Crowley en de ufo ontdekking op aarde

 

Als er UFO’s zijn (52% van de mensen op aarde gelooft dat er buitenaardse wezens zijn), is het logisch om te vragen: “Waar komen ze vandaan?” Meestal, en om voor de hand liggende redenen, zullen mensen antwoorden: UFO’s komen uit de ruimte. In de loop der jaren zijn er ook veel UFO-verschijnselen waargenomen die uit grote watermassa’s vliegen . Dit brengt sommigen ertoe te theoretiseren dat UFO’s afkomstig zijn uit de zeewaartse ruimte van de oceanen en zelfs van binnenuit de aarde zelf.

Er is een andere gedachtegang die beweert dat buitenaardse wezens interdimensionale wezens zijn. Deze theorie is begrijpelijkerwijs moeilijker te onderzoeken vanwege ons lineaire denken en vierdimensionale conditionering. Het zou echter helpen om enkele van de meer lastige vragen met betrekking tot dit fenomeen op te helderen, bijvoorbeeld waarom het zo moeilijk is om een ​​UFO met het blote oog of zelfs met radar te zien.

100 jaar geleden, in 1918, voerde de Engelse schrijver/medium/occultist Aleister Crowley, vast in een gehuurd appartement in Central Park West, New York, een reeks magische experimenten uit. Volgens occulte kennis hebben deze operaties een interdimensionaal portaal geopend – een toegangspoort die wezens, gewoonlijk “grijze aliens” genoemd, toelaat om onze wereld binnen te komen.

Prijs “Amalantrah”

Aleister Crowley arriveerde kort na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog in Amerika en ontvluchtte Engeland op de ongelukkige Britse oceaanstomer Lusitania. Na verschillende uitstapjes naar de Verenigde Staten, vestigde Crowley zich in New York en in september 1917 ontmoette hij een zekere getrouwde vrouw, Roddie Minore, die Crowley beschrijft als ‘groot, gespierd en sensueel’ en ‘helderziende vermogens had ontwikkeld’.

Roddie zou Crowley dienen als zijn rituele “scharlaken vrouw”, en samen begonnen de twee ceremoniële rituelen van seksuele magie, in een poging interdimensionale deuren te openen om zich te associëren met onstoffelijke entiteiten. Januari tot maart 1918. Het werk bij Amalantrah wierp in veel opzichten vruchten af.

Tijdens de rituelen, sterk beïnvloed door opium en hasj, vertelde Crowley een reeks visioenen over de koning, een kleine jongen en een tovenaar genaamd Amalantrah. Deze tovenaar gaf hen een mysterieuze boodschap om “het ei te vinden”.

Portret LAM, Aleister Crowley (1918)

Daarnaast beweert Crowley zelf dat hij contact heeft gemaakt met een wezen genaamd Lam, waarna hij er een ongebruikelijke tekening van heeft gemaakt. Crowley beweert dat dit “kunstwerk” een portret is dat de occultist met eigen ogen heeft gezien.

Crowley nam zijn onthullingen serieus en verwierp ze nooit als louter hallucinaties, zelfs niet als ze voortkwamen uit hallucinogene drugs.

John Symonds in   The Great Beast  schrijft:

“Crowley probeerde dit materiaal niet te interpreteren in termen van het onbewuste. Voor hem waren de karakters en incidenten van de visie reëler dan alles wat de realiteit of het ego kon creëren.

Het portret van Lam Crowley lijkt ongetwijfeld opvallend veel op het alom bekende beeld van een ‘grijze alien’ waarnaar de popcultuur tegenwoordig verwijst en is, voor zover wij weten, de eerste afbeelding van een dergelijk wezen in de moderne tijd.

Het portret werd voor het eerst aan het publiek getoond tijdens de Crowley Dead Souls-tentoonstelling in 1919 in Greenwich Village, New York. In hetzelfde jaar werd de tekening gepubliceerd in het populaire occulte tijdschrift “The Equinox III”.

Onder het schilderij staat een inscriptie:

“LAM is het Tibetaanse woord voor de Weg of het Pad, en LAMA, de specifieke titel voor Goden, Pad wandelaars, in boeddhistische bewoordingen. De numerieke waarde is 71 “.

In een van deze onverwachte historische eigenaardigheden gaf Crowley in 1945 uiteindelijk een portret van de Lam aan zijn erfgenaam en later de Britse leider van de OTO (religie van Thelemites), Kenneth Grant.

Kenneth Grant en Telema’s geloof.

Kenneth Grant

Grant bracht snel enkele wijzigingen aan in Crowley’s Ordo Templi Orientis (OTO)-religie, en na de oprichting van de Masonic New Isis Lodge in Londen in 1954, begon Grant te sleutelen aan de leringen van Thelema Crowley, waarbij hij wat HP Lovecraft-invloed en een groot aantal buitenaardse thema’s toevoegde.

Grant heeft een manifest uitgegeven waarin de ontdekking wordt aangekondigd van de buitenaardse energie van “Sirius / Set” afkomstig van Nuit, de nieuw ontdekte Transplutonische planeet (ook genoemd door Crowley in The   Book of the Law  ). Karl Germer, het Amerikaanse hoofd van de OTO, accepteerde deze ‘ontdekking niet en schopte Grant onmiddellijk uit de OTO

Grant maakte de score gelijk toen hij zichzelf na de dood van Germer in 1969 tot extern hoofd van de OTO verklaarde, wat leidde tot een schisma en de transformatie van de sekte in een nieuwe formatie.

In de nieuwe “Typhonian OTO” ligt de nadruk op “het bouwen van een magische formule” voor het tot stand brengen van gemeenschap en contact maken met het “magische wezen dat bekend staat als het Lam”. Hiertoe schreef Grant   The Lam Statement  , waarin het portret van Lam Crowley werd gebruikt als poort of ingang om mystieke contacten met het onbekende te ervaren.

Op zijn beurt werd de naam Lam gebruikt als “Mantra”. Er werd toen een magische procedure ingesteld om het Lam op te roepen. De procedure is als volgt:

  • Ga in stilte voor het portret zitten.
  • Roep hem mentaal aan door in stilte de Naam te herhalen.
  • Als het antwoord positief is, maar niet eerder, ga dan in het “ei” en verbind je met wat erin zit, kijk door de ogen van het wezen naar wat nu een buitenaardse wereld lijkt. (communiceren met het Lam kan worden gezien als een sterk gevoel van onwerkelijkheid).
  • “Verzegel het Ei”, dwz Sluit de ogen van de Lama en wacht op de ontwikkeling van gebeurtenissen.
  • Keer bij het eerste teken van stress of vermoeidheid terug naar alledaags bewustzijn door je ogen te openen die “uit het ei stromen”, zoals gedefinieerd door je innerlijke ervaringen.
  • Voer het astrale ritueel uit om het pentagram van de aarde langs de as van de ruimte te drijven en schrijf alle ervaringen in detail op, met bijzondere aandacht voor de maanfasen (hemelse en, indien van toepassing, terrestrische) en eventuele fysiologische verschijnselen die met de ervaring samenhangen.

Het portaal gaat wijder open.

Het belangrijkste aspect van   Lam   ‘s verklaring is dat contact met een buitenaards wezen, in plaats van een passieve gebeurtenis, een door mensen geïnitieerde wilsdaad kan zijn. Dit wordt door ufologen de Middle Meeting of the Fifth Degree (CE-5) genoemd.

Deze methode heeft veel te maken met CSETI (  Center for the Extraterrestrial Intelligence  ) onderzoek. Deze groep, onder leiding van dr. Steven M. Greer gebruikt een reeks protocollen, waaronder ‘denken’, om met buitenaardse wezens om te gaan. Interessant is dat deze techniek, coherente gedachtenvolgorde genaamd, werd ontdekt in 1973, rond dezelfde tijd (1972) dat de  Lam-verklaring  werd gepubliceerd  .

Deze technieken kunnen manieren bieden om portalen naar andere dimensies te openen.

In 1946 voerde Jack Parsons , een raketwetenschapper, met de hulp van L. Ron Hubbard (oprichter van Scientology), het Babylon Working-ritueel uit, een vervolg op Amalantrah Working. Volgens de Thelemites veroorzaakte dit de opening van een ander interdimensionaal portaal, misschien zelfs de verwijding van een poort die voor het eerst werd ontdekt door Crowley.

In ‘The Babylonian Works’ probeerde Parsons niet contact op te nemen met de Lam, maar eerder met de Hoer van Babylon zelf, die hem zou helpen het Moon Child op te roepen. Blijkbaar was iemand vergeten de deur achter zich op slot te doen.

Volgens   Kenneth Grant  :

“De werken van Babylon begonnen net voor de golf van het mysterieuze Ariel-fenomeen, dat nu de Grote Vliegende Schotel wordt genoemd. Parsons opende de deur en er vloog iets naar binnen.”

Zeker in 1947, in termen van UFO’s, brak de hel los, te beginnen met Kenneth Arnold’s Ufowaarnemingen boven Mt. Rainier, Washington, 24 juni 1947. En natuurlijk later deze zomer, de beroemde Roswell, New Mexico, vermeende UFO-ongeluk en ontdekking van buitenaardse wezens. Sindsdien zijn tot op de dag van vandaag continu UFO’s waargenomen over de hele wereld.

Poorten, poorten en oude aliens .

Oud Egyptisch artefact met afbeelding van vliegmachines

Is er premodern bewijs om het bestaan ​​van buitenaardse wezens te ondersteunen? Dergelijk bewijs is inderdaad overvloedig, en het blijkt dat dergelijke documenten aantonen dat Crowley tenslotte niet de eerste persoon is die de interdimensionale poort opent.

Terugreizen in de tijd naar de Middeleeuwen, vinden we in Groot-Brittannië een eigenaardige heer genaamd John Dee, die een astronoom, wiskundige en adviseur van koningin Elizabeth 1 was. Met de hulp van een schrijver genaamd Edward Kelley, maakte Dee contact via de Enochiaans magisch systeem, met “engelachtige wezens” “die hij beschreef als” kleine mensen “bewegend in een” vurige wolk “.

De termen “UFO” en “alien” bestonden toen duidelijk niet, maar het klinkt zeker alsof Dee en Kelley het erover hadden. Nog interessanter zijn de beschrijvingen in het Apocriefe Boek van Henoch waar Dee naar verwijst over buitenaardse wezens die “Wachters” worden genoemd en wat de buitenaardse ontvoeringsdaden lijken te zijn:

“En ik, Henoch, zegende de Heer der majesteit en de Koning der eeuwen, en zie! De Wachters noemden mij – Henoch, een schrijver – en zeiden tegen mij: “Henoch, jij schrijver van gerechtigheid, ga, vertel de Hoeders van de hemel die de hoge hemel, een heilige eeuwige plaats, hebben verlaten en zich hebben verontreinigd met vrouwen, en hebben gedaan zoals de zonen van de aarde doen. de moord op hun geliefden, en ze zullen tot in de eeuwigheid jammeren en smeken voor hun kinderen, maar je zult geen genade en vrede bereiken.”
(1 Henoch 12: 3-8)

Er is een hypothese die de oude astronautentheorie wordt genoemd, dat buitenaardse intelligenties de aarde hebben bezocht door poorten en interdimensionale portalen sinds het begin der tijden, en zelfs hebben deelgenomen aan de schepping van de menselijke soort zelf.

Erich von Daniken, auteur en pleitbezorger van de oude astronautentheorie, schrijft in de inleiding van zijn bestseller   Chariots of the Gods  :

“Ik beweer dat buitenaardse wezens onze wereld in een ver verleden hebben bezocht, ook al weet ik nog niet wie deze buitenaardse intelligenties waren of van welke planeet ze kwamen. Desalniettemin verklaar ik dat deze ‘buitenaardsen’ een deel van de mensheid hebben vernietigd die toen bestond en een nieuwe, misschien wel de eerste, homo sapiens creëerden.
(  Chariot of the Gods,   p. 2)

Van Egypte tot Hayu Marca in Peru, we vinden een oude sterrenpoort, verspreid over het oppervlak van de aarde, waarvan sommigen zeggen dat het diende als een toegangspoort voor ‘goden’ om onze wereld binnen te komen.

Als we nu teruggaan naar de toekomst, moeten we ons afvragen welke betekenis, als die er al is, de komende 100ste verjaardag van “Amalantrah-werk” inluidt? Zullen we worden geconfronteerd met een demonische, van gedaante veranderende halfgod die de mensheid wil vernietigen, zoals de Ghostbusters Zuul, die in de film via een portaal op de top van Manhattan binnenkwam?

Toevallig, in de film  Ghostbusters uit 1984, bevond  het spookachtige appartement waar Dana Barrett (Sigourney Weaver) woonde, ontworpen als een toegangspoort om de Sumerische god Gozer op te roepen, zich op 55 Central Park West. Crowley deed zijn Amalantrah Working op   9 Central Park West  , slechts een paar straten verderop.

Natuurlijk hoeven we ons niet tot Hollywood te wenden om ons verhaal betekenis en betekenis te geven. In december   onthulde de New York Times   dat het Pentagon   miljoenen belastingdollars pompt in een zwart project dat als taak heeft het UFO-fenomeen te onderzoeken. CEO Robert Bigelow, de hoofdcoördinator van het project, zei over het “60 Minutes”-programma dat “er in het verleden al buitenaardse wezens op aarde zijn geweest.”

Kijk naar het luchtvaartlogo van Bigelow – ziet het er bekend uit? Het lijkt erg op het portret van Lam Crowley, 100 jaar geleden geschilderd. Is het toeval dat de ET / Lam op dit punt in de geschiedenis is overgegaan in het reguliere publieke bewustzijn? Misschien is dit helemaal niet het geval.

 

Bron: /globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.