U voelt dat u niet in deze wereld thuis hoort

 

Ik in 2012

Heb je ooit het gevoel dat je niet bij deze wereld en deze samenleving hoort? Het zou je verbazen te weten dat dit een goed symptoom zou kunnen zijn. We zijn opgegroeid met de overtuiging dat we om gelukkig te zijn ergens bij moeten horen: de samenleving, het land, de sociale groep en ook het gezin.

Deel willen uitmaken van iets dat groter is dan wij, lijkt onze aangeboren behoefte te zijn, die waarschijnlijk evolutionaire wortels heeft. Herinner je je het bekende geloof dat de mens een sociaal dier is?.

Zoals Wikipedia zegt: “een gevoel van verbondenheid is een menselijke emotionele behoefte om in een groep te worden geaccepteerd.”

Maar wat gebeurt er als sommige mensen niet alleen de behoefte niet hebben, maar ook het gevoel hebben dat ze niets met deze wereld te maken hebben? Sommige mensen vinden zichzelf gewoon niet anders dan de rest, ze hebben gewoon een andere smaak, manier van denken en prioriteiten in het leven. Ze houden niet van de dingen die iedereen doet en streven niet de doelen na die de meeste mensen nastreven.

We hebben het over categorieën mensen die zich hoogstwaarschijnlijk niet verbonden voelen met de ‘Matrix’ omdat ze een andere mentale en emotionele structuur hebben. Dit alles is helemaal niet slecht, in feite is het een teken van grotere gevoeligheid en bewustzijn.

Hier zijn enkele van de kenmerken die dergelijke mensen onderscheiden:

DIEPE DENKERS.

Helaas heeft de samenleving waarin we leven altijd meer belang gehecht aan primitieve instincten en materiële dingen. Daarom is het logisch dat degenen die diep kunnen nadenken, niet het gevoel hebben bij deze realiteit te horen. Als je een diepe denker bent, weet je waarschijnlijk wat echt zinvol is in het leven. Daarom ben je zo teleurgesteld om te zien dat de mensen om je heen materiële doelen nastreven en geïnteresseerd zijn in onbelangrijke dingen. Dit is niet alleen teleurstellend, maar soms vraag je je af wat je tussen deze mensen hier doet en heb je het gevoel dat je uit een andere wereld komt.

OUDE ZIELEN.

Oude zielen hebben vaak het gevoel dat ze niet bij deze wereld horen, vooral als ze volwassen worden. Omdat ze gepassioneerd zijn door buitengewone dingen, gebruiken sommigen dit misschien als een excuus om hun verschillen te benadrukken en er grappen over te maken. En het kan een pijnlijke ervaring zijn in een moeilijke jeugd en adolescentie, waardoor ze zich als buitenbeentjes voelen zonder plaats in de wereld. Op volwassen leeftijd wordt de kloof tussen jou en anderen groter. Je vindt echter je eigen weg in het leven en maakt je geen zorgen over wat ze van je denken.

EMPATHISCHE PERSONEN.

Empathische mensen zijn zo gevoelig voor de emoties en energie van anderen dat het onaangenaam kan zijn om onder anderen te zijn. Als je een van deze mensen bent, weet je dat elke keer dat je naar het nieuws kijkt of iets droevigs hoort over iemand die je kent, je er veel last van hebt. Al deze bijwerkingen van empathie kunnen je ook het gevoel geven dat je niet verbonden bent. Het is dan ook geen wonder dat deze categorie mensen lijdt onder het deel uitmaken van een wereld vol hebzucht, wreedheid en geweld.

AANGEVOERD DOOR SPIRITUEEL ONTWAKEN.

Spiritueel ontwaken is een prachtige ervaring die je naar een hoger bewustzijnsniveau tilt en je transformeert in een diep spiritueel geëvolueerd wezen. Dit kan echter worden vergeleken met pijnsensaties en -ervaringen, omdat fundamentele veranderingen nooit gemakkelijk zijn. Niet alleen begin je jezelf vragen te stellen over het bestaan ​​terwijl je je relaties en levensbeslissingen heroverweegt, maar je kunt je ook ver verwijderd voelen van de mensen om je heen en de wereld om je heen. Dit alles gebeurt omdat je meer bewust bent geworden en dingen begrijpt die je eerder niet wilde begrijpen. Als je het gevoel hebt dat je niet bij deze wereld hoort, bedenk dan dat er niets mis mee is. In plaats van je zorgen te maken over wat anderen denken en hun goedkeuring te krijgen, probeer je passie en doel in het leven te vinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.