Stuurt De Showbizz Een Geheim Signaal Rond 1 Juni?

Ongeveer 6 jaar geleden verscheen de video “Where They From” van Missy Elliott op internet en op tv-zenders. De clip bevat veel eye-candy, van het mirrorball-trainingspak van de MC en bijpassende lippenstift tot twerkende en straatdansende marionetten. Is er naast het spuwen van rijmpjes en beats ook een mogelijke boodschap voor 2022?

In Melissa’s wereld is ze een beroemdheid met sterrenstatus en 70 miljoen mensen hebben de video alleen al op het officiële kanaal bekeken:

Soms verzenden muziekuitvoeringen bepaalde gecodeerde berichten naar de wereld en promoten ze actief de Matrix, of sommige mensen die de Matrix beheersen. 

En nu, in het licht van deze benadering, merkte een gebruiker genaamd  @Ohwell, een van de GLP-lezers , op dat Melissa’s partner schittert in een T-shirt met de kleuren van de vlag van Oekraïne.

Ervan uitgaande dat dit allemaal niet toevallig was, begon gebruiker @Ohwell de nummers 97 en 93 toe te voegen aan de datum van 24 februari – de nummers op de kostuums van de dansende meisjes:

En tot zijn grote verbazing gaf 93 dagen vanaf 24 februari 28 mei – de dag van de UEFA Champions League 2022-finale, die dit jaar wordt geassocieerd met Oekraïne.

De finale zou oorspronkelijk worden gehouden in het Gazprom Arena-stadion in St. Petersburg, maar op 25 februari 2022 verplaatste de UEFA de Champions League-finale in Frankrijk naar het Stade de France-stadion. 

Het is mogelijk dat dit allemaal slechts een soort toeval en vermoeden van @Ohwell is, maar als er echt een boodschap in de muziekvideo verborgen zit, dan is de volgende belangrijke datum 1 juni – dat wil zeggen, op de 97e dag van de invasie van Oekraïne door Rusland. 

Maar wat kan er gebeuren op 1 juni? Zal het iets met Oekraïne te maken hebben? Of misschien wordt er op deze dag een nieuwe wereldwijde pandemie aangekondigd – mensen in dozen zien er heel ongewoon en achterdochtig uit:

Het antwoord op deze vragen kan pas op 28 mei worden aangenomen, als er op deze dag iets belangrijks gebeurt, hetzij in Oekraïne, of in het algemeen in de wereld.

Dus open je ogen, de grap is op jullie
en je hoeft geen metselaar te zijn in de doorkijk.
Sommige van deze shit bij gelegenheid Van WTF (waar ze vandaan komen) songteksten

 

Bron soulask

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.