Nieuwe wezens en miljoenen mensen zullen verdwijnen

 

Een frame uit de video van Kawhi Leonard, waarin hij vertelt over scheuren in de aarde waaruit mysterieuze wezens zullen verschijnen. Het is eigenlijk een scène uit de San Andreas-film.

Een merkwaardige apocalyptische “insider” verklaarde onlangs dat hij werd benaderd door een tijdreiziger die hem vertelde over een volledig nieuwe biologische soort die dit jaar op aarde zal worden ontdekt. Volgens de bron zal deze “buitenaardse” soort de dood veroorzaken van de meeste levende wezens op de planeet en het lijkt erop dat deze monsters zullen verschijnen van de grond waar ze zich jarenlang hebben voortgeplant en zich voorbereiden om de hele bekende wereld over te nemen .

In onze chaotische tijd zijn er veel valse profetieën en anekdotische citaten. Onder hen moeten de meest besproken tijdreizigers uit verschillende tijd en ruimte zijn. Nu zijn ook de grote evenementen in 2022 bekend gemaakt. Naast de miljoenen mensen die uit het niets zullen verdwijnen, zal er ook een hele nieuwe soort terreur op aarde verschijnen.

Kawhi Leonard plaatste een korte video op zijn TikTok-profiel Thehiddengod1 waar hij bijna 180 duizend volgers heeft. De video zegt dat deze informatie naar hem is “gelekt” door een zelfverklaarde tijdreiziger (die hij persoonlijk gelooft), en het verschrikkelijke apocalyptische scenario in kwestie zal naar verluidt deze zomer beginnen.

 

Kawhi Leonard, in zijn kring ook wel bekend als de “Verborgen God”, beweert in zijn video dat er in slechts een paar maanden tijd enorme spleten in de aarde zullen verschijnen waaruit een nieuwe dodelijke soort van buitenaardse oorsprong zal opduiken en alles begint te vernietigen leven.

Volgens dezelfde insider (“tijdreiziger”) zal deze angstaanjagende voorspelling uitkomen tussen juli en oktober 2022. De video, die al meer dan 10.000 likes heeft verzameld, zegt:

“Pas op, het document dat ik van de tijdreiziger ontving, waarschuwt dat we ons moeten voorbereiden op het gevaar dat ons in 2022 bedreigt.

Kawhi Leonard gaat verder in op:

– 14 juli 2022 zal de grootste aardbeving in Amerika zijn, die de “Grote Split” zal worden genoemd. Dit zal worden gevolgd door soortgelijke incidenten over de hele wereld.

Rond 9 augustus 2022 zullen meer dan 2 miljoen mensen op mysterieuze wijze van het aardoppervlak verdwijnen.

3 oktober 2022 – Buitenaardse wezens zullen openlijk over de hele wereld verschijnen.

Opmerkingen

Over het algemeen eindigt hier het bericht van Kawhi, maar zijn fans schreven veel interessante opmerkingen.

Sommige volgelingen van Leonard geloofden oprecht in deze “voorspelling” en hopen dat God hen zal redden:

“Alleen God weet wat er zal gebeuren, bescherm ons alstublieft”, zegt een van de meest gewaardeerde opmerkingen.

Andere gebruikers leken echter niet zo geneigd om de post van Leonard te geloven en zeiden dat:

– Iemand heeft Marvel’s Infinity War te vaak bekeken.

En anderen grapten:

– Ik geloof het pas als ik het in de volgende aflevering van The Simpsons heb gezien.

Hoewel er waren die tot het einde onbeslist waren:

– Ik geloof het niet, maar voor het geval ik deze dag in mijn agenda heb gezet.

 

Bron: soulask

 

Ik zelf denk zelf dat er wereldwijd heel veel mensen verdwijnen en dat gaat zeker wel om heel wat miljoenen mensen. 2 miljoen mensen wereldwijd dat ga je zelf niet zo snel zien in de hele wereld als die ineens weg zijn, pas als het gaat om wereldwijd elk land miljoenen mensen die verdwijnen en dat gaat helaas wel gebeuren, nu gaat dat vanwege de mensen allemaal in de rij voor de slacht gingen om de vaccinaties te gaan halen.. En ook vele beroerde mensen wereldwijd gaan verdwijnen doordat ze zo corrupt zijn.. Het zal overal heel rustig gaan worden… dat zal zeker wel gebeuren..

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.