Wat verbergen de Egyptische autoriteiten zo zorgvuldig?

Sinds 2014 verbieden de Egyptische autoriteiten opgravingen onder de piramides van Gizeh en de Sfinx. Feit is dat daar voorheen onbekende ondergrondse gangen en kamers werden ontdekt. 

Na deze ontdekking was de toegang tot deze plaats ten strengste verboden en werd deze alleen verleend aan drie buitenlandse onderzoekers (toeval of niet, maar alle drie gingen naar het Instituut voor Egyptologie in Caïro, dat wil zeggen dat ze de academische versie van de oorsprong van dit complex volledig ondersteunen ).

Er zijn kerkers gevonden onder de Sfinx.

Er zijn echter verschillende experts die melden dat ze zich in de kerkers onder de genoemde gebouwen bevonden. De Italiaanse journalist en amateurarcheoloog Antonio Laprieno veronderstelde bijvoorbeeld dat het zand verschillende verdiepingen van moderne kerkers in Egypte in beslag nam. In feite zijn de Sfinx en de piramides slechts het toppunt van de schepping en daaronder ligt de hele stad.

Er is een oude gelijkenis van de Garamantes (mensen die vermoedelijk vóór de Egyptenaren in Egypte woonden) over een jonge man die in een verloren stad belandde. Dit verhaal voert ons terug naar het 14e millennium voor Christus. Dus de man bevond zich in een kamer die werd verlicht door elektrische slangen. Zonlicht drong niet naar binnen, maar tientallen en honderden mysterieuze lampen straalden het uit. In elk van hen zat een “zonneslang”. Misschien waren zij het die werden afgebeeld op bas-reliëfs in het oude Egypte.

Bovendien waren er echte bossen op de lagere verdiepingen van de structuren! Iemand of iets heeft een ondergrondse oase gecreëerd. Onder de grond was een meer en een rivier stroomde erin. Er was hier geen ziel, alsof iedereen deze plek vrij recent had verlaten. 

De jonge man hoorde een scherp geknars en zag iets helders van achteren. Uit angst rende hij de straat op en vertelde iedereen dat er onder de piramides een echt paradijs is, alleen een verschrikkelijk monster, zo helder als een dozijn zonnen, bewaakt hem.

Kristallen schip

Uit dit verhaal kunnen we concluderen dat de piramides en de Sfinx niet door mensen zijn gebouwd, althans niet door onze beschaving. Het gebeurde gewoon zo dat eerst de bewoners van de woestijn naar dit gebied kwamen, en toen eigenden de Egyptenaren zich deze culturele objecten toe.

De beroemde onderzoeker Erich von Daniken gelooft dat er in het verleden een paleocontact was tussen mensen en buitenaardse wezens. Waarschijnlijk was er op onze planeet inderdaad tienduizenden jaren geleden een ontwikkelde beschaving. Of de mens zijn vertegenwoordigers was of niet, is moeilijk te beantwoorden, maar volgens de interpretatie van de Zwitserse specialist werden de piramides en de Sfinx opgericht door buitenaardse wezens en dat heldere monster is een robot die licht straalde van mysterieuze lampen.

Als dit waar is, en er is een hele stad onder de piramides, waar zijn de inwoners dan heen gegaan? Waarom bewaken robots het en zijn ze ontdekt door specialisten die al meer dan 7 jaar de onderste verdiepingen uitgraven?

Om eerlijk te zijn, is er een zekere scepsis over de meningen van verschillende paranormaal begaafden, maar Edgar Cayce voorspelde veel verschillende gebeurtenissen, dus hij is te vertrouwen. Hij meldde dat er onder de Sfinx en de piramides een netwerk van kerkers is, waaronder een bibliotheek van de oude mensheid, geschreven op gouden platen. 

De stad van de oude goden?

Hij noemde het de erfenis van de Atlantiërs en de goden in het noorden (sommigen geloven dat we het over Atlantis en Hyperborea hebben). Het zou dus best kunnen dat er onder tientallen meters zand geheime kennis en geweldige technologie schuilgaat van beschavingen die in de vergetelheid zijn geraakt.

De Franse egyptoloog Jacques Christian zei dat hij en zijn collega’s zich in 1971 tot een medium wendden voor hulp. Hij vertelde over zesentwintig ijzeren wachters van de kerkers van Egypte. Toen hem verder werd gevraagd, riep hij uit dat hij echte robots zag gemaakt van gouden ijzer. Ze bevinden zich onder de Sfinx op een diepte van 230 meter, op de 28e ondergrondse verdieping, en bewaken het interstellaire kristalschip. 

Daarop, in het 70e millennium voor Christus, arriveerden de voorouders van de eerste kaste van goden op aarde, die ze zulke prachtige culturele pieken bouwden. Daar liggen volgens het medium de lichamen van de aliens in de sarcofagen.

Natuurlijk zijn de meeste egyptologen, en in het algemeen wetenschappers, sceptici en materialisten, dus niemand geloofde de woorden van het medium. Maar wie weet? Wat als er echt robots en een ruimteschip van een verloren beschaving op onze planeet zijn? Wordt dit niet zo zorgvuldig verborgen door de Egyptische autoriteiten 

 

Bron: Soulask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.