GTB nieuws 25 mei 2022

Mei 25, 2022
GTB 577.

WAT GEBEURD ER ACHTER DE SCHERMEN. IEDEREEN WACHT OP IEDEREEN. ER LEKT WEINIG INFO NAAR BUITEN.

Wij zien wel, dat men bezig is nog steeds de duizenden containers met kruisraketten te zoeken. Je zou kunnen zeggen, ; β€œ zijn wij nou nog niet klaar met die controles….?? β€œ
Neen, wij zijn nog niet klaar. Bekijk het eens 1800 container schepen voor Shanghai. Er zijn schepen bij met 10.000 containers. Dat is alleen al 18 miljoen containers. Maak er tien miljoen van….. wat about the container opslagplaatsen in Hamburg, Rotterdam, Amsterdam, Bremerhaven, Hannoverhaven, Breskens, Le Havre, Marseille, Doover etc.etc,
Wat about Los Angelus, Seattle, San Francisco, San Diego, Vancouver.

Dan de containers op bedrijfsterreinen, op Walmart parkeerplaatsen, op transport op vrachtwagens, op treinen, in en voor zeehavens, op varende schepen etc etc.
Nu noem ik maar een paar plaatsen. 4 kruisraketten per container met kleine kernwapens , ook met grote….
60 havens in handen van de chinezen….

Je kunt geen steekproeven nemen, je moet ze allemaal controleren.
Al mis je er een met 4 kruisraketten, die duizenden kilometers kunnen afleggen, voor geprogrammeerd. Een ervan op New York of L.A.

Dat afgezet tegen de tijd, dan is de tijd niet belangrijk meer. Die werkt alleen voor ons, niet voor de tegenstander. De foute satellieten worden de een na de ander opgeruimd en elke dag wordt de tegenstand minder.
Elke dag verzwakt hij. Wij hebben er niets aan als wij weten of piet en jan gearresteerd zijn, wel of niet….. waar wij wat aan hebben is dat zij gearresteerd worden of zijn !!!!!!
Daar gaat het om.

DAT IS BELANGRIJK, Als wij alles zouden weten, dan weet de cabal dat ook en daarom is het nog steeds stil. Daarom gaat die vieze club nog steeds door. Daarom kan het doorgaan in Davos en Geneve…..
Weten hun veel ?? Neen zij weten ook geen moer. Totdat zij plotseling een licht covid krijgen smorgens om 4 uur…..zoals bijna alle bestuurders in de hogere regionen. Je hoort hen dan niet meer. Wederom wordt het nog stiller…..

Het is voor ons verdomd vervelend. Het is een doodse stilte. Ja, wat geleuter in de pers. die zingen hetzelfde liedje, alhoewel die gaan ook niet meer echt schreeuwen, die worden ook stiller,
Het is of de natuur het onweer voelt aankomen, de vogels ritselen tussen de bladeren van de bomen, heel in de verte horen wij het rommelen…..de natuur valt stil.
Alleen de schrijver zegt dan. β€œEn in de verte blafte een hond….”

Wij vouwen onze handen in stilte en hopen dat het snel voorbij gaat….
Wij voelen de wind al op onze huid….. de haren gaan overeind….
Kippenvel aan ons de overwinning…. het Evil is aan het sterven, langzaam maar zeker….., wij voelen het aan….

ER IS GEEN ONTKOMEN MEER AAN…

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.