Mijn ontwaking door mijn levensverhaal

 

Mijn jeugd was niet fijn toen ik jong was. Op jonge leeftijd raakte ik mijn vader kwijt door jeugdzorg, die aan 1 kant van het verhaal staat, en de andere kant wordt niet naar geluisterd, waardoor mijn jeugd al op jonge leeftijd werd vernield.

In het examenjaar werd ik gedumpt bij mijn biologische vader die ik toen al meer als 10 jaar niet meer had gezien. Ik kwam eigenlijk bij een vreemde terecht. Het voelde niet goed en ik belande uiteindelijk bij leger des heils nachtopvang, crisisopvang en daarna in een kindertehuis terecht in Den Haag en aantal weken in Gouda, vanwege je maar mag 12 weken in de crisisopvang mocht blijven en er toen nog geen plek was in een kindertehuis.

In die tijd dat ik overal woonde, soms voor een paar dagen, ik had wel een fulltime baan in een supermarkt kunnen vinden en was altijd netjes op tijd. Ik had het daar erg naar mijn zin en ze waren ook blij met mij. (Supermarkt Dino wat uiteindelijk failliet is gegaan)

Begeleid wonen

Na iets meer dan 2 jaar in Den Haag gewoond te hebben, kwam ik weer terug naar mijn geboorteplaats en ben toen op kamers gaan wonen, ook die aantal jaren waren allemaal niet zo super helaas…  Zware depressies en opnames gehad en daarna wilde ik weer een nieuwe start gaan maken en ben toen begeleid wonen gaan doen in Lelystad. Ook bij het begeleid wonen waar ik zat, moest iedereen onder bewind voering. Begeleid wonen had toen voor iedereen de zelfde bewind voering.  Hier kun je het lezen hoe dit allemaal is verlopen (oplichters van de zorgfraude)

En dat het gewoon 2 maal gebeurd bij 2 verschillende zorginstellingen en het ergste is dat ze gewoon opnieuw een instelling kunnen beginnen, waarmee ze gewoon weer de mensen/ jongeren kunnen oplichten die het vaak niet door hebben.  Zo zie je dat er al veel niet deugt in de zorg en dat ze het gewoon toelaten dat mensen worden opgelicht.

Bewindvoering

Ook de bewindvoering die ik had heeft vele duizenden euro’s mij opgelicht..  waardoor ik door hun in de schuldhulp moest en dan die verrotte rechtbank aangeeft dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de rekeningen ect, maar als je onder bewind staat zelf niks mag bepalen.. en dat de rechtbank ook corrupt hierin is om ook met bewindvoerders mee te werken in plaats van de cliënt.  van 2016 tot juli 2019 heb ik dus in de schuldhulp gezeten door de schuld van de bewindvoering en ook die komen er steeds mee weg. Online staan ze ook echt niet goed, zoveel klachten over hun, en ze mogen gewoon door en doorgaan!! Ook dit is flink corrupt!

Sinds juli 2019 heb ik fijn mijn eigen geld in beheer…

Ontwaking

De toekomst
Just me 4 jaar 🙂

Door hoe mijn leven is geweest, ga je wel anders nadenken over hoe het leven in elkaar steekt. En ja ze noemen wappies,  vaak mensen die heel wat mee hebben gemaakt.. Tjaa dat komt omdat mensen die nooit wat meemaken en genoeg geld ect hebben het wel goed vinden hoe het gaat en niet verder kijken dan hun neus lang is. Als je aardig wat heb meegemaakt over wat er al niet goed gaat in deze zieke wereld en dan nu met deze waanzin waar we al 2,5 jaar inzitten ga je wel je eigen onderzoek doen en neem je niet alles aan wat je in de media hoort…

Ik schrijf al heel wat jaren op mijn blog, eerdere blog artikelen van mijn website  heb ik een tijd geleden overgezet op andere website vanwege de ruimte op de website.

Ik schreef toen al over hoe corrupt alles was, en toen was er nog geen waanzin van de corona en nu de apenpokkenvirus. Op mijn website kun je meer lezen over allerlei onderwerpen.

 

Jeugdzorg

Fotoshoot foto uit 2006

De laatste 4 jaar ontwaakte ik steeds meer en was ik ook actief bij de gele hesjes om mensen bewust te maken wat er allemaal niet klopte in Nederland en dat de rijken steeds rijker worden en de armen steeds armer. Alles wordt ieder jaar weer duurder en je salaris die niet omhoog gaat… Jeugdzorg de kinderhandel hoe ze onterecht kinderen uit huis halen waarbij het thuis gewoon goed gaat, en waar het slecht gaat kinderen niet weg halen.

Het is echt de omgekeerde wereld hoe jeugdzorg werkt.. Ze geven ook aan geld is macht en dat is duidelijk, want ze verdienen heel veel geld met kinderen weghalen bij ouders.

Vele ouders vechten jarenlang om hun kinderen terug te krijgen, en jeugdzorg verzint dan wel weer een nieuwe leugen, waardoor de corrupte rechters weer meewerken met jeugdzorg en je je kind niet terug gaat krijgen.

Je krijgt steeds minder vaak je kind te zien, en dan is het onder begeleiding dat je een uurtje per 6 weken je kind mag zien.. Het is echt verschrikkelijk 1 uurtje maar.. Ouders en het kind gaan hier echt kapot aan.

Er zijn ook vele ouders die hun kinderen helemaal nooit meer zien doordat jeugdzorg de kinderen letterlijk hebben ontvoerd en in ondergrondse tunnels hebben ondergebracht, waar echt hele verschrikkelijke dingen gebeuren met de kinderen..  Lees maar eens de artikelen over het koningshuis wat die doen met kinderen in ondergrondse tunnels..

4_5810179050190146458 <- Kinderen die hier vertellen wat ze moeten doen in ondergrondse tunnels, het is echt ziek!! En nee kinderen verzinnen dit niet hoor!! Dit gebeurd echt!!

https://didisdiary.nl/category/satanische-koningshuis/

Bedenk eens zelf mensen dat de grootste criminelen aan de top staan? En dat is al tig jaren gaande!! De wereld die staat nu op het punt te veranderen in goede zin..

Ik had liever een fijne jeugd gehad en dat alles anders was verlopen in mijn leven, maar ben ook wel blij dat ik door mijn eigen jeugd ontwaakt ben en zie in wat voor zieke wereld we leven en ik juist nu de mensen die nog slapen wil laten ontwaken…

Er zijn nu ook veel artikelen te lezen over de criminele satanistische cabal, koningshuis wereldwijd!

Ook zijn we hier niet alleen op deze aarde en zijn er ook buitenaardse levens zoals aliens. Ook over ufo verschijningen en aliens kun je nu ook lezen via mijn website..

Het is nu echt tijd dat mensen bewust gaan worden wat er gaande is in deze wereld!!

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.