Nog nooit eerder gezien angstaanjagende grote bloedstolsels

 

Er zijn schokkende onthullingen van gecertificeerde begrafenisondernemers en balsemers over wat er werd gevonden in de lichamen van gevaccineerde mensen, aangezien aderen en slagaders verstopt waren met vreemde, elastische, wormvormige stolsels.

Richard Hirschman, een begrafenisondernemer en balsemer uit Alabama met meer dan 20 jaar ervaring in het veld, zei in recente interviews dat hij nog nooit zoiets had gezien tot medio 2021, toen massale vaccinaties tegen het coronavirus begonnen. Hij zegt dat zijn collega’s in het veld hetzelfde zien en dat het aantal groeit.

Volgens  mijn grote verbazing vertelde Hirschman eerder in februari aan Steve Kirsch, uitvoerend directeur van het Vaccine Research Center, dat in januari 2022 37 van de 57 lichamen (65%) deze vermoedelijke bloedstolsels hadden.

Voorafgaand aan de vaccins zei Hirschman dat er bloedstolsels waren waargenomen bij patiënten die stierven aan Covid, maar meer typisch leken dan de alarmerende aantallen die hij nu ziet.

Vanaf het moment dat Hirschman zijn informatie vrijgaf, leek Cary D. Watkins, een collega uit Alabama met meer dan 50 jaar ervaring als begrafenisondernemer en balsemer, zijn verhaal te bevestigen, en Anna Foster, een balsemster uit Missouri met 11 jaar ervaring, onthulde in een interview dat 93% van haar laatste 30 gevallen stierf als gevolg van ongebruikelijke stolsels die hun vasculaire systemen volledig vulden.

“Artsen en politie bellen mij, verpleegsters, en iedereen zegt hetzelfde. Het is een absolute leugen. In onze media zeggen ze dat de ziekenhuizen vol liggen met niet-gevaccineerde. Dit is een complete constructie. Het is het tegenovergestelde. Negen van de tien patiënten daar, vol bloedstolsels, worden gevaccineerd. Ik heb dit van zoveel professionals gehoord dat ik de tel kwijt ben. Dus of je er nu voor kiest om het te geloven of niet, het maakt het niet erger. Dit is de waarheid. Dit is de realiteit. “Je kunt op een paard rijden in het water, maar je kunt het niet laten drinken”, zei O’Looney eind vorige maand in een interview.

Hirschman vertelde woensdag aan Daniel Horowitz van Blaze op de podcast Conservative Review dat hij terughoudend was om naar voren te komen omdat alle informatie die het vaccinverhaal van de regering in twijfel trok, werd belachelijk gemaakt en zijn reputatie zou kunnen lijden.

John O’Looney, hoofd begrafenissen in Milton Keynes, Engeland, is ook verontwaardigd over de alarmerende stijging van het aantal sterfgevallen door trombose. O’Looney zei in een interview dat het niet slechts “een twee- of drievoudige toename was – het was een toename van ongeveer 500 of 600 procent” en dat negen van de tien van die gevallen waren ingeënt.

Maar zoals Kirsch opmerkte, is er geen andere verklaring voor wat er gebeurt.

“Het moet min of meer een nieuw injecteerbaar product zijn, voor het eerst gebruikt in 2021, dat tot bloedstolsels leidt en bij meer dan 50% van de bevolking wordt geïnjecteerd. “Er is maar één medicijn dat in dit geval past: de COVID-vaccins”, schreef hij in zijn Substack.

“Aangezien de overgrote meerderheid van de mensen injecties overleeft, is de vraag of een gevaccineerde persoon al dan niet sterft waarschijnlijk een combinatie van hoe goed ze ‘het mRNA opnemen en reproduceren, hoe gevaarlijk de batch en andere factoren zijn'”, schreef Kirsch.

Hij legde uit waarom de informatie van Hirschman ‘explosief’ is.

“Dus laten we aannemen dat het werkelijke vaccin gerelateerde sterftecijfer 40 procent van alle sterfgevallen is (wat minder is dan de 65 procent die Hirschman ziet).

De CDC zegt dat elke week ongeveer 65.000 mensen sterven. Dit zou betekenen dat 26.000 mensen per week door het vaccin worden gedood. Hij begon deze sterfgevallen in mei te observeren (ze hadden eerder kunnen beginnen), dus laten we zeggen dat ze pas in de laatste 6 maanden gebeurden om conservatief te zijn.

26 weken * 26.000 sterfgevallen / week = 676.000 vaccin gerelateerde sterfgevallen “.

Hirschman vertelde Horowitz dat hij het fenomeen met 15 van zijn collega’s heeft besproken, en ze hebben allemaal dezelfde dingen gezien als hij, maar zijn bang om zich uit te spreken.

Hirschman, die eind januari voor het eerst werd geïnterviewd door Dr. Jane Ruby op The Stew Peters Show, deelde foto’s en video’s van de vreemde vezelachtige stolsels die waren geëxtraheerd van mensen die naar verluidt stierven aan hartaanvallen, beroertes en aneurysma’s.

In veel gevallen, volgens Hirschman, beginnen vreselijk grote stolsels er aan het ene uiteinde vrij typisch uit te zien en worden dan wit, vezelig en wormvormig. Het volgende monster, dat naar het einde toe is gesplitst, zou uit de lies van een persoon zijn genomen en bijna zo lang zijn als zijn been.

 

 

 

Hirschman spoelde de witte, vezelige delen van de stolsels uit één persoon en deed het wormachtige materiaal in een kom.

“Dit witte, vezelachtige materiaal is niet normaal”, vertelde Hirschman aan Dr. Ruby. “Gewoonlijk is een bloedstolsel glad – het is bloed dat verdikt is – maar als je erop drukt, of het aanraakt, of probeert te verzamelen, lost het over het algemeen op,” legde hij uit.

“Maar dit witte, vezelachtige materiaal is behoorlijk duurzaam. Het is helemaal niet zwak. “Het kan worden gehanteerd, het is erg flexibel, het is kneedbaar – het is niet normaal”, hield de balsemer vol. “Ik weet niet hoe men hiermee in zichzelf kan leven.”

“Ik heb contact opgenomen met collega’s en zij zien hetzelfde”, zei hij tegen Ruby. Hirschman voegde eraan toe dat het aantal mensen met dit soort wormen de laatste tijd met 50 tot 80 procent is toegenomen. “Ik maak me grote zorgen over de toekomst.”

“Als dit weefsel in je hersenen terechtkomt, krijg je een beroerte. Als het in je hart komt, krijg je een hartaanval. Mensen zouden dit moeten weten”, benadrukte hij.

Nu probeert Hirschman erachter te komen waaruit dit materiaal bestaat.

“Mijn intuïtie vertelt me ​​dat dit wordt veroorzaakt door het vaccin. Ik kan het niet bewijzen, maar als het wordt veroorzaakt door een vaccin, stel je dan eens voor hoeveel mensen er in de toekomst zullen sterven’, zei hij.

Hirschman zei dat hij vooral bij oudere mensen abnormale bloedstolsels heeft gezien, maar merkte op dat jongere mensen tegenwoordig de neiging hebben om gecremeerd te worden, dus hij ziet deze gevallen niet.

Hij merkte ook op dat hij in slechts één geval vreemde stolsels heeft gezien bij een niet-gevaccineerde persoon – een persoon die een bloedtransfusie heeft gekregen – waarvan de gevolgen beangstigend zijn.

Hieronder volgen verschillende video’s van Hirschman die zijn verhaal vertelt in talloze interviews in de afgelopen weken, te beginnen met de interviews met Dr. Ruby.

 

Bron: soulask

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.