Een golf van mysterieuze verschijnselen sinds mei over de hele wereld

 

Geconfronteerd met een ongekend spektakel, werden de inwoners van Zhou Shan, een havenstad in het oosten van China, getroffen door het feit dat ze, toen ze naar de lucht keken, ontdekten dat deze bedekt was met een ongewoon rode kleur.

Het griezelige schouwspel trok zaterdagavond de aandacht van iedereen in het gebied.

De lucht werd plotseling rood terwijl de kleur langzaam verdween totdat hij verdween. Veel gebruikers van sociale media maakten video’s en foto’s.

Verbaasde bewoners probeerden de oorzaken van het fenomeen te achterhalen. Sommigen spraken over de gevolgen van luchtvervuiling, anderen over scènes uit de onthulling. De autoriteiten bevestigden echter dat er geen brand was.

 

Vreemd fenomeen in de lucht van #Zhoushan , China. De lucht lijkt rood te zijn geworden door de breking en verstrooiing van licht , waarschijnlijk van de lichten van de schepen in de haven.

Een dag eerder, op 6 mei 2022, werden inwoners van South Carolina geconfronteerd met een ander vreemd fenomeen:

 

De foto en video van het object  zijn gemaakt door verschillende mensen , van verschillende afstanden en vanuit verschillende gezichtshoeken, dus we wijzen de gefabriceerde nep-mogelijkheid af.

Het tweede waar je aan kunt denken is een vaartuig gelanceerd vanaf Cape Canaveral. Zoiets is echter nog nooit in Florida gezien. Bovendien, als we het hebben over de contrail van een raket, dan zou deze geleidelijk moeten verschijnen en groeien, en net zo geleidelijk verdwijnen. Maar hier flitste alles op de een of andere manier scherp en ging meteen uit.

En dit werd gezien in Texas, dezelfde dagen:

 

Een paar dagen eerder verscheen iets soortgelijks in de Alpen:

Zwarte rook en gloeiende ringen zijn fenomenen waarmee we al heel bekend zijn, en hoewel zeldzaam, komen ze nog steeds voor, waardoor mensen over magnetische portalen praten. Het is mogelijk dat er net iets soortgelijks was boven South Carolina, maar met een helderdere lichtbron die de binnen contour van de lichtring bedekte.

En hoewel wat er in China en Noord-Amerika gebeurt heel onbegrijpelijk en extreem mysterieus is, was er tegenwoordig een nog verbazingwekkender beeld aan de Amsterdamse lucht:

We kunnen niet zeggen dat al deze atmosferische sensaties op de een of andere manier verband houden met de nadering van Nibiru of buitenaardse wezens, maar desalniettemin suggereert een dergelijke toename van allerlei onbegrijpelijke atmosferische verschijnselen dat we zeer binnenkort getuige kunnen zijn van iets anders.

 

 

https://twitter.com/reptilianplanet/status/1522254558717693957

 

Heb jij ook beelden van vreemde activiteiten in de lucht zet het bij de reacties neer… En kom mee discussiëren hierover…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.