk een luxe appartement kregen met alle faceliteiten. De M 12.

Ook werd er een wereldgeheime Organisatie opgericht, die ook wereldwijd van de toppen van geheime diensten gevoed werden met inlichtingen op extra terrestrial gebied. De ultra geheime NRO ( National Reconnaissance Office.) ook deze met een blanco creditcard, onbeperkte fondsen.
De majestic 12 weigerde zelfs op een gegeven moment president Eisenhouwer in te lichten; “ sorry Sir, your intelligence Clearence is not high enough to be informed.

Sorry, meneer uw graad van intelligence toegang is niet genoeg om deze informatie te ontvangen. Eisenhouwer, als generaal van het leger ontplofte bijna. Dat kun je niet tegen een president zeggen hij stuurde een clubje zeer belangrijke adviseurs met Airforce One naar Nevada, area 51.
De boodschap luidde, binnen 24 uur totale info of wij sturen het Eerste legeronderdeel naar jullie en schieten het hele zooitje plat.

Dat hielp. Het bleek dat zij al een levende Alien van het ras der Greys, hadden en zij hadden wat neergestorte of verongelukte osaucers opgeraapt. Toch vertelden zij Eisenhouwer ( IKE) niet alles en hielden nog een hoop info verborgen.
Ik sprak later met de persoonlijke Nederlandse fotograaf Schellekens van Eisenhouwer, die ik in de caraibbean ontmoette.

Vandaag de dag voor zover ik mij herinneren kan is de Majestic 12 veranderd in de Majestic 40, op een bredere landen basis, omdat het hier om een wereldzaak gaat. Een wereld halszaak.
Later vond er een ontmoeting plaats met de aliens. Er werd een treaty
getekend tussen de Aliens en de USA. Wij zouden helpen met ruimte basissen en voedsel en daar tegenover zouden zij technische info verstrekken.

De inhoud van de treaty is nooit bekend gemaakt, dus de details zijn niet bekend en het blijft gissen. Later zullen wij Dan Burisch leren kennen, die een aantal jaren als wetenschapper de gevangen Alien JRod heeft begeleidt. Hij werd later nr 12 van de Majestic.

Deze JRod had een huidziekte, die het ras teisterde en zij riepen onze hulp in, of wij misschien iets konden doen…..later zou blijken dat hij de Alien via een portal zou helpen ontsnappen…….
Daarover later meer….

GTB (gtb ufo nieuws)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.