Update GTB ufo nieuws 2022

 

Mei 24, 2022
UFO’s INFO GTB 009.

“OPERATION HIGH JUMP”, EEN STRAFEXPEDITIE NAAR ANTARTICA, WAAR MEN VAN DACHT DIE KLUS “EVENTJES”. TE KLAREN…!!!!

In die tijd had men!, mijns inziens, nog weinig info over Ufo’s. Men wist dat zij snel , vlug vlogen en soms zomaar verdwenen, onzichtbaar werden ook waren er hier en daar meldingen van onderzee ufo’s. Men noemde die USO’s ( Unknown Submerged Objects).

Zelf kreeg ik een melding van een wetenschapper, die in Portugal vissers had gesproken, die het fenomeen kende. Die zagen regelmatig Ufo’s het water in duiken en uit het water opstijgen…..Ondanks het spreekverbod sijpelde ook verhalen naar buiten over piloten die dat soort waarnemingen ook gedaan hadden.
Dus dat er Duitsers een basis hadden onder het ijs in Antartica
was niet zo opmerkelijk. Maar of men al wist van de contacten van de Duitsers met aliens, weet ik niet.

Men besloot een expeditie battle groep naar de Zuidpool te sturen.
Het was een behoorlijke battlegroep met 19 vliegtuigen, 3 vliegdekschepen, een paar kruisers een paar onderzee boten en 5000 mariniers aan boord. De aantallen in elk verhaal lopen sterk uiteen.

Men vestigde een basis van waaruit geopereerd werd en admiraal Bird zelf beleefde de happening van zijn leven. Hij tekende alles op in een dagboek, wat later gevonden werd en bewaard door de familie. Vandaar dat wij het verhaal kende wat hem overkwam.

De admiraal was ook een piloot en hij vloog met zijn coördinator naar het oosten ter verkenning. Onderweg gingen de instrumenten raar doen en zij besloten terug te keren, doch contact met de basis ging niet en plotseling verschenen en aan beide zijden van zijn vliegtuig een Ufo.

Zijn motoren sloegen af maar het vliegtuig werd door een onbekende kracht gedragen. Een stem in zijn hoofd vertelde hem rustig te blijven en dat men het vliegtuig zou landen. Ondertussen verdween het ijs onder hem en er verschenen bossen en meren. Het vliegtuig landde ondergronds en hij en zijn compagnon werden in een lift naar beneden gebracht. Uit uiteindelijk mocht de compagnon niet verder gaan en hij werd in een zaal gelaten waar een soort tall White hem vriendelijk toesprak met zijn naam.

Hij moest een boodschap overbrengen aan zijn leiders met een inhoud, die wij tot op heden niet kennen. Die boodschap schreef hij ook helaas niet in zijn dagboek. Het was een uitermate kalmerend gesprek waarna zijn collega en hijzelf weer naar het vliegtuig gebracht werden.

Deze werd door de twee ufo’s weer omhoog gedragen en de motoren starten weer en hij kon naar de basis terug vliegen, waar al alarm geslagen was omdat zijn plane vermist werd,
Zijn battle groep werd zwaar aangevallen door de Duitsers, ook door waarschijnlijk Duitse ufo’s en zij verloren de helft van de manschappen en de schepen en moesten zwaargehavend terugkeren. Of Bird’s ervaring voor of na de battle plaatsvond is niet bekend.

Hij bracht de boodschap over aan de regering, maar er werd hem direct het zwijgen opgelegd hij werd verhoord en ondervraagd met kruisverhoor en al. Admiraal Bird was hevig teleur gesteld dat hij er niet over mocht praten. Dat deed hij wel met zijn vriend Foresstal, toentertijd de secretaris of defensie van de U.S.A. die de boodschap ook naar buiten wilde brengen.
Doch hij werd korte tijd later uit het raam van een hotel gegooid van de 16e verdieping in New york. Hij pleegde “zelfmoord”.

Bird kwam later ook op mysterieuze wijze om het leven…. zo deed men dat vroeger als je in de weg zat en dat doen ze vandaag de dag nog, alleen een beetje meer en meer onherkenbaar. Meestal krijgen zij een “hartverlamming”, veroorzaakt door een giftig ijspijltje die met een grote snelheid het lichaam ingeschoten wordt en een klein rood plekje veroorzaakt, die verdwijnt als het ijspijltje in het lichaam is gesmolten….

W.v…GTB. https://t.me/ruimteschepen

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.