GTB nieuws maandag 6 juni 2022

Jun.6, 2022
GTB 586.

DE WAARHEID STAAT VOOR U, HET STRAALT U IN HET GEZICHT, ALLEEN U ZIET HET NIET…..EN VELEN MET U

Ten eerste als U achterom kijkt en naar de maatregelen
kijkt die men u opgelegd heeft.
Eerst heeft men, de regering, maatregelen genomen, zonder dat de grondwet dat toestond, daarna heeft men snel wetjes gemaakt om een en ander onwettig handelen recht te trekken.
Geen enkele oppositie partij schreeuwde moord en brand. Netjes en beleefd zeiden die dat men toch vooral moest oppassen de wet niet te overtreden en daarbij bleef het.

Ten tweede bleek dat niet alleen in Nederland deze maatregelen genomen werden maar in heel het EU gebied….. neen de hele wereld, meer dan 200 landen namen exact dezelfde maatregelen. DAT KAN TOCH NIET, DAT IS NOG NOOIT VERTOOND. DAT IS ONGEHOORD….
IS DAT SOMS TOEVAL.? DAAR ZIT TOCH DUIDELIJK IETS ACHTER.!!!!

Dat kan toch niet…!!!! Dat is toch onzinnig….!!!
Dan allemaal 2 meter uit elkaar….. Dan mondkapjes, waarvan direct aangetoond werd dat dat niet werkt. En dat de mazen in de stof, tegelijker tijd zo’n tienduizend virussen door konden laten.

Ten derde niemand kon het virus lokaliseren. Niemand had het ooit gezien, maar iedereen kreeg dezelfde afbeeldingen over de hele wereld in zijn gezicht geslingerd. Prachtige plaatjes….. verzonnen plaatjes….

Ten vierde , dan het onzinnige opsluiten avondklokken etc. Dat was toch de grootste onzin…. en dan dat iedereen iedereen kon aansteken, ook al was je ingeënt. En dan het gevaar wat on- ingeënte waren voor de ingeënte.

HOE GEK KUN JE HET MAKEN. TOCH HELE VOLKSTAMMEN GELOOFDEN DIE ONZIN. IDIOOT GEWOON.

HET LIEGEN EN DRIEGEN EN DE WETENSCHAPPENLIJKE CRIMINELEN, DIE DE BEVOLKING VOOR LOGEN VANUIT HUN VAK GEBIED….
ONGELOOFELIJK….. ZIJ WERDEN ER GOED VOOR BETAALD.

Dan de bewuste censuur van alles wat meer tegen de spuiten los kwam.
Een ongekende censuur. Daarbij het woord corona wat 3 x per minuut op radio en tv werd uitgesproken…. hersenspoeling eerste klas….

Dat alles werd ons in het gezicht gegooid en wij bukten ons en geloofden alles….. als stomme , blind geslagen eenden stond de meute aan de grond genageld. Beeee…. beeee…… dat mocht je niet eens meer roepen….
Dan het gedrag van de politie, die losgeslagen, haat vol schorem met knuppels op de meute insloeg, in het bijzonder op oudere mensen.

En dan de verklede politie, die agressie uitlokten door zelf zogenaamd de politie te provoceren. Een waanzin ten top.
AFGRIJSELIJKE TOESTANDEN EN DE ECONOMIE EN KLEINE BEDRIJFJES MAAR NAAR DE PHILLISTIJNEN JAGEN.

Een totale schandelijke vertoning aangejaagd door de W.H.O. Het brainchild van Bill Gates en Claus Schwab, Rockefeller en Rothschild.

Als U nog eenmaal daar intrapt dan moet U een schop onder Uw edele kont krijgen, Een schop die U nooit meer zult vergeten…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.