De agenda van de 21ste eeuw

 

Geplande massamoord. Wat er vandaag de dag gebeurt, is slechts een uitbreiding van de eugenetische beweging van het “meesterras”, gecreëerd door de Rodschilds, Rockefellers, Harriman en andere Illuminati-families. Eugenetische wetten en verplichte sterilisatie van de ‘lagere klassen’ werden ooit in grote massa’s Amerikaanse staten ingevoerd lang voordat hun beruchte pleitbezorger, Adolf Hitler, ze niet langer ‘populair’ maakte in het openbaar.

Eugenetica is echter niet verdwenen, het heeft alleen haar naam en retoriek veranderd. Het doel van eugenetica is het creëren van een “meesterras” door de gecontroleerde reproductie van de “meester”-bloedlijnen en de sterilisatie en verdwijning van deze “inferieurs”.

Het is nog steeds een belangrijke drijfveer achter mondiaal sociaal beleid, euthanasie, de milieubeweging, “gezondheidszorg”, sociale wetenschappen en vele andere factoren. Thomas Robert Malthus, een Engelse predikant en econoom, inspireerde velen die zijn werk uit 1798, de Wet van de Mensheid, volgden. Hij verklaarde dat als de groei van de bevolking van de armen niet wordt gestopt, de voedselvoorraden zullen opraken en dat de pest en oorlogen het zullen oplossen.

Darwin was een ijverige promotor van Malthus, en hij maakte veel theorieën in zijn boek over ‘natuurlijke selectie’ en de revolutie, The Origin of Species, gepubliceerd in 1859; maar het was Darwins neef, Francis Galton, die echt begon met Hitlers dwaasheden en nog veel meer. Galton was niet geïnteresseerd in natuurlijke selectie – hij wilde eerder onnatuurlijke selectie door middel van gecontroleerde reproductie. Galton bedacht de term eugenetica, wat ‘goed geboren’ betekent in het Grieks, en stichtte de eugenetica-beweging in 1869. Het idee was om mensen met ‘goede genen’ aan te moedigen zich voort te planten en om degenen met ‘slechte genen’ aan te moedigen om dat niet te doen. reproduceren.

De London School of Economics is een bastion van eugenetica geworden. Sidney Webb zei in 1909: als eugenetici hebben we de oude wet van de armen en zijn niet-kritieke hulp aan de armen nodig en vervangen door een intelligente strategie om de sociale omgeving te veranderen om vermenigvuldiging door degenen die onomkeerbaar onder de nationaal minimum nut. Het thema van Brave New World is een samenleving waarin de overheid alle baby’s produceert door middel van laboratoriumfokprogramma’s in ‘broederijen en conditioneringscentra’.

Julian Huxley was de voorzitter van de British Eugenics Society. Zijn grootvader was Thomas Henry Huxley, een Engelse bioloog die bekend staat als “Darwin’s Bulldog” vanwege zijn luide steun voor de evolutietheorie van Charles Darwin. Darwin had veel steun van invloedrijke mensen voor zijn “segregatie”, waaronder Winston Churchill, een enthousiaste eugeneticus, en typische bloedlijnen zoals de Rockefellers.

Archibald Church, een lid van het parlement en de Illuminati Fabian Society, probeerde de sterilisatiewet van 1931 uit te vaardigen om te voorzien in verplichte sterilisatie, zoals de kerk ooit zei:

“Zij die in alle opzichten een last zijn voor hun ouders en een ongeluk voor zichzelf, en naar mijn mening een bedreiging voor het sociale leven van de bevolking.”

Dit waren de woorden van een parlementslid van de Britse Labour Party die werd opgericht door de Illuminati Fabian Society en die zij tot op de dag van vandaag controleert. Ze omvatten de voormalige premier, Tony Blair, zijn opvolger, Gordon Brown, en belangrijke ministers. Hetzelfde gebeurde nog sneller in de Verenigde Staten, waar de families Rockefeller, Carnegie en Harriman de eugenetica-beweging financierden en vergunningen wilden afgeven aan degenen waarvan ze dachten dat ze zich zouden kunnen voortplanten.

Eugenetica en sterilisatiewetten werden in 1907 ingevoerd en opgelegd aan iedereen die ontwijkend was en lage testscores had. De schrijver HG Wells was een beroemde promotor van eugenetica en zijn geliefde, Margaret Sanger, werd vanaf 1923 door de familie Rockefeller gefinancierd om eugenetica in de Verenigde Staten te verspreiden. Margaret Sanger richtte de American Birth Control League op, nu bekend als Planned Parenthood. Ze was een geweldige vrouw. Hier zijn enkele van haar uitspraken:

  • Geen enkele vrouw zou het recht moeten hebben om een ​​kind te krijgen… zonder toestemming van de overheid.
  • De meest barmhartige daad die een gezin jegens een kind kan doen, is het te doden.
  • Geboortebeperking moet uiteindelijk leiden tot zuiver ras.
  • Eugenetische sterilisatie is een dringende noodzaak … We moeten voorkomen dat deze inferieure voorraad zich vermenigvuldigt.

Om nog maar te zwijgen, het Amarican Journal of Eugenics stond vroeger bekend als Lucifer the Light Bearer. Adolf Hitler en zijn “zuiverheid van ras”-fanaten werden geïnspireerd door Britse en Amerikaanse eugenetica. De verschrikkingen in Duitsland en nazi-Europa die werden betaald door de Rockefellers en Rodschilds waren een gevolg van het nastreven van het ‘meesterras’.

Voor de oorlog werd Hitler geadviseerd door vooraanstaande eugenetici uit Amerika. Ze werden naar Duitsland gestuurd door de Rockefellers, die, zoals ik al eerder zei, ook het werk financierden van Ernst Rudin, Hitlers leidende “rassenhygiënist”, aan het Instituut voor Antropologie, Erfelijkheid en Eugenetica. Keizer Wilhelm. Rudin was voorzitter van de World Eugenetica Federation en een wereldwijd lid van de eugenetica-beweging, die opriep – en blijft oproepen tot – de verwijdering van “tussenpersonen” door middel van segregatie, sterilisatie en uitroeiing om een ​​”beter” ras te creëren of ” meester ras.”

De wreedheden die plaatsvonden in nazi-Duitsland en in bezet Europa verhinderden de openlijke promotie van eugenetica. Opgericht in 1952 door John D. Rockefeller III met financiering van het Rockefeller Brothers Fund, is het een ander voorbeeld van hoe post-nazi-eugenetica veranderde in bevolking controle.

De eerste voorzitter van de raad was Frederic Osborn, leider van de American Eugenics Society. Hij schreef in 1969: “De eugenetische doelen zullen hoogstwaarschijnlijk worden bereikt onder een andere naam dan eugenetica.” De raad heeft momenteel 18 kantoren in New York, Afrika, Azië en Latijns-Amerika en is actief in meer dan 60 landen.

De internationale raad van toezicht omvat onder meer bio geneeskunde, zaken, economische ontwikkeling, overheid, gezondheid, financiën, media, filantropie en de sociale wetenschappen – gebieden die worden gebruikt om de verborgen politiek van eugenetica te promoten.

Het eerste hoofd van de Organisatie van de Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (UNESCO), opgericht in 1945, was Julian Huxley, vice-president van de British Eugenics Society van 1937 tot 1944, en de voorzitter van 1959 tot 1962. UNESCO was gewoon een andere ondergrondse operatie eugenetisch.

Richard Day gaf een gedetailleerde bespreking van hoe de wereld zal worden veranderd in een wereldwijde Orwelliaanse gevangenis tijdens een bijeenkomst van artsen in Pittsburgh. De Rodschilds en Rockefellers, die vanaf het begin achter de eugenetica-beweging stonden, trekken aan de touwtjes van de Wereldgezondheidsorganisatie, vaccinfabrikanten zoals Novartis, Baxter International en GlaxoSmith-Kline, en regeringen en instanties die naar verluidt belast zijn met het beschermen van het publiek tegen de farmaceutisch kartel.

We zien nu ‘eugenetica, het laatste front’ met een opkomende beweging die bekend staat als ‘transhumanisme’. Het ontwikkelt en promoot verschillende besturingstechnologieën, zoals microchips, hersenimplantaten, hersen-computerinterfaces, nanotechnologie. Het woord ‘transhumanisme’ werd voor het eerst gebruikt door Julian Huxley, een eugenetica-fanaat.

Auteur: “Slavische God”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.