GTB ufo nieuws 25 mei 2022

Mei 25, 2022
UFOINFO GTB 010.

Dit bericht is een herhaling van een bericht , begin 2021.;
WAT IS ER TOT NU TOE BEKEND OVER UFO’S

Er zijn tot nu toe bewijzen dat er minstens 3 extra terrestrial populations zijn, die zich reeds lang op aarde bevinden. Een er van is agressief en heeft basissen van ons (Dumbs)-( Deep Undergroud Militair Basis) bezet onder de grond. Dat is ook het ras wat in het diepste geheim bevochten wordt.
Er zij al heel wat basissen op 5 tot 8 mijl diepten vernietigd geworden!

Ook weten wij, dat de Duitsers na de tweede wereldoorlog zich in samenwerking met een aliengroep zich onder het ijs heeft gevestigd in Antarctica. Zij hebben er twee grote militaire basissen gevestigd.
Wij weten dat admiraal Bird met een maritieme legergroep in 1947 heeft geprobeerd deze basissen aan te vallen en te vernietigen.
Dat is niet gelukt, want de helft van zijn vloot werd aangevallen door Duitse ufo’s en vernietigd.
Bird en de zijnen werden gedwongen zich terug te trekken. Daar is o.a. een Russische documentaire over gemaakt met echte opnamen, waarschijnlijk van twee spionnen van Rusland , die het geheel hebben gefilmd. Ik heb een gedeelte van die echte film gezien.

Uiteindelijk hebben de Duitsers, na intensief overleg, de sleutels van een van de twee basissen basis overhandigd aan de Amerikanen.
De andere basis blijft verboden gebied. Tot nu toe is er zelfs een fly-over verbod over het gebied op de zuidpool, waar zij onder het ijs gevestigd zijn. Verder weten wij, dat de Duitsers al in 1933 ufo’s bouwden, maar zij mochten deze niet gebruiken, of inzetten tijdens de tweede wereld oorlog en Hitler had over deze dingen niets te vertellen.
Dat zat onder commando van een afgescheiden groep in Duitsland, die zich al in zijn geheel terug getrokken had op de Zuidpool in de jaren ‘33 / ‘34

Ook mist men een honderd duikboten, na de oorlog, die zijn verdwenen tijdens de tweede wereldoorlog en vooral daarna. Ongetwijfeld een paar gezonken.
Wij weten dat de Duitsers grote ervaring hebben en experts zijn in het bouwen van ondergrondse duikbootbasissen langs de Europese westkust. ( st. Nazaire, Lorient, Nantes, om er maar een paar te noemen.) alle drie deze basissen heb ik bezocht en ben aan boord geweest van de tentoongestelde duikboten…..

Ook bestaat er een Duitse basis op de achterkant van de maan, jawel in een hakenkruis vorm. Dat is niet zo verwonderlijk.(Er zijn foto’s van).

Ook is er een vergadering geweest in 2009 met 9 soorten Aliens en extra terrestrials in Mexico en later een vergadering in Zwitserland. Natuurlijk wordt daar niets over bekend gemaakt.
Maar wij weten ook, dat de meeste Aliens een eind willen maken aan die belachelijke geheimhouding die nu al meer dan 90 jaar aan de gang is.

Het wordt tijd. President Trump heeft beloofd dat hij de komende vier jaar
Openheid van zaken zal geven op dat gebied. En dat gaat hij zeker doen.!
Wij weten dat er een Majestic 12 bestaat, die de algehele leiding op zich heeft genomen van de geheimen van het ufo fenomeen en die al een tijd geleden omgevormd is tot de majestic 40.

Dat zij ook de leiding hebben of deel uitmaken van de N.R.O.( National Reconnaissans Office.) een super geheime wereld organisatie, die op bepaalde gebieden en onder speciale condities hun kennis met andere leden landen delen.
Daaronder valt ook de voor ons weggehouden Zero Point Energy, waar het Amerikaanse leger en space forces allang gebruik van maken…..

Maar het duurt niet lang meer dan zullen deze, eigenlijk misdadige, organisaties al hun geheimen moeten prijs geven , die zij de laatste honderd jaren voor ons verborgen hebben gehouden….
Wij weten immers al van het bestaan hiervan…. ( voor een gedeelte).!

GTB. https://t.me/ruimteschepen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.