Vampiers elites drinken officieel hun bloed

 

Actrice, zangeres en rapper Megan Fox is in januari 2022 verloofd met rapper Machine Gun Kelly. Nadat ze ja had gezegd, nam het stel een veel serieuzere stap: ze dronken hun bloed. Veel fans waren hierdoor doodsbang – terwijl anderen het als een teken van toewijding zagen. Bloedritueel om de deal te bezegelen.

En net zoals in elke incarnatie ervoor en in elke incarnatie die daarna komt, zei ik ja. En toen dronken we elkaars bloed.

Voor jongeren zijn Machine Gun Kelly en Megan Fox de Kings of Weirdness. Megan is duidelijk in een paar films verschenen – en er wordt aangenomen dat ze moeilijk is om mee samen te werken – sommigen zeggen dat ze een beetje gek is – en Kelly is om de een of andere reden een beroemdheid – iemand die je moet zoeken op Wikipedia of de online filmdatabase om te vinden dat hij Tommy Lee speelde met Motley Crue op ‘The Dirt’.

Meagan postte op Instagram hoe magisch hun relatie is: In juli 2020 zaten we onder deze vijgenboom.

Ten eerste is dit blijkbaar niet de eerste keer dat Fox en Kelly bloed hebben uitgewisseld tijdens hun relatie. Op Valentijnsdag 2021 gaf Fox haar geliefde een druppel van haar eigen bloed, wat Kelly vervolgens herdacht met een creatief Instagram-onderschrift: “Ik draag je bloed om mijn nek. De ketting was een duidelijke knipoog naar een ander beroemdheidspaar – je herinnert je misschien dat Angelina Jolie en Billy Bob Thornton “flacon” halskettingen van hun bloed droegen tijdens hun driejarig huwelijk, van 2000 tot 2003.

occulte

Deze occulte ceremonie waarbij Kelly en Fox elkaars bloed dronken, lijkt een nieuwe trend te zijn onder Hollywood-beroemdheden.

Kourtney Kardashian en haar verloofde, rockster Travis Barker, plaatsten vorig jaar meerdere keren mysterieuze foto’s van medische bloedflesjes (een met Barker’s naam) in hun Instagram-verhalen, Kardashian.

Fox, een Italiaans-Amerikaanse actrice die werd gezien met mensen als Kanye West, creëerde een kunstshow die ze “Rest in Peace Fox” noemde, dit waren witte zijden panelen die de “kunstenaar” beschilderde met een spuit gevuld met haar eigen bloed . Julia zei: ‘Ik hou van de manier waarop stoffen met bloed kleuren.’

Julia zei in een interview met de Huffington Post: “Ik vind dat bloed zo kostbaar is en het is goed dat het wordt getoond op een stof die net zo kostbaar is.” Als je denkt dat beroemde mensen modieuze lichaamsvloeistoffen zullen vermijden, denk dan nog eens goed na. Het lijkt erop dat ze het niet meer verbergen. Degenen die van bloedspatten houden, komen nu naar buiten – en werpen zichzelf zeker in het vuur van complottheorieën die beweren dat een deel van de elite bloed drinkt – vooral het bloed van onschuldige kinderen.

 

complottheorieën

We leven in een tijd waarin complottheorieën meer politiek gewicht hebben dan ooit, en een van de meest populaire is het idee dat de elite letterlijk bloed en adrenochromen drinkt van onschuldige slachtoffers. Nou, kunnen we nu zeggen dat complottheoretici weer een voltreffer scoorden? In de loop van de tijd is er veel gespeculeerd dat mensen geloven dat vampirisme in Hollywood bestaat – sommigen denken zelfs dat er elites zijn die kannibalen zijn.

Mensen vragen zich af waar al deze gekke speculaties vandaan komen – en we kunnen natuurlijk zeggen dat het teruggaat tot de tijd dat David Icke verklaarde dat de koninklijke familie en veel van onze leiders bloedzuigers waren – maar de laatste aanwijzing draait om de “astrist “Marina Abramovitsj. U herinnert zich misschien het schandaal waarin John en Tony Podesta werden uitgenodigd voor een van Abramovic’s ‘spookkoken’-ceremonies.

De prestatie van “Cooking the Spirit” was dat Abramovic varkensbloed en menselijke lichaamsvloeistoffen gebruikte op een manier die te ziek is om op te noemen. Maria Abramovic organiseerde in 2013 een evenement in het Watermill Centre. Ze stond daar met Lady Ga Ga voor een vrouw die in een plas bloed lag. De gasten verzamelden bloed met lepels om het op te eten. Het evenement heette “Devil’s Heaven”.

evenementen

Het meest verontrustende is dat deze evenementen plaatsvinden – en het is belangrijk op te merken dat dit geen onderwerp is voor Entertainment Tonight, Extra of TMZ. Het is een middeleeuws ritueel dat in het geheim plaatsvindt, buiten het zicht van het publiek – de enige reden waarom iemand van dergelijke gebeurtenissen hoorde, was vanwege de e-mails van John Podesta.

Deze gevallen bevestigen alleen maar de reële mogelijkheid van ritualistisch en vampirisch satanisme. Er is een opvallende discrepantie tussen de plots van de meeste horrorfilms en het leven van gewone mensen. We zijn zelden bezeten door demonen, in stukken gehakt door met kettingzaag zwaaiende maniakken, of gevoed door levende dode lichamen.

Ook al biedt het moderne beschaafde bestaan ​​weinig echt gevaar, toch zien we dat we in een gevaarlijke wereld leven vol buitensporig gevaar. We zijn letterlijk mentaal gegroeid en hebben onszelf geprogrammeerd om bedreigingen op te sporen en aan te pakken. Maar we moeten het vaststellen, zelfs ondanks de verschrikkingen van menselijk misbruik; of het nu mentaal, seksueel of fysiek is – we laten deze dingen meestal gebeuren.

Het enge is dat deze cognitieve selectiviteit volledig gebaseerd is op politieke haat en vooroordelen. De politiek komt op dit moment misschien het dichtst in de buurt van een volwaardige horrorfilm. Wanneer menselijke pijn een politiek instrument wordt, is er een dubbele standaard als het gaat om moraliteit, en afschuw kan worden gevonden in sommige van de reacties van mensen wanneer roofdieren hun slachtoffers beginnen te naderen.

generatie

Elke generatie wordt geconfronteerd met wat men een ‘evolutionaire aanpassingsomgeving’ zou kunnen noemen. Een van de grootste angsten die Homo sapiens in de loop van de tijd heeft gevormd, is echter de angst voor een roofdier. Het roofdier is geïllustreerd van eenvoudige wilde dieren tot weerwolven, vampiers en bijbelse beesten.

Eind jaren tachtig werd een film gemaakt, “Nightfall”, over een groep FBI-agenten die zich realiseren dat de moordenaar die ze achtervolgen geobsedeerd is door het drinken van het bloed van zijn slachtoffers. Later ontdekken ze dat de moordenaar een vampier is.

Ted bundy

Deze film is gemaakt lang voordat Mulder en Scully de monsters in de X-Files achtervolgden, maar hij was geïnspireerd door het tv-programma “Kolchak the Nightstalker” – ja, dezelfde show die Chris Carter inspireerde om te werken aan “From the X- Files” Deze zogenaamde “Predators” gaan op in de samenleving. een interessant voorbeeld is de seriemoordenaar Ted Bundy. Bundy zei ooit dat:

 

‘Wij seriemoordenaars zijn uw zonen, echtgenoten, we zijn overal. Elke volgende dag zullen er meer dode mensen zijn waar de wereld niets over zal horen.”

Hij zei dat er moordenaars onder ons zijn – iedereen heeft een geheim, en het geheim van seriemoordenaars is dat ze geïnteresseerd zijn in het zien van mensen lijden en geobsedeerd zijn door bloedvergieten. Bundy zei ook dat het publiek wil geloven dat ze de motivaties van ‘slechte’ mensen kunnen identificeren en kennen. Bundy hield er gewoon van om te doden – hij beschouwde zichzelf als een moderne vampier.

capitoolrellen

En zoals een echte complottheoreticus je zal vertellen, weten we allemaal dat er een kern van waarheid zit in een goede samenzweringstheorie. Tijdens een van de CNN-programma’s vroeg journalist Don Lemon Joe Biden naar het onderzoek naar de Capitoolrellen van 6 januari 2021, die de grootste aanval op ons Capitool in 200 jaar moeten onderzoeken.

Als reactie sprak Biden over de verkeerde informatie over de gebeurtenissen in het Capitool op 6 januari en de rol van complottheorieën bij het verergeren van het wederzijdse misverstand en het conflict tussen democraten en republikeinen in de Verenigde Staten.

Hij begon toen te praten over QAnon’s samenzweringstheorieën over Democraten en Hollywood-sterren die het bloed drinken van onschuldige kinderen. Veel mensen waren doodsbang en geschokt door wat Biden zei – sommigen schudden hun hoofd en sommigen dachten dat Biden een grap maakte of zijn leeftijd bekend maakte …

https://www.youtube.com/watch?v=GtSQvYlLweM 

Nee – Biden was serieus, net als degenen die geloven dat Hollywood-elites en sommige politici vampier-pedofielen zijn. Prins Andrew, de tweede zoon van de koningin, werd ontdaan van zijn militaire taken en koninklijke titels nadat een federale rechter een motie om een ​​civiele procedure tegen hem in New York City te seponeren verwierp. Rechter Lewis Kaplan zei effectief dat Andrew verantwoordelijk moet worden gehouden nadat hij werd beschuldigd van aanranding.

 

Aanklachten van aanranding werden tegen Andrew ingebracht door Virginia Giuffre, die beweert dat ze door de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein als minderjarige de koninklijke familie is binnengesmokkeld .

Andrew

Prins Andrew heeft eerder alle aantijgingen ontkend en zei dat hij zich niet kan herinneren ooit een 17-jarige te hebben ontmoet, en evenmin dat hij ooit een foto met haar heeft gemaakt, die vele malen in de media over de hele wereld is verschenen. Maar er is een vreemd verhaal over hoe Andrzej zei dat hij niet zweette nadat een 17-jarige beweerde dat hij liters zweet van hem uitgoot tijdens de molestering

De advocaten van Giuffre zeiden in gerechtelijke documenten dat ze wilden dat prins Andrew hen informatie zou geven over zijn ‘vermeende medische onvermogen om te zweten’. De vraag is, welke normale fysiologische persoon kan niet zweten? Je vraagt ​​je af of hij wel een mens is.

Andrzej beweerde dat hij niet zweette omdat “hij een overdosis adrenaline had genomen tijdens de Fal landoorlog toen ik werd neergeschoten … het was bijna onmogelijk voor mij om te zweten.” Anhidrose is het onvermogen om normaal te zweten. Maar ik dacht altijd dat het kwam omdat je uitgedroogd bent, de reptielen zweten ook niet. Interessant is het niet?

Roofdieren zijn op zoek naar een nieuwe consensus, op zoek naar nieuwe volgers, en ze willen je zeker overtuigen om deel te nemen aan hun psychopathische denkwijze. Ze blootstellen in machtige posities is een moeilijk proces wanneer de media en de alomtegenwoordige wereldsituatie ons volledig afleiden.

Bron: Globaal bewustzijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.