De tijd is gekomen!!

 

De tijd is gekomen, de klap gaat nu heel snel vallen voor de slapers die denken dat er niks aan de hand is! Wij hebben jullie geprobeerd om wakker te schudden! De vele slapers zullen psychische hulp nodig hebben! Wij hebben de afgelopen jaren al veel gezien wat er in deze verschrikkelijke wereld gebeurd en waardoor de klap voor ons minder is. Wij weten ook niet alles, maar dat zal met de 10 dagen dat we verplicht worden 8 uur per dag tv te kijken en zien wat er tig jaren is gebeurd, wat de criminele cabal op hun geweten hebben en wat ze ons achter hebben gehouden.

De wereld die je nu kent, gaat in een hele snelle vaart veranderen! de corruptie zal wereldwijd stoppen! We krijgen onze geld terug wat ze al die jaren achter hebben gehouden…

Hoop dat iedereen voldoende eten en drinken in huis heeft gehaald, want alles gaat uit!!  Je zult niet meer kunnen pinnen dus boodschappen halen zal lastig worden, Treinen en vliegtuigen zullen niet meer vertrekken! Stoplichten zullen ook niet meer werken! Flinke chaos zal er zijn, dus wees voorbereid.

De spanning is al weken heel hoog, dus hoop dat mensen voorbereid zijn

Hoe overleef je deze tijd? 

De eindgame zal nu snel van toepassing zijn, er zijn al geruchten dat het nu officieel is dat koningin Elisabeth de kloon ook nu dood is dus de 10 days off darkness moet nu snel gaan beginnen!

De media wil het nog verdoezelen want die weten heel goed wat er dan gaat gebeuren en daarom willen ze het niet delen!!

De dood

Heel veel mensen weten nu ondertussen dat vele mensen vele jaren geleden hun dood in scene hebben gezet, zo ook JFK jr is daar 1 van en hij hoort bij het plan wat nu gaande is… Ik heb al wel eerder artikelen geschreven over welke mensen nog in leven zijn die hun dood in scene hebben moeten zetten vanwege de criminele cabal waar we mee te maken hebben. Deze mensen die hun dood in scene hebben gezet zagen vreselijke dingen die gebeuren met kinderen en wilde niet stil zijn en als je ook vele liedjes luistert van de mensen die hun dood in scene hebben gezet, hoor je ook dat ze er over zingen… Luister maar eens naar de songs van Michael Jackson dat is er al 1 die er al over zingt en die ook zijn dood in scene heeft gezet.

 


De media wordt betaald door de corrupte cabal en iedereen die nog steeds het nieuws luistert en naar de persconferenties kijkt die zitten in een behoorlijke hypnose waar ze helaas niet uit komen… De klap voor hun is echt groot. ze weten dat de koningin officieel nu dood is maar houden het nog steeds stil in de media!!! Leugens na leugens blijven ze de mensen in angst houden, maar nu is eindelijk officieel dat monster dood, en dan houden ze het nog stil!

Wij die al een tijd wakker zijn, wij zijn diegene die hun zullen op moeten vangen en vele slapers zullen ook naar ons toe komen van wat er gebeurd want alles zal uit gaan.

Geen vliegverkeer

Je hoort nu al in het nieuws dat vele vliegtuigen in verschillende landen en ook hier in Nederland al vele duizenden minder vliegen of helemaal niet meer en dat heeft een reden met wat staat te gebeuren wereldwijd

No planes no trains 4 aces ♦Geen starts meer toegestaan: Hamburg Airport gedeeltelijk gesloten ️💥 06/01/2022 Niets werkt meer op Hamburg Airport. Het centrale controlepunt werd geblokkeerd door de federale politie. Starten na 13.00 uur is niet meer mogelijk. De federale politie op de luchthaven van Hamburg heeft woensdagmiddag het veiligheidsgebied ontruimd. “Door politieonderzoek is het centrale controlepunt ontruimd”, zegt een woordvoerster van de federale politie.

 

Het zal wereldwijd stil komen te staan het vliegverkeer en ook de treinen en bussen ect alles zal plat gaan!! Als je je al maanden verdiept in wat er in deze wereld gaande is weet je wat er staat te gebeuren en ben je god voorbereid op wat gaat komen…

Lees het hier de grote finale

Nieuws :

De Russische president Vladimir Poetin vertelde Donald J. Trump vrijdag dat hij de executie had bevolen van 12 internationale biowapeningenieurs die door Russische troepen in Kiev en andere Oekraïense steden waren gevangengenomen een Mar-a-Lago bron die ingewijd is in het gesprek. Poetin noemde de ingenieurs transnationale misdadigers en zei dat Oekraïne geen broedplaats is voor westerse “pestilentie”, een woord dat hij vaak heeft gebruikt om te verwijzen naar biowapenfaciliteiten en kinderhandel-syndicaten. In wat hij een gemeenschappelijke executie noemde, hadden zijn militaire commandanten de 12 misdadigers bijeengebracht en hen een voor een onthoofd op bevel van Poetin. Elk van de veroordeelden, behalve de laatste die stierf, moest getuige zijn van de wrede, gruwelijke scène. Velen smeekten voor hun leven terwijl ze vol afschuw toekeken hoe de hoofden van hun collega’s bij de nek werden afgezaagd. Sommigen probeerden hun ogen te sluiten, maar Russische soldaten dwongen die ogen met hun duimen open te doen. De helft van de groep plaste zichzelf onder voordat hun hoofden werden afgehakt. Poetin zei dat hij hen levend gevangen had genomen omdat hij een duidelijke, onvervalste boodschap wilde sturen aan de CEO’s van biowapenconsortia die massavernietigingswapens op Oekraïens grondgebied hadden vervaardigd. “Poetin vertelde Trump dat de executies op video waren opgenomen, dat hij de video zou sturen naar de mensen die verantwoordelijk waren voor de bouw van die laboratoria. Hij zei ook dat twee Amerikaanse ‘vuil en uitschot’ zich onder de gedode groep bevonden en dat een video van hun onthoofding naar DARPA zou worden gestuurd,” zei onze bron. Het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) is een onderzoeks- en ontwikkelingsbureau van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor gebruik door het leger. Poetin beweerde dat DARPA twee biologisch/chemische onderzoeksfaciliteiten in Centraal-Oekraïne controleerde. “Dit is hoe we het in Rusland doen, president Trump. Geen lang proces, geen tribunaal om tijd te verspillen. We weten dat deze mannen schuldig waren omdat we ze hebben gepakt; als ze onschuldig waren, zouden we ze niet vervolgen. Ik heb er geen spijt van u te moeten meedelen dat twee Amerikanen zijn gedood. Het waren criminelen,” zou Poetin tegen Trump hebben gezegd. “Nou, president Poetin, ik denk dat u weet wat u doet, en eerlijk gezegd denk ik dat u het juiste idee hebt. Wat er aan de hand is met deze laboratoria is een grote schande en ramp,” antwoordde Trump. Tot slot zei Poetin tegen president Trump: “De oorlog is bijna voorbij,” maar legde niet uit hoe lang “bijna” zou duren.

De wereld die er straks aankomt

We leven in de matrix en vele mensen zijn er totaal niet van bewust.. Denken dat de wereld zo in elkaar steekt en dat het normaal is hoe het nu allemaal al tig jaren verloopt. Mensen geloven je ook niet als je hierover begint… en kijken je aan alsof je niet goed bent.

Ook weten velen niet af van hun geboortetrust, wat cabal jarenlang achter heeft gehouden van de mensheid en dat zijn echt flinke bedragen en vanaf september als ik het goed heb krijgen we ons geld terug… We krijgen daarom allemaal eindelijk een goed en normaal leven waar we recht op hebben.

Er komt voor ieder een mooie tijd.

Med beds die mensen genezen… Zonder injecties ect… Er komt echt een hele mooie tijd aan! Ze zijn al in Duitsland aangekomen

Meer mooie artikelen over hoe de wereld echt in elkaar steekt, en elke dag komen er weer nieuwe artikelen bij, dus kom iedere dag even terug voor nieuwe artikelen die je kunt lezen…

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.