Beschikbaarheid en onbekende protocollen voor de behandeling van kanker

Giftige en ineffectieve chemotherapie houdt stevig vast. Farmaceutische bedrijven zorgen hiervoor. Financiën zijn belangrijker dan het menselijk leven. Dus is er een effectief alternatief voor scalpel en gif? We weten dit niet vanwege de onwetendheid van medische statistieken. Artsen proberen niet eens de toestand te achterhalen van mensen die chirurgie en chemotherapie hebben opgegeven en zijn begonnen met alternatieve behandelingen, omdat de kankerindustrie er geen interesse in heeft.

Vorig jaar publiceerde het prestigieuze Britse weekblad Nature een reportage over de stand van het onderzoek naar genezing van verschillende soorten kanker. Daaruit blijkt dat maar liefst 88 procent. al het onderzoek is gebaseerd op vervalste resultaten. Wetenschappelijke instituten die op zoek zijn naar grote subsidies uit nationale begrotingen, verstrekken vaak vervalste of gefabriceerde documentatie.

2009

In 2009 bewezen onderzoekers van het Compound Cancer Center van de Universiteit van Michigan dat de meeste ontdekkingen met betrekking tot kankeronderzoek nep waren. Desalniettemin worden we voortdurend getroost dat grote farmaceutische bedrijven aan de vooravond van een doorbraak staan ​​en steeds nieuwere medicijnen met onbevestigde effectiviteit op de markt brengen. Dat geldt ook voor chirurgische ingrepen en chemotherapie, waar al steeds luider over gesproken wordt, dat het 90 procent is. ineffectief of veroorzaakt nieuwe kankerclusters.

In plaats daarvan levert het enorme winsten op voor farmacologische bedrijven en artsen die ermee verbonden zijn. Andreas Moritz berekende dat chemotherapie alleen al in de Verenigde Staten meer dan $ 1 biljoen opleverde. winst. Het is niet verwonderlijk dat ze nog steeds als “onvervangbaar” wordt beschouwd.

Een analyse van de Australian Cancer Registry and Surveillance Epidemiology and End Results from the USA for 1998, evenals een onderzoek van juni 2005 door de afdeling Radiological Oncology van het Northern Sydney Cancer Center in Australië naar de impact van chemotherapie in het geval van 22 grote maligniteiten bij volwassenen bleek dat slechts 2,3 procent. mensen in Australië en 2,1 procent. in de VS overleefde ze na chemotherapie met cytotoxische middelen nog vijf jaar. De effectiviteit van placebo is dus statistisch veel groter.

Dr. Budwig

Dr. Budwig

Kent u het verhaal van Dr. Budwig dat ongeveer 60 jaar geleden begon? Dr. Johanna Budwig was een Duitse biochemicus en auteur van vele publicaties, ze was een apotheker en had ook een doctoraat in de natuurkunde en scheikunde. Al vele jaren kijkt ze naar de effecten van verschillende medicijnen tegen kanker. Zelf stierf ze in 2003 op 95-jarige leeftijd, maar in haar leven genas ze 90% van de kankerpatiënten.

Ze heeft alle soorten kanker behandeld met niet-toxische ingrediënten die geen bijwerkingen veroorzaken. Ze ontwikkelde een protocol naar haar vernoemd – Budwig – de zogenaamde dieet tegen kanker. Haar melk vegetarische dieet is ongevaarlijk en omvat bijvoorbeeld met versgemalen lijnzaad of lijnolie gemengd met kwark.

Haar leven

In haar leven had ze maar één doel: patiënten een echte genezing van kanker bieden, geen tijdelijke of niet-tijdelijke genezing, en zich verzetten tegen de hegemonie van de farmaceutische bedrijven. Daarom werden zijn acties vanaf het allereerste begin in de jaren vijftig belachelijk gemaakt, wat onder meer is de reden waarom de meesten van ons tegenwoordig niet bekend zijn met het protocol van Dr. Budwig.

Ik heb een effectieve kanker reactie, maar Amerikaanse artsen willen niet naar me luisteren. Ze komen hier en observeren mijn methoden en zijn onder de indruk. Dan doen ze een speciaal aanbod aan mij zodat ze het mee naar huis kunnen nemen, het kunnen patenteren en veel geld kunnen verdienen geld, en ik wil er niet mee instemmen, dus ik maak me in elk land zorgen.

kankerbehandeling

We hebben al meer dan eens geschreven dat kankerbehandeling gewoon big business is. In de Verenigde Staten wordt de waarde van de markt geschat op $ 200 miljard per jaar. De overgrote meerderheid van deze therapieën faalt, waardoor mensen overlijden of het comfort en de lengte van het leven drastisch verminderen.

We weten ook, en we hebben ook voorbeelden op deze blog, dat schrijven over alternatieve kankerbehandelingen vaak belachelijk wordt gemaakt of wordt gezien als het voeden met menselijke hoop. Ik ben het daar absoluut niet mee eens en ik heb de redenen voor het gebrek aan onderzoek naar alternatieve vormen al vaak genoemd. Er zijn zoveel voorbeelden en berichten dat het oneerlijk is om degenen die het gevecht hebben gewonnen te bagatelliseren en belachelijk te maken.

alternatieve methoden

Er zijn dus alternatieve methoden die tienduizenden mensen kunnen helpen herstellen tegen veel lagere kosten en zonder chemotherapie. Maar deze status blijft bestaan ​​omdat kanker de meest kosteneffectieve ziekte in de geschiedenis van de geneeskunde is en er alles aan zal worden gedaan om deze te behouden. Chemotherapie vernietigt het lichaam van de patiënt. Ondertussen is volgens Dr. Budwig zuurstof het belangrijkste wapen in de strijd tegen kanker.

Het door haar ontwikkelde protocol is een proces dat een betere en snellere toevoer van zuurstof naar cellen stimuleert, terwijl de pH van het lichaam verschuift naar een meer alkalische. Wanneer de pH van het lichaam meer alkalisch is, wordt het bloed meer geoxideerd, wat giftig is voor gemuteerde kankercellen. Het protocol van Dr. Budwig is gebaseerd op het gebruik van een oplossing gemaakt van lijnolie en kwark.

Ze merkte op dat “gezonde” vetvrije diëten eigenlijk meer kwaad dan goed doen. Dus het elimineerde schadelijke vetten en voedingsmiddelen die cellulaire zuurstofgebrek veroorzaken en verving ze door genezende voedingsmiddelen en essentiële vetzuren. Ze waardeerde ook het belang van zonlicht als natuurlijke bron van vitamine D3 tegen kanker.

Kankerbestrijdingsprotocol volgens Dr. Budwig

Het protocol van Dr. Budwig bestaat uit twee fasen. De eerste is de zogenaamde een pasta gemaakt door 6 tot 8 minuten lijnzaadolie en magere witte kwark te mengen in de verhouding van 5-6 eetlepels olie per 12,5 kg kaas. Gebruik 2 eetlepels bij profylaxe, 2-4 bij milde ziekten, 6 eetlepels in ernstige gevallen. Na bereiding moet de pasta in de koelkast worden bewaard.

Het kan op smaak worden gebracht met kruiden, zout, knoflook, paprika en peper. Dr. Budwig raadt aan om de pasta ‘s morgens te eten samen met bijvoorbeeld een eetlepel gemalen lijnzaad en geraspte appel. Voor zieke mensen is het ook aan te raden gemalen lijnzaad te eten.

Dr. Budwig verklaarde dat het lichaam omega-3 uit lijnzaadolie zou synthetiseren in de exacte hoeveelheid die het nodig had. Een tekort aan deze sterk onverzadigde vetzuren verzwakken veel levensfuncties. Allereerst wordt de zuurstofvoorziening verminderd. Zonder lucht en voedsel kunnen we niet leven en zonder deze vetzuren kunnen we niet leven.

 

Lijst

 • 1 kopje gewone kwark (zorg ervoor dat het niet gemaakt is van gehomogeniseerde melk)
 • 2-5 eetlepels lijnzaadolie, ongeveer 10 capsules van het supplement, of 1-3 eetlepels versgemalen lijnzaad (merk op dat lijnzaadolie of -zaden onmiddellijk na blootstelling aan lucht moeten worden gebruikt.
 • wat cayennepeper

Neem dit goed gemengde medicijn minstens één keer per dag oraal in. Het moet worden gemengd met een houten lepel, niet met een metalen. Dieetaanbevelingen:

 • Vermijd suiker en zoetstoffen
 • Vermijd pure dierlijke vetten zoals reuzel, reuzel, enz.
 • Gebruik geen bewerkte saladedressings of toppings
 • Eet nooit mayonaise uit de winkel
 • Vermijd vlees als het niet biologisch is
 • Vermijd boter en margarines
 • Drink vers geperste groentesappen gemaakt van wortelen, selderij en rode biet.
 • Drink drie keer per dag warme thee: munt, rozenbottel of druif. Je kunt een natuurlijke zoetstof gebruiken in de vorm van (biologische) honing.
 • Vermijd kunstmatige zoetstoffen zoals fructose-glucosestroop
 • Elimineer alle chemische levensmiddelenadditieven
 • Vermijd alle bewerkte voedingsmiddelen
 • Medicatiegebruik beperken
 • Eet alleen vers bereid voedsel

 

Bron: Globaal bewustzijn

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.