Alles gebeurd wat er in het geheime boek staat geschreven

 

Voor het eerst werd dit mysterieuze boek genoemd door de Griekse filosoof Apollonius van Tyana in de 1e eeuw na Christus. In zijn geschriften wordt vermeld dat hij tijdens een reis door India in een van de tempels het unieke boek “ Jiang’s strofen ” leerde kennen. Het veranderde het wereldbeeld van de filosoof na het te hebben gelezen en verwierf esoterische kennis en vaardigheden, begreep de geheime processen van alles wat er op aarde gebeurt.

De filosoof stierf echter kort nadat hij onder mysterieuze omstandigheden naar zijn vaderland was teruggekeerd en had geen tijd om zijn kennis te delen. Er wordt aangenomen dat een dergelijk lot iedereen treft die dit boek leest . Want de kennis die erin wordt uiteengezet, mag niet bekend zijn bij niet-ingewijden.

Maar het boek duikt regelmatig op in de geschiedenis. Er wordt aangenomen dat verschillende van zijn kopieën ronddwalen in de tempels van India, terwijl het origineel in Tibet wordt bewaard, in handen van een geheim genootschap.

Waar gaat dit boek over? Waarom jagen de machtigen van de wereld ernaar? Het boek beschrijft de technologie om de menselijke beschaving tot zelfvernietiging te brengen. En alsof de mensheid zichzelf al minstens één keer heeft vernietigd volgens dit schema. En nu gaat het hier weer met grote sprongen naartoe.

Krachten

Twee krachten strijden om het boek: sommigen willen het mechanisme met alle macht in werking zetten, terwijl anderen juist het vernietigingsproces willen vertragen. Het boek viel te zijner tijd in handen van beide partijen.

Blavatsky speelde een belangrijke rol in het feit dat de inhoud van het boek in het algemeen gelekt was van de Indiase brahmanen, die lange tijd monopolisten waren van de geheime kennis van Jiangs strofen. Maar ze was eerder een pion in een groot spel.

Een zekere Kut Humi Lan Sing maakte van haar een leerling van mahatma’s, bezitters van geheime kennis. Blavatsky slaagde er uiteindelijk in hun vertrouwen te winnen en ze vertrouwden haar het boek toe en gaven haar een exemplaar voor studie. Blavatsky zou het naar Londen hebben gebracht, waar ze het boek in het Engels heeft vertaald. Maar het werd gestolen uit de kluis waar ze het bewaarde. En zelfs, er is een mening dat de gestolen kopie naar Rusland is gebracht en ooit in handen van Stalin is gevallen.

Hij kon, geleid door wat er was geschreven, de krachten tegengaan die het mechanisme voor de vernietiging van de mensheid in gang zetten.  Hij kende hun strategie en anticipeerde op hun acties.

Helena Blavatsky, die zich realiseerde dat ze slechts een koerier of vertaler was, had er nog steeds baat bij en weerspiegelde de ideeën van het boek in haar ‘Geheime Leer’.

Het idee

Wat is het idee achter het boek? Mensen die beweren er toegang toe te hebben gehad, zeggen dat de mensheid ertoe wordt gebracht materiële waarden voor iedereen naar voren te brengen. Om een ​​generatie zielloze materialisten op te voeden. Vernietig de natuur. Verander het menselijk genoom. Bio robots bouwen. Het leven op de planeet zal worden teruggebracht tot verschillende elite torensteden die zullen worden bediend door bio robots.

Zoals je begrijpt, is dit slechts een theorie gebaseerd op enkele feiten, waarvan de waarheid 100% onmogelijk is om zeker te zijn. Maar je kunt nadenken en conclusies trekken.

Bron: soul ask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.