Update GTB nieuws 3 juni 2022

Jun. 3, 2022
GTB 584.

ZIJ GAAN NAAR DE KELDER, DAT STAAT VAST. OOK AL IS HET KWALIJK EN EEN GEVAARLIJK SIGNAAL, VOLGENS ONZE BRAVE KAMERLEDEN.

Ja, van Dissel moet wel corrupt zijn. Want kijk maar eens hoe hij ons belazerd heeft met een levensgevaarlijk virus, terwijl het gerecht
heeft vastgesteld dat het virus niet is aangetoond en het gevolg van de ziekte dezelfde gevolgen heeft als een griep, echter met nog minder doden. Hij kan er niet onderuit. Hij moet voor het gerecht. Bij de W.H.O
zijn al een aantal van dit soort WHO schepsels gearresteerd. Dus de Jong en Rutte, Hoekstra, en Kaag. Maak je borst maar nat.
Want voor de grotere machten staat het vast dat veel regeringen in zijn geheel corrupt zijn en omgekocht zijn geworden om de hun volken te onderdrukken en op te sluiten.
Wij hebben de verklaringen van drie presidenten van drie onafhankelijke staten gehoord, die vertelden dat zij honderden miljoenen konden ontvangen privé en voor hun land, als zij hun bevolkingen zouden inenten met ondeugdelijke serums, levensgevaarlijk en hun volken ook zouden opsluiten. Alle drie die naar buiten zijn gekomen met deze info zijn vermoord. Daders onbekend.
En die daders zijn dus de trawanten van de ohhh.., zo bejubelde klaus Schwab. Het vriendje van Rutte en Kaag, die de zoon van een hoge Nazi officier onder het regiem van Hitler en daardoor verantwoordelijk voor miljoenen doden.
En nu zijn er in Europa al 25000 doden, bewezen geworden door autopsies en die door de Inenting binnen 2 weken zijn gestorven.

EN GEEN KAMERLID, DIE ZICH NU ZO VERONTWAARDIGD HEEFT UITGELATEN OMDAT MEN VAN DISSEL ONDERUITHAALT IN WAT ZWAARDERE BEWOORDINGEN, HOOR JE VRAGEN STELLEN OVER DEZE 25000 doden. Je hoort die fantasten niet, die flapdrollen, die vertegenwoordigers van het volk, die het niet waardig zijn het volk te vertegenwoordigen
Waar zijn daar de vragen over, of zijn het een stelletje debielen, die alleen maar op willen opvallen of in de krant willen komen…..

Zij hebben niet eens in de gaten, dat zij uitgewisseld zijn door de boeven, die zich nu tactisch terugtrekken om aan het zwaard van Damocles te ontkomen.
Het zal ze niet lukken. Want alles is genoteerd en afgeluisterd. Zij zijn de pier, boven of onder de grond. Wij trekken ze eruit, net als de ekster die zich wil voeden na de regen…

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.