GTB ufo nieuws 26 mei 2022

 

Mei 26, 2022
UFOINFO GTB 012.

DE AUTOPSIE FILM VAN EEN VAN DE ALIENS, DIE UIT HET WRAK VAN DE EERSTE UIT ELKAAR GEVALLEN UFO BIJ ROSWELL KWAM.

BIJ DIE AUTOPSIE ONTDEKTE MEN DAT DE ORGANEN VAN HET INWENDIGE VAN HET ALIEN SLACHTOFFER VERSCHILDEN VAN DE ORGANEN VAN DE MENS.
ook stelde men vast dat hij 5 vingers had en een duim. Wij hebben 4 vingers en een duim. De autopsie werd vastgelegd op film.

Het was erg belangrijk. Later toen de film in de tachtiger jaren opdook werd hij direct betiteld als fake. Maar dat bleek na diepgaand onderzoek niet zo te zijn. De kodak film had de nummers van toentertijd, alles bleek te kloppen, tot en met de instrumenten en de klok aan de wand. Er was geen speld tussen te krijgen. Maar hoe kon deze film bekend worden.?

Welnu de filmmaker die de autopsie filmde moest 4 kopieën ervan maken maken, maar hij maakte er stiekem 5.
En die vijfde bewaarde hij thuis in een ijzeren box.
30/ 40 jaar later kwam zijn zoon onder een zware operatie terecht, waar hij geen geld voor had. Hij benaderde een oude vriend van hem uit de film wereld. Mr. Santillie.

Deze kon zijn ogen niet geloven. Hij testte alles en kon ook niet vinden dat het fake was. Hij kende alle trucjes…..
Maar hij besefte ook dat dit een tijdbom was. Het eerste echte bewijs dat er buitenaards leven bestaat. Het bedrag wat hij betaalde voor die extra kopie van Autopsie film is niet bekend, maar het was genoeg voor de operatie.

Ik heb zelf tien minuten van de film gezien, meer kon niet, dat werd medisch geblokkeerd. De film zelf zou vertoond worden op de universiteit van Sheffield, voor een uitgezien publiek van bekende ufologen, wetenschappers en politici.

Ook werd aangekondigd dat men kopieën van de film kon kopen, toen nog video’s. Een vriend van mij in Engeland had ook toegang tot die universiteit en bestelde voor mij de film. Hij zag de hele film. Een kopie werd hem niet gegeven, hij kreeg zijn geld terug met een excuus brief, dat de verkoop van de video’s niet meer werd toegestaan….

Hier weer zo’n maatregel, om het grote publiek niet in te lichten.
Er zwerven wel over de wereld een aantal foto’s van de autopsie film.
Waarvan ik U hier een paar laat zien….Kijk goed naar de rechterhand, dan telt U 5 vingers en 1 duim.

GTB. https://t.me/ruimteschepen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.