GTB ufo nieuws 26/27/28 mei 2022

Mei 26, 2022
UFOINFO GTB 013.

DAN WAS ER PHILLIP. COLONEL PHILLIP CORSO. DE MAN VAN HET BOEK IN 1999 ; “ THE DAY AFTER ROSWELL”.

Hij was een technical Enginier, Een kolonel van de marine, die belast werd met het onderzoek naar gevonden technieken aan boord van neergestorte of neergeschoten en verongelukte Ufo’s.
Hij zat onder het Pentagon op de derde verdieping. Samen met zijn baas een Generaal. Bij hem kwamen alle attributen, waar men de functie niet van begreep en wat technisch verder uitgezocht moest worden.
Hij werd ingeschakeld als tussen persoon door de cia/ nsa ten opzichte van het bedrijfsleven.
Als speciale afgezant van het Pentagon zocht hij contact met het bedrijfsleven aan de top. Dit had ten doel om het bedrijfsleven ervan te overtuigen dat de staat een onderzoek naar de oorspronkelijke functies van het spul waarmee hij kwam aanzetten, dringend wenste…!!
De worst , die hij het bedrijfsleven voor hield was, dat het bedrijfsleven grote contracten zou kunnen krijgen van de overheid voor reproducties, als zij uitgezocht kregen, waarvoor voor de dingen waarmee hij aan kwam zetten, dienden.
Daartoe was het noodzakelijk voor het bedrijfsleven om ultra geheime afdelingen op te richten, ten einde staatsgeheim en staatsbeveiliging te garanderen.
Kolonel Corso was een gewiekste man. Hij deed aan het bedrijfsleven voorkomen dat het spul, waar hij mee aankwam , ontfutseld was aan andere landen op militair gebied en ultra geheim gebied., vooral van. China en de Russen.
Dus het had daardoor ook nog eens een ingebouwde noodzakelijke snelheid.
Alle grote vliegtuig industrieën , auto fabrieken, computor bedrijven, tele communicatie bedrijven etc etc gingen de klus aan.
Zo ontstond er een back- engineering industrie van jawelste. Supergeheim, en niemand wist in feite dat al de stukken en brokken, machines en metalen afkomstig waren van opgeraapte Ufo’s
En omdat de basis in het Pentagon zat, zegde dat al genoeg tegen de bedrijven nl. Hoogste prioriteit en uiterste geheimhouding.
Daar waren de Amerikanen erg goed in, zoals meerdere malen is gebleken.
Alle deuren voor kolonel Corso gingen open…..
Na intensief research kwam ik van mijn kant met een lijst van ca. 160 grote bedrijven die aan deze back engineering mee deden.
Boeing, lockheed, general motors, ITT, mcDonald Douglass, !incoln, M&m Industries, Ford, Skunk Works, etc etc….
het mooiste was nog dat zij dat absoluut niet van elkaar wisten. Het was strikt compartementelised……onder het devies, only “who need to know…”
Alleen bestemd voor diegenen waarvan het strikt noodzakelijk was omdat te weten…..!!
w.v. GTB.

 

Mei 27, 2022
UFOINFO GTB 014.

Een tweede member van de Majestic 12 was de rebel. DAN Burish.
DAN was vanwege zijn opleiding en achtergrond opgevallen als wetenschapper. Huidspecialist etc. DAN was ( of eigenlijk is ) een routine, die altijd zijn hoofd koel hield. Wij zouden zeggen; voor de Duivel en zijn ouwe Moer niet bang…
Ik zal U niet vervelen met zijn opleiding, maar wel waar hij terecht kwam en dat was area 51.
Wat was het geval ? Men had nog een alien van het ras “ de Greys”, (De laatst overlevende van de crash in Roswell. In 1947 ).
Althans zo werden deze soort Aliens genoemd . Dat had te maken met hun huidskleur, en hun verschijning. Zij waren ongeveer 3,5 voet hoog en slank. Dat was dus zeg maar 1m of 1,10 meter lang. lange armen en kale grote hoofden. Er waren verschillende rassen van Greys, die eigenlijk niets met elkaar te maken hadden. Hun hoofden waren nogal groot met grote ogen, die zoals bij de autopsie bleek, die door een soort kunstmatige membraam, beschermd werden. Later gingen er verhalen rond dat zij een soort gekloonde wezens waren met verregaande instructies en in telepatisch contact met de moederplaneet.
Een van die greys was gevangen en Dan Burish kreeg de opdracht deze man te helpen. Het bleek later dat zij bewust contact met de mens hadden gezocht ivm het feit, dat hun moederplaneet, hun volk, een zeldzame onbekende huidziekte hadden, die zij zelf maar niet de baas konden worden. en ook hier had men het idee gehad om die primitieve mensen er maar eens op los te laten. ( datzelfde idee zijn wij tegen gekomen bij Bob Lazar, toen de wetenschappers volkomen vastliepen met hun onderzoek bij een aandrijving van een ufo en zij besloten onbelaste frisse mensen er op los te laten. Misschien leverde dat iets op.)
DAN moest twee , soms drie keer in de week huidmonsters nemen van de gevangen Grey, die hij JRod noemde. Het was voor de JRod een pijnlijk gebeuren.
De Grey sprak geen Engels maar communiceerde wel in het Engels, als dat telepathisch ging. De vragen die hij stelde aan DAN popten in zijn DAN’s hoofd op.
Als DAN dan ergens specifiek sterk aan dacht, dan pikte de JROd zijn brain signalen op….
De JRod had de sphere waarin hij leefde helemaal getekend, hoe hij die wilde hebben, met de percentages van helium en zuurstof en nog wat andere substanties in gas vorm, zodat hij vrij kon ademen en langere tijd in leven kon blijven.
Voor DAN was het gebeuren ook een kwelling. Hij moest eerst naakt afgespoten worden, dan met poeder besproeid, dan zijn kleren, een soort zwaar ruimte pak met eigen zuurstof voorziening etc. als dan de clean sfeer inging werd hij eerst in een container op dezelfde hoogte gebracht, dan een luchtsluis in chemisch werd hij dan bespoten en daarna gespoeld en gedroogd, zodat hij de sluis van de “cleansphere kon betreden.
Hij mocht de JRod niet aanraken maar met een speciaal knipmechanisme werd een minuscuul stukje huid van de JRod genomen.
W.v. GTB.

 

Mei 28. 2022
UFOINFO GTB 015.

DAN BURISCH was er dagelijks mee bezig. al zijn bewegingen werden vastgeleg8d en gefilmd. ook de JRod werd constant door twee of drie wetenschappers gevolgd. Men vermoedde dat hij in telepathisch contact stond met de Alien. maar DAN ontkende dat. als hij het monster van de huid genomen had. moest hij de lange ontsmettingsweg weer terug.
ook als er iets gebeurde kon men hem ook niet direct helpen want het duurde minstens 2. 3 uur voordat men kon bijstaan.
het enige wat men kon doen was een soort atmosferische storing in de sphere oproepen waardoor de JRod een enorme pijn moest verdragen op zijn hele huid.
ondertussen zocht men naar oplossingen voor deze erg nare huidziekte. Ook werkte men met de Alien aan een Portal. een soort instrument waarmee men zich kon verplaatsen naar een andere plaats in het melkwegstelsel. later zou men Dan nr. 12 maken van de groep Majestic. een grote eer en een groot vertrouwen….
Maar toen men in Egypte een transfer portal had opgesteld werd DAN ‘s hulp ingeroepen. ivm de communicatie met de JRod. deze had echter al in DAN’s mind zijn vrouw en kind laten zien . met zijn verlangen weer terug naar huis te willen.
gezien beiden een vertrouwensband hadden opgebouwd handelde DAN impulsief en toen het moment zich voor deed duwde DAN hem door het portal. en weg was de JRod.
DAN werd door beveiligers direct tegen de grond gewerkt en onmiddellijk voor hoogverraad gearresteerd. dit werd later omgezet in een veel lichtere straf.
ik zal een video van dan plaatsen . helaas in het Engels.

GTB.

 

Jullie kunnen verder zijn kanaal in de gaten houden voor meer foto’s en updates

Wordt lid van telegram en wordt lid van zijn  groep https://t.me/ruimteschepen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.