Update GTB ufo nieuws 25 mei 2022

 

Mei 25, 2022
UFOINFO GTB 011.

DE MAAN, EEN OBJECT TER DISCUSSIE. RARE CONCLUSIES EN EEN SPOT OM TE SPOTTEN.

Nieuw voer voor de geest. Toen Armstrong en Aldrin landde met Apollo 11
Moonlander, wisten zij niet, dat zij zouden worden verwelkomd. Wij hadden immers de geheime space forces, die allang de maan bezochten en daar zelfs een basis hadden, u heeft daar een foto van gezien.

Het eerst waren er de Duitsers, vandaar die hakenkruis basis op de achterkant, zeg maar op de scheiding van de zonnen schaduw, anders kan hij niet half beschenen worden door de zon, dat is namelijk op de foto te zien. Maar Armstrong en Aldrin waren niet ingelicht. Op aarde wisten zij het wel. Allereerst was er een code taal, als zij een ufo zouden zien. Een “boogie” op elf uur, betekende een ufo in de richting van de klok om 11 uur, dat was richting noord- west- ten noorden.

Verder had men in Australië een groot bemand ontvangst station, die als eerste, alle signalen opving en alles wat wij niet mochten zien weghaalden en daarna pas het filmsignaal, gezuiverd, naar Housten in Texas stuurden. Deze controleerden het signaal, althans de inhoud daarvan, alvorens het wereldwijd aan het volk te laten zien. het was allemaal goed doordacht. Het is namelijk gebleken dat op de rand van de krater waar zij landen, mare tranquillitatis op 20 juli 1969. zelfs 9 ruimteschepen ,oftewel ufo’s boven de grond zweefden met daaronder honderden aliens van het ras Reptiliens, of repto’s genoemd, omdat zij een reptielachtige huid hadden, een soort schubben, als bij een hagendissen staart, of krokodil….

Zij observeerden, hoe die primitieve aardbewoners aan het rommelen waren. Armstrong had in code onderweg ook al melding gemaakt van “boogies….”
De maan was dus bewoond en dat alles werd voor ons zorgvuldig en professioneel verborgen. Dat was ook de reden dat er geen sterren op de achtergrond te zien waren, want dat was allemaal uitgeveegd. Ook was de film niet helemaal authentiek, daar het ook gemixt was met opnamen die vooraf voor de zekerheid gemaakt waren op de aarde. Ik ben in dat gebied geweest, een uitgestrekt maanlandschap in Canada, wat uitstekend geschikt was daarvoor. Ook filmdecors in het Kennedys space center.

Na terugkomst kregen beide astronauten , eigenlijk alle drie een spreek verbod opgelegd. Armstrong raakte daardoor aan de drank en gaf daarom ook geen interviews. Slechts 2 keer, verdomd weinig voor de mens die officieel als “eerste” een voet op de maan zette. In dat eerste interview zei hij “Zij hebben ons op een oude fiets naar de maan gestuurd, terwijl de militairen daar in Ferrari ‘s rondrijden” ( doelend op vliegende schijven, waarmee de militairen zich daar verplaatsten.)

In het tweede interview/ spreekbeurt ter ere van het “50 jaar geleden” feest met pres. Clinton zei hij. “ wij Astronauten zijn als papagaaien, wij mogen alleen dat zeggen, wat anderen zeggen dat wij mogen zeggen”.
De zaal klapte, maar die klappen om alles. Maar het was duidelijk wat Armstrong bedoelde…. een hele dikke aanwijzing….

GTB. https://t.me/ruimteschepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.