Onze Wereld Is Een Matrix En UFO’s Zijn Het Antivirussysteem Van Het Universum: Wat Zijn We In Werkelijkheid?

Er is een mening dat alles om ons heen een fictieve wereld is en dat we in de matrix leven. Er is een soort supercomputer die onze ‘realiteit’ creëert – een enkel apparaat dat verantwoordelijk is voor alles, alle ruimtevoorwerpen, elk atoom, elke druppel en zandkorrel op elk kosmisch lichaam.

Volgens deze complexe theorie zijn we hologrammen, gewoon heel geavanceerd. De technologieën in kwestie zijn de programma’s van het universum. Er zijn niet zoveel jaren verstreken sinds de komst van ‘s werelds eerste computer, maar kijk eens hoe de functionaliteit is uitgebreid, welke mogelijkheden moderne apparaten hebben!

Hier zijn enkele eigenschappen van dit wereldmodel.

  • Onze wereld is een kunstmatig object gecreëerd door krachten die superieur zijn aan ons.
  • We nemen deel aan dit spel als entiteiten.
  • De echte realiteit is buiten deze wereld, maar het kan ook een simulatie binnen een simulatie blijken te zijn.

De echte wereld is gemaakt op een superkrachtige computer. Natuurlijk is het tot nu toe beperkt tot slechts honderd mensen, maar alles, tot in het kleinste detail, wordt gegenereerd dankzij een krachtige processor. 

Misschien is de onze op dezelfde manier gemaakt door een schepper-beheerder in plaats van God en is onze planeet of de Melkweg een aparte server.

In het voordeel van dit model kunnen we zeggen dat het veel artefacten zoals het Deja vu en het Mandela-effect, constante overeenkomsten, waarvan de kans wiskundig erg klein is, adequaat verklaart. Een oplettende kijker kan periodieke updates van de wereld opmerken. Het lijkt op veranderingen in de omringende realiteit (ofwel worden de kleuren meer verzadigd, ofwel voegen ze reflecties toe).

Er zijn veel foto’s waarbij je het gevoel krijgt dat de wereld om ons heen uit pixels bestaat. Zelfs onder theoretisch natuurkundigen bestaat zo’n gezegde: “De matrix is ​​​​gebroken.” In dit opzicht sprak Scott Waring, een bekende ufoloog, zich uit. Hij gelooft dat als de supercomputertheorie correct is, de UFO’s die aankomen een manifestatie zijn van de antivirus of de makers. Ze ruimen onnodige bestanden op, verwijderen systeemvirussen, enzovoort.

Veel bewijs van UFO-ooggetuigen ligt in één belangrijk detail: deze objecten verschijnen vanuit het niets en vliegen weg naar nergens. Sommige onderzoekers zijn van mening dat het gepast is om te praten over parallelle werelden enzovoort, maar aangezien alles eromheen een matrix is, kan systeemonderhoud onmiddellijk op de juiste plaats en op het juiste moment verschijnen.

Echte spelers in de simulatie

Er is ook een theorie dat degenen die zichzelf en hun plaats in het systeem hebben gerealiseerd, de bewuste spelers zijn. We beschouwen dit als een fundamentele fout!

De echte spelers zijn degenen die banken oprichten, oorlogen beginnen, bedrijven overnemen, presidenten beheren, grenzen overschrijden zonder visa en paspoorten.

We weten niet zeker of echte spelers mensen kunnen worden genoemd, want dat zijn ze niet. Het zijn buitenaardse wezens en spelen gewoon op onze server – indien nodig, de technologie vooruit helpen.

Het is een erg gewelddadig spel, en wat voor ons horror veroorzaakt, zorgt voor plezier voor hen. We zijn slechts het decor in hun spel – het is onze zaak om aan het werk te gaan en biomassa te zijn, de achtergrond. Wij zijn slechts de texturen van deze wereld. Spelers weten in eerste instantie wie ze zijn en wie wij zijn. Wij zijn slechts decoraties voor hen, die ze niet zullen aarzelen om te verspillen.

Hoe verder je wegblijft van de spelers, hoe meer kans je hebt op een lang en misschien zelfs gelukkig leven. Degenen die zichzelf als speler beschouwen, geven toe aan hun ijdelheid, tenzij ze deze wereld zelfs maar voor een fractie van een percentage beïnvloeden. 

Ons bewustzijn doet niets. Ons brein is kunstmatige intelligentie, 2 + 2 toegevoegd en besefte dat het in het spel zat. Maar dit is niet genoeg. Vergeleken met echte spelers zijn we qua intelligentie ergens als een robotstofzuiger. We weten waar we moeten opladen en wat we moeten verwijderen, en zelfs als we ons realiseren dat we een robot zijn, zullen we ons nog steeds niet terugtrekken uit het programma.

Misschien heb je gemerkt dat je eigen brein je in de gaten houdt? Dit is onze strengste toezichthouder.

Er zijn mensen die apart wonen en geen vreemden in hun clan toelaten. Hun lot zal altijd verbazingwekkend en gevarieerd zijn, vol avonturen, hoewel soms tragisch, het zal altijd vol ups en downs zijn. Hun beroepen zijn altijd creatief. Het zijn niet dezelfde spelers, maar ze zijn duidelijk een niveau hoger dan wij, het zijn niet langer decoraties, maar NPC’s – personages waarmee spelers omgaan.

Dus als we mensen zien die zeggen dat ze zichzelf hebben gerealiseerd, dat de wereld een simulatie is, en wij daarin spelers zijn, ren dan voor hen weg. In het beste geval is dit gewoon domheid en trots, en in het slechtste geval brengen ze zichzelf gewoon problemen. Als je jezelf hebt gerealiseerd – dat is uitstekend, schreeuw er dan niet over, ga rustig zitten en kijk om je heen, doen alsof er niets is veranderd.

Natuurlijk staat deze theorie hoogstwaarschijnlijk op één lijn met de hypothese van een platte aarde of een bolvormige aarde. We kunnen echter nergens 100% zeker van zijn. Als een van de honderden versies over de oorsprong van onze wereld, is er geen manier om het te bewijzen of te weerleggen.

Deze kennis is veel moeilijker waar te nemen en de overgrote meerderheid van de bevolking is hier simpelweg niet klaar voor en zal spot direct afwijzen.

 

Bron: soulask

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.