Hybridisatie van de mensheid en manipulatie van DNA voor de grote vloed

De mensheid begint een vreemde tijd in te gaan. Er gebeuren apocalyptische dingen en dit lijkt nog maar het begin te zijn. Er gaat iets sterks in de sociale sfeer van de psyche. Er werd een gevaarlijk en goed ontworpen virus vrijgegeven, mogelijk van een of andere basis, een of ander instituut. Dit is slechts een vervanging voor wat ons te wachten staat en wat er in de Bijbel staat. Als je leest Fr. Daniël, in vers 2:43 hebben we letterlijk een gigantische sensatie voor ons.

Als deze verzen in een ufologische sleutel zouden worden geïnterpreteerd, zoals sommige bijbelgeleerden doen, dan zal de komende wereldregering bestaan ​​uit hybriden, uit menselijke ufo-nautische-kosmische replicante hybriden! Zijn dit echte dingen? Zijn we er klaar voor? Zijn we zelfs in staat om het onderzoek en de “prestaties” van huidige bio-ingenieurs te analyseren voordat we het hebben over UFO’s en genetica?

Waar komt de technologie voor het bewerken van genen vandaan? Is alles slechts een samenloop van wetenschappelijke ontdekkingen? In een geschapen wereld ontworpen door Super Intelligence God YHWH, bestaat er zoiets als toeval! Er zijn experimenten in laboratoria over de hele wereld die, als ze worden onthuld, de gemiddelde persoon zouden schokken, hem depressief maken of erger maken.

Wat er gebeurde in de dagen van Noach, namelijk de hybridisatie van zowel het menselijk ras als de genetische besmetting van fauna en flora, gebeurt opnieuw.

Er is een groep christelijke onderzoekers, zoals de geneticus Sharon Gilbert, die vermoedt dat de processen van microbiologisch ontwerp en de aanval van ziekteverwekkers op alle gezonde systemen het resultaat kunnen zijn van oude oorlogen tussen goden, demonen en mensen, het resultaat van werk op hun biologische en genetische wapens.

In december 2016 verspreidden internetportalen informatie dat in de Lechuguilla-grot, in de VS, een bacterie Paenibacillus, geïsoleerd uit de huidige wereld, werd ontdekt, die verbazingwekkende vermogens vertoont. Het is resistent tegen 18 verschillende antibiotica, ook de sterkste! De Lechuguilla-grot is een van de grootste en diepste grotten. Wetenschappers, of de Amerikaanse elite, die niet zozeer een groep standaardwetenschappers is, meestal leden van geheime broederschappen, besloot gasdichte sloten te plaatsen bij de ingang.

We kunnen het op twee manieren waarnemen. De eerste als waarborg om een ​​intacte omgeving verder te onderzoeken. De tweede optie kan wijzen op iets anders waaraan het mondiale establishment deelneemt. Zoals verwacht is de locatie van de grot niet openbaar gemaakt. De ontdekking werd gerapporteerd in het tijdschrift ” Nature Communications “.

In Hollywood is alles al uitgewerkt, voorbereid, en we kijken er elke dag naar in de blockbusters van spookachtige regisseurs, vaak leden van alomtegenwoordige lodges. Captain America, Thor, Ironman, Wolverine, X-Men, Spiderman en zombie-waanzin zijn niet alleen producten van de hyperactieve verbeelding van sommige scenarioschrijvers of sciencefictionschrijvers, het zijn de opkomende producten van de beschaving die rechtstreeks uit de film “Android Hunters”, Gecombineerd met” Lord of the Rings “, X-men, etc.

Superhelden zijn vaak mensen die worden getransformeerd in andere wezens, en zelfs andere spirituele wezens komen erin – demonen, zoals bijvoorbeeld het geval is in de aflevering “X-Men: Dark Phoenix” – Jean Gray verliest de controle over zijn capaciteiten, over zijn lichaam en wordt Dark Phoenix – een monster. Een vergelijkbare situatie wordt waargenomen in ” Star Wars “, waar Darth Vader, volgens het script, wordt getransformeerd in een heel ander wezen, het vindt plaats na de incarnatie van een buitenaardse intelligentie in hem, en het hoogtepunt van bezetenheid is Darth Sidious zelf – een duivelse mensachtige.

Je moet doof, stom en blind zijn om niet te geloven in de reeds heimelijk gecreëerde experimentele humanoïde entiteiten. Toch zijn de geheime experimenten  van de Ordo Ab Chao-verenigingen  gericht op het creëren van een superras van wezens, de nieuwe NWO-nazi’s hebben hier al de technologie voor! “Super Soldiers” zullen opstaan, NIET naar Gods beeld. Zolang God deze monsterlijke daden zal toestaan ​​” op de manier van de Heerser van de Luchtmachten, dat wil zeggen, de geest die nu werkzaam is in de zonen van rebellie. ”Efeziërs 2: 2 – Blijvend?

Beste lezers, het fragment uit de film die hier bijgevoegd is, is een voorproefje van de productie van Billy Crone, die een 32-uur durende documentaire produceerde, de productie ervan neemt alle nog onwetende mensen mee in de wereld van wetenschappelijke feiten en schokkende informatie over de komende echte wereld, gepresenteerd als een preview in de film “Hunter Androids 2049”!

Er zijn verklaringen van GGO-denktankexperts, topwetenschappers en militairen die alles weten over CRISPR, gensprays, het direct aanpassen van menselijke slachtoffers of dieren. Wetenschappers spelen met genetisch vuur … Gods schepping wordt aangevallen door Satan … OPNIEUW! Genesis 6 is terug, we hebben de cirkel rond!

Er wordt al jaren serieus onderzoek gedaan naar UFO-wezens. Zo verdiepte de Amerikaanse psychiater Dr. John Edward Mack (1929-2004) zich zo diep en grondig in het onderwerp UFO-ontvoeringen dat iemand aan de top van de geheime broederschap besloot hem van de Harvard Medical Academy te ontdoen, waar hij werkte als wetenschapper.

Het mysterie van UFO-wezens is veel ongebruikelijker en complexer. Bij gebrek aan een betere nomenclatuur, moeten we de term “ectoplasma” gebruiken om iets van de “aliens”-rapporten te vangen. Dit is de naam die wordt gegeven aan een hypothetische vorm van “dichte bio-energie”, of protoplasmatische materie, soms waarneembaar uitgescheiden door mensen – een “geleiachtige” substantie.

Aangezien we de “geleiachtige substantie” hebben genoemd, herinneren we ons hier een fragment uit de beschrijving van de ontvoering van de Amerikaanse bosarbeider, Travis Walton. UFO-wezens hebben verschillende speciale lichaamscontainers. Als ze zichzelf informeren, kunnen ze ze als handschoenen verwisselen, elk van die ‘containers’ kan worden belichaamd door een bepaalde ‘buitenaardse’ ziel, als ze die hebben, of door de zelf-etherische intelligentie.

ufo

Travis Walton werd op 5 november 1975 in een UFO ontvoerd terwijl hij aan het werk was in het National Forest-gebied in de buurt van Snowflake, Arizona, VS. Op dat moment kon niemand hem lokaliseren, het vermoeden bestond dat hij door zijn collega’s was vermoord. Op aarde, enkele tientallen kilometers van de plaats van de ontvoering, verscheen hij plotseling, gedesoriënteerd, vijf dagen van aanhoudend zoeken zijn verstreken.

Wat hij zich herinnert toen hij aan boord van de Alien-voertuigen was, is belangrijk voor ons. Hier zijn zijn woorden, ze beschrijven wat hij ervoer tijdens contact met deze wezens:

“Ik keek recht in het gezicht van  dit verschrikkelijke  schepsel! Degene die ik aanraakte  voelde zacht  door de stof van zijn kleren. Zijn kleine spieren waren  sponzig, meer vet  dan pezen. Het wezen  was licht  en viel gemakkelijk.

Ik sprong onzeker overeind en strompelde terug naar de bank / tafel die op de tafel langs de kromming van een van de muren stond. Ik leunde daar stevig achterover, zonder mijn ogen van die  afschuwelijke wezens af te wenden . Een monsterlijk  trio van mensachtigen kwam op me af. Ze staken hun hand naar me uit. 

Toen hun handen naar mij reikten, merkte ik dat ze geen vingernagels hadden. Hun handen waren klein,  delicaat , zonder haar. Hun dunne ronde vingers  zagen er zacht  en kreukvrij uit. Hun gladde huid was zo bleek dat het kalkachtig als ivoor leek. Het enige kenmerk van het gezicht dat niet onderontwikkeld leek, waren die geweldige ogen! Deze glinsterende bollen hadden bruine irissen die twee keer zo groot waren als een normaal menselijk oog, bijna 2,5 cm in diameter! De iris was zo groot dat zelfs delen van de pupillen onder de oogleden verborgen waren, waardoor de ogen een bepaald katachtig uiterlijk kregen. Het witte deel van het oog was erg klein. Ze hadden geen wimpers of wenkbrauwen.

Met al het geschreeuw en de hysterische vragen die ik hen stelde, vertelden ze me nooit iets. Ik heb ze niet met elkaar horen praten. Hun lippen maakten geen enkel geluid of beweging. De enige geluiden die ik hoorde waren bewegingen en mijn eigen stem. Ik cirkelde, hield afstand van de stoel en controleerde of er iemand zat. Volgde de boog van de muur om een ​​plek te bereiken waar ik iets kon zien. Ik was klaar om me onmiddellijk terug te trekken als ik een van deze  afschuwelijke  wezens weer zou zien.” 

In het verslag van Travis Walton hebben we een beschrijving van “sponsachtig-lichte” wezens, je zou kunnen zeggen gemaakt van “gelei-achtige” substanties, misschien zijn zulke “ectoplasmatische” creaties gemakkelijker voor spirituele wezens – geesten om binnen te komen?

Vreemd genoeg hebben deze alomtegenwoordige Ordo Ab Chao-broederschap , die al een groot deel van de planeet Aarde regeren, klimatologische en ecologische hysterie ontketend. Volgens hen stevenen we af op zelfvernietiging, dus we moeten alles belasten (de zogenaamde ” groene orde “), het eten van echt vlees afschaffen en vervangen door kunstmatig genetisch gemodificeerd vlees, geproduceerd in hun nieuw opkomende fabrieken, en bij tegelijkertijd miljarden verdienen aan drugs, na kunstmatig iets zal het leger van de zieken verschijnen. Maar hun belangrijkste taak is het  bouwen van een wereldregering waar ook de buitenaardse wezens op aandringen  !

Het organiseren van een planeet brede trans humanistische structuur – UFO-GMO-VN-hybriden, is geen gemakkelijke taak. Ze zullen het christendom moeten vernietigen, vooral het katholicisme, dat de enige religie is die weet waar ze mee te maken heeft, met welke structuur (“De grote hoer van Sauron”) en met wat voor soort wezens. Verrassend genoeg onthulde de ingewijde Spielberg in 1977 in de film ” Close Encounters 3rd Degree ” wat ze van plan waren te doen, het viel uit de mond van het filmpersonage na 60 minuten en 47 seconden: ” Ze moeten zich ontdoen van elke levende christelijke ziel “! Zoals je kunt zien, bedoelen ze christelijke zielen. Alleen zij bedreigen hun duivelse plannen om de hele planeet over te nemen en de onvoorstelbare tirannie van GGO-orcs te introduceren.

Het gaat over de creatie van mens-buitenaardse hybriden (orcs) door kosmische genetici. De ontdekkingen van Jacobs zijn helemaal niet grappig. Na vele jaren van onderzoek kwam hij tot de conclusie dat er sprake was van een ” dreiging ” van de buitenaardse wezens. Ze zijn van plan ons te vervangen door hybriden, hybriden van buitenaardse wezens en mensen, die hybriden die – volgens Jacobs en zijn collega van UFO-ontvoering onderzoek – Budd Hopkins, al worden geproduceerd in hun voertuigen of UFO-bases – in de ” afgrond ” (Openbaring 9 : 1 tot 9:11).

Na vele jaren van hypnotische regressies, met meer informatie die al is verzameld, vertelt Jacobs ons dat hybride fokken centraal staat op de buitenaardse agenda, buitenaardse wezens hebben al verschillende generaties bizarre mensachtigen gefokt. Zoals we al zeiden, zijn ze van plan ons te vervangen door deze hybriden, en het zal “binnenkort” gebeuren, misschien over een dozijn of enkele tientallen jaren. Jacobs denkt dat het binnen een generatie of twee zal zijn. Volgens de geheime organisaties Thule-Vrill moet het snel gebeuren, de wereldregering zal haar opzichters hebben, ze zullen zelfs op mensen lijken!

Veel onvoorbereide mensen beschouwen dit soort informatie als waanzin of verzonnen sprookjes, maar tegenwoordig, in het tijdperk van genetische manipulatie, doen mensen (of meer “koorachtige” wezens) in geheime en minder geheime wetenschappelijke centra (moord) soortgelijke dingen als Vreemdelingen, doe ze na! (De onderste, vertrekkende piramide moet aansluiten bij de bovenste piramide, naar beneden wijzend!)

En nu begint het nog interessanter te worden! Welnu, hybriden, die deels menselijk zijn, hebben menselijke emoties. Ze vervelen zich op buitenaardse schepen die buitenaards werk doen. Een van hen, die met de ontvoerde praatte, vergeleek zichzelf ongelukkig met een robot! Sommigen van hen vechten tot op zekere hoogte en volgens sommige methoden met buitenaardse wezens, waarbij ze eerder gestolen geheime details van hun plan onthullen. (Dit is wat Jacobs zegt, hij kreeg gegevens die hem vertellen over de ultieme buitenaardse doelen.

Het komt erop neer dat UFO-hybriden soms verliefd worden op hun menselijke partners, of zoals ze zeggen, op hun “projecten”. Soms worden ze echter emotioneel onstabiel (zoals een van de zogenaamde “aliens” naar verluidt ooit toegaf, bovendien, omdat ze zelf “projecten” zijn, kunnen ze verschillende gebreken hebben, wat ons opnieuw verwijst naar de film “Android Hunter”!) ,,Ze worden zelfs beledigend, dit leidt zelfs tot seksuele frustraties en andere pathologieën, aldus Jacobs.

Zijn boek ” Threat ” bevat gruwelijke passages over het gebruik van ontvoerde menselijke vrouwen (“dochters van mannen ” van Genesis) door een homoseksuele mannelijke hybride, inclusief verkrachting en het slaan van aardse meisjes!

Er is een hiërarchie tussen aliens.

Aangezien ‘aliens’ talloze mensachtige wezens voortbrengen, moeten de experimenten ooit zijn begonnen. Een soort is de eerste voor het mengen. Daarom moest er in het begin een Schepper zijn, helaas zijn de logica en het gezond verstand van veel mensen die betrokken zijn bij de New Age uitgeschakeld, ze vertrouwen op de genade en schande van UFOnauten! Als de hoofdgeneticus – de zogenaamde de insectoïde zegt dat er geen God is, dat betekent dat er geen is! Wie had gedacht aan het ontstaan ​​van DNA-informatie?!

Al in de jaren zeventig schreef Susumu Ohno dat – zoals destijds werd geschat – slechts ongeveer 6% van het menselijk DNA genen waren. Wat de rest van het genetische materiaal betreft, werd gesuggereerd dat ze niet wisten waar het voor was, hun onwetendheid niet wilden toegeven, dus moesten ze iets verzinnen, dus zeiden ze dat het irrelevante gegevens waren, de zo… genaamd “afval”. Het misverstaan ​​van de complexiteit van enorme DNA-sequenties is vaak door evolutionisten gebruikt als argument tegen creationisten.

Tegenwoordig weten we dat het extreem moeilijke DNA-record een onvoorstelbaar gecondenseerd IT-record met meerdere verdiepingen is. Het blijkt dat de genetische code een ideaal hulpmiddel is om informatie op een multidimensionale manier vast te leggen. Het bleek dat de sequenties van nucleotiden in mRNA niet alleen de volgorde bepalen van het verbinden van aminozuren in de polypeptideketen van het vormende eiwit, maar ook nauwkeurige informatie bevatten over de snelheid van translatie – het optreden van pauzes tijdens dit proces.

Nauwkeurige bepaling van de momenten van vertraging van de translatie is erg belangrijk voor de vorming van functionele eiwitten, omdat het invloed heeft op de manier waarop ze vouwen, d.w.z. de driedimensionale vorm van de moleculen, en hun functionaliteit ervan afhangt.

De aard van dit systeem zou beter worden weergegeven met de term “optimaal geconstrueerd”. Het is vermeldenswaard dat vanuit het oogpunt van creationisten het vinden van geavanceerde informatiesystemen in levende organismen iets is dat zelfs maar verwacht mag worden. Zo nu en dan gevonden specifieke oplossingen voor dit record wekken steevast verbazing en bewondering voor de Schepper. Maar op UFO-schepen praat niemand over de Schepper! Er is niets van dien aard om daar te worden doorgegeven! Daar worden genen gemengd, sperma en eicellen afgenomen, en niet nagedacht over de logica: wie was er eerst, kip of ei?!

De wezens uit de “bovenste piramide” kunnen onze ziel uit de “bekers” halen, zelfs leiden tot een biolocatie. Op schepen kun je niet denken of praten over spiritualiteit, vooral christelijke spiritualiteit, er is al “planetaire spiritualiteit”, en zoals je je herinnert:  niemand zou het verschil moeten zien tussen een GGO-hybride en een mens  ! Rede en logica mogen daar niet worden gebruikt. Alles staat onder toezicht van de kosmische leidende officieren – de GGO-orcs.

Het kan dus echt worden herhaald dat “de glorie van God de levende mens is, en het leven van de mens is het zien van God; de mens, die Gods leven leeft, is de glorie van God, en de geheime rentmeester van dit leven en deze glorie is de Heilige Geest . Hij, zegt St. Basilius de Grote – is “in wezen eenvoudig, veelvuldig in kracht (…), wordt  zonder enig vooroordeel  (…) verleend aan ieder van degenen die  Hem kunnen ontvangen alsof Hij de enige Zelf is; hij geeft aan allen volledige en voldoende genade.

Wanneer mensen, onder invloed van de Parakleet, – als persoon of als gemeenschap – deze goddelijke dimensie van hun bestaan ​​en leven ontdekken, kunnen ze zich bevrijden van verschillende determinismen, vooral geboren uit de materialistische grondslagen van het denken, van praktijk en passende methodiek.

De heerser van deze wereld samen met de heersers van de wereld van duistere moord op de VN willen dat we onze “huizen” aan hen geven, het merkteken van het beest is om dit te dienen, het zal een occult-lichamelijk stigma zijn dat zal transformeren ons geestelijk en lichamelijk in UFOnauten, als resultaat van deze alchemistische daad, een wereldwijd ritueel buigend voor het beest, zullen ze in staat zijn om enkele buitenaardse wezens, een andere geest in onze menselijke tabernakels / tenten / huizen te installeren.

Een groot deel van de UFO-ontvoerden ervaart als gevolg van buitenaardse activiteiten een sterke transformatie van hun persoonlijkheid, soms zo sterk dat ze zichzelf als andere “mensen”, andere wezens, buitenaards en verkracht beschouwen – spiritueel en fysiek! Mensen zijn na dergelijke ervaringen ernstig getraumatiseerd, men kan zeggen dat hun innerlijke wereld, “entos”, door iemand anders is geregeld: ” Onze erfenis is gevallen voor buitenlanders en  onze huizen voor vreemden. “Klaaglied 5: 2”

De enige manier om ufonauten te verslaan of ze  uit ons huis te verdrijven , is door tot de Here God Jezus Christus te bidden. Alleen hij zal iedereen redden van deze wezens. Dat blijkt uit het onderzoek van ufoloog Joe Jordan. Buitenlander, wie hij ook is, innerlijke “entos” of uiterlijke “ectos” – “buigt de knie” voor de naam van Jezus. Als hij ze hoort, heeft hij geen kracht om zijn bedrijf voort te zetten, daarom spreekt de film van Spielberg over het verwijderen van elke levende christelijke ziel van de aarde!

“Als een onreine geest een mens verlaat, dwaalt hij rond in waterloze plaatsen, op zoek naar rust. En als hij het niet vindt, zegt hij: “Ik ga terug  naar mijn huis waar ik vandaan kwam.” Ze komt en vindt hem geveegd en versierd. Dan gaat hij en neemt zeven andere geesten, die bozer zijn dan hijzelf; ze komen binnen en wonen daar. En de latere toestand van die man wordt erger dan de vorige”. 

Evangelie volgens St. Lukas 11:24

Door een smeekbede aan Christus wordt de mens gered van de invloed van buitenaardse wezens. Het is vermeldenswaard dat “aliens” weten wiens naam wordt aangeroepen. Ze onderwerpen zich eraan volgens Gods wet. Dergelijke ervaringen worden door veel ontvoerden bevestigd. De conclusies van Joe Jordan en soortgelijke onderzoekers vormen waarschijnlijk het best bewaarde geheim onder UFO-enthousiastelingen, tenslotte gaat de algemene planetaire propaganda over Ufonauten als Star Trek “aliens” door.

Joe Jordan, meer dan een dozijn jaar werk als ufoloog, verzamelde een aanzienlijk aantal verhalen van mensen die erin slaagden zichzelf te bevrijden van ‘aliens’ – kabouters, elven, dwergen, groothoofdige hybriden. Deze mensen ervoeren contact met gematerialiseerde of spirituele (ectoplasmatische) entiteiten, die ze “aliens” noemden.

 

Bron: globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.