GTB nieuws zondag 5 juni 2022

Jun. 5, 2022
GTB 585.

OOK DE GROTEN WORDEN AANGEPAKT EN OPGEPAKT.
MACRON HEEFT AL EEN BEURT GEHAD. HIJ IS GETEKEND EN GETELD.

Kijk naar zijn gezicht. Dat is mijn inziens geen normaal gezicht. VERGROOT HET BEELD VAN MACRON….
Volgens de expert Gene Decode ( Consensei) is de MAN al aan de tand gevoeld en vervangen. Een cloon kun je aan verschillende dingen herkennen. Bij normale waarneming ontbreekt het gevoel, de ziel, bij de cloon want het gevoel is totaal weg. Hij handelt meestal automatisch met al zijn geleende wijsheid van de originele mens. Dat is wat zijn handelswijze betreft.

Wat zijn visuele merktekenen betreft: kijk naar zijn ogen. Als het wit van zijn ogen aan alle vier zijden van de pupil waarneembaar is, of tenminste aan drie zijden , links, rechts en onder de pupil, dan is er sprake van een cloon, hij spert zijn ogen wijd open….. alleen als hij geboren is met bolle ogen, dan is het geen cloon maar een mens, geboren met een oog afwijking als ik dat zo noemen mag. Maar Macron heeft geen bolle ogen, dat heeft hij ook nooit gehad..

Mijn conclusie is dat hij is vervangen. Hij was nu ook zeer gematigd tegen Putin en niet fanatiek. Ook heeft hij lichte covid gehad, een code woord voor opgepakt en verhoord te worden. Waarschijnlijk is hij voor de keus gezet, of je speelt mee, of je druppelt naar onderen……
Vele regeerders hebben nu covid gehad, allemaal licht.
Je denkt toch zeker niet dat deze heren zich zullen laten inenten met dezelfde troep, die zij U trachtten aan te praten…..

Neen. Dat gaat met een zoutoplossing of een nepinjectie naald, die niet het lichaam penetreert, maar verdwijnt in de spuit zelf…..
De Bilderberg viezerikken komen ook dit jaar weer bij elkaar in Engeland. Wat zij daar zullen bespreken is allang bekend. Van 2 tot 6 juni. Zij zijn nog allemaal even snel in overleg, want de tijd is kort. De arrestaties staan voor de deur en dan valt er niets meer te bildenbergen, ook niet te verbergen, want dat is een berg te ver….!

Bijltjes dag komt naderbij. Ongemerkt. Ook de Ukraine is bijna klaar.
Ook dat gaat over en iedere staat is nu hetzelfde boycot zooitje van de Russen stiekem aan het omzeilen. Ik zei het al het zijn een stelletje smiechten.

Zij slaan zich op de borst, dat zij van alles doen tegen die slechte Russen, maar aan de andere kant doen zij alles om het boycot leed te verzachten.
Het leger van de Ukraine geeft zich nu compagnies gewijs over aan de russen, met wapens en al. En er zijn nog wat groepen actief, want de NAVO moet hun eigen nieuwe wapens nog testen tegen de Russen, daarom schenken zij van alles. Zij willen ook van de oude meuk af, zodat zij het volk weer met een rekening kunnen opzadelen voor de zo broodnodige modernisering en vernieuwing van het wapen arsenaal….

 

U ZIET HET IS EEN GROTE KOMMEDIE, EN HET IS HUN GELD NIET, ZIJ HEBBEN WAARSCHIJNLIJK NOG NOOIT EEN ECHTE BAAN GEHAD, MEER EEN PRAAT BAAN, WANT DAAR ZIJN ZE GOED IN…..
NOG EVENTJES…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.