Waarom alle complotten uitkomen en mensen liever wegkijken

 

Alleen al het woord ‘samenzweringstheorie’ walgt mensen en ontmoedigt het om serieus kennis te nemen van alles dat deze slogan draagt ​​en objectief de betekenis ervan te overwegen.

Het is gemeengoed geworden dat “normale burgers van de samenleving” degenen die in complottheorieën geloven en ermee omgaan als gek beschouwen. Het was en zal zo zijn. Mensen die tegen de stroom in denken zullen altijd minder zijn dan degenen die standaard denken – zoals ze door het systeem zijn geleerd.

Heb je je ooit afgevraagd wie je leerde denken?

Hoe komt het dat sommige dingen voor jou rationeel zijn en andere niet? Ben je tot de conclusies gekomen waarvan je denkt dat ze waar zijn, of heeft iemand het je voorgesteld en op een dienblad gegeven?

Je wordt geboren en je observeert de wereld. Je vermoedt niet dat je van kinds af aan bedrogen wordt. Omdat je daar geen reden toe hebt. Ouders en de school, de catecheet leert je dat alles in orde is. Wat je op school leert herken je als objectieve waarheid. Wat er op tv wordt gezegd, wat er in de pers staat, beschouw je als de belangrijkste dingen. Wat de priester in de kerk zegt, beschouwt u als de waarheid over God. Kunt u, in ieder geval voor een moment, de gedachte toegeven dat misschien:

 • zijn er zaken die u nooit zult horen, zowel van de officiële media als van de preekstoel van de kerk?
 • zijn er mensen die er echt om geven dat je nooit geïnteresseerd raakt in bepaalde onderwerpen?
 • ze creëren de realiteit die je omringt?

Denk hierover na:

 • de media praat over bepaalde dingen, denk je dat het toeval is, over zulke dingen en niet over andere? In hoeverre is de realiteit om je heen willekeurig? Of misschien is het geen toeval en zit er iemand achter?
 • Denk je niet dat als iemand erin zou slagen de circulatie van informatie in de wereld onder de knie te krijgen, hij controle zou hebben over het denken van alle mensen die hun denken baseren op wat ze in de media horen?
 • Hebt u nog nooit een situatie meegemaakt waarin een journalist zonder opgaaf van reden van zijn werk werd ontslagen nadat hij materiaal had gepubliceerd dat voor iemand ongemakkelijk was?
 • Denk je niet dat als iemand de stroom van informatie in de wereld zou controleren, ze echte macht zouden hebben, groter dan de politici? Macht over de geesten van de massa. Ben je de bewering tegengekomen dat de media de vierde macht is, de machtigste macht?

Hier zouden vele voorbeelden kunnen worden gegeven. Het is algemeen bekend dat mensen niet geneigd zijn om in complottheorieën te geloven. Ze lachen om hen.

Weet je nog hoe je zelf tegen je vader of moeder hebt samengespannen, bijvoorbeeld hoe je voor hen kunt verbergen dat je een slecht cijfer hebt gehaald op school. Heb je je ouders altijd de waarheid verteld? Heb je nog nooit iets verborgen gehouden? Heb je je ware bedoelingen en bedoelingen niet verborgen? Je weet heel goed dat je je ouders en andere mensen hebt bedrogen. Dus volgens de terminologie in kwestie ben je zelf een samenzweerder! Geef toe dat je soms een samenzwering gebruikt, een leugen, je vertelt niet de hele waarheid, alleen voor zover je je prettig voelt, over het algemeen ben je niet eerlijk / eerlijk tegen mensen.

Denk je nog steeds dat niemand in de wereld samenzweert?

Denk je dat de overheid niet complotteert / bedriegt om de burgers te misleiden? Gelooft u in de eerlijkheid van politici?

Denk je dat dokters niet samenzweren / vals spelen om menselijk ongeluk te verzilveren? Geloof je in hun eerlijkheid?

Denk je dat een boer niet samenzweert / de consument bedriegt wanneer hij giftig voedsel produceert, als dienaar van grote chemische bedrijven?

En de verkoper in de winkel… Waar laat hij zich door leiden? Om wat hij verkoopt gezond te maken, of om de eindjes aan elkaar te knopen, zelfs als de gezondheid van de consument eronder lijdt…?

Heb je ooit gehoord van het feit dat wanneer mensen iets breken, ze het verkopen om er vanaf te komen, ook al weten ze dat degene die het koopt verlies zal lijden?

Wat doet u bijvoorbeeld als uw auto kapot gaat? Bereidt u het voor op de verkoop, d.w.z. u maskeert de gebreken en vertelt de koper er niet over, omdat u de prijs zou moeten verlaten? De meeste mensen wel.

Is dat geen complot? Ben je altijd eerlijk als je iets verkoopt en zorg je ervoor dat de koper alles weet wat je doet?

En apothekers [maar ook artsen] – weten ze niet van de bijwerkingen van de medicijnen die ze verkopen? En toch zien ze er geen probleem in. Je zou kunnen zeggen dat er geen andere manier is om te herstellen dan door medicatie te nemen. Als je dat zegt, heb je het mis.

Laten we verder gaan: het nemen van medicijnen die zijn vervaardigd door farmaceutische bedrijven is vergiftiging van uw eigen lichaam, er zijn een aantal natuurlijke behandelingen die niet legaal zijn in de algemene gezondheidszorg. Waarom? Omdat ze de belangen van deze geneesmiddelenfabrikanten schaden.

Wat kenmerkt deze houding van mensen? Bereidheid om geld te krijgen. En wist je dat de wortel van alle kwaad iets doen in de eerste plaats voor geld is? Satan kent onze aard en weet dat het genoeg is om ons geld te tonen om te krijgen, en we zullen veel voor hem doen, en sommigen doen alles. Als je belangrijkste motivatie is om geld te krijgen, of je het nu leuk vindt of niet, dan ben je de uitvoerder van satanische bevelen.

Als je je begint af te vragen waarom de wereld er nu uitziet zoals hij is, kom je altijd tot hetzelfde antwoord: mensen houden van geld en het is de belangrijkste drijfveer om te handelen. Er zijn uitzonderlijke mensen, maar die hebben geen invloed op wat er in de wereld gebeurt. Zulke mensen houden zich meestal liever afzijdig en bemoeien zich niet met de ‘grote wereld van politiek en zaken’. De wereld wordt geregeerd door geld! Hoe vaak heb je dit al gehoord? Heb je je afgevraagd over deze wrede waarheid? Wist je dat God wil dat je het verandert? zodat je motivatie om te handelen niet de wil is om geld te krijgen?

Verkennen

Wanneer je verschillende gebieden van het leven gaat verkennen, zal je merken dat het kwaad het nu overneemt.

Het gaat over gebieden als: voeding, geneeskunde, landbouw, geschiedenis, archeologie, astronomie, natuurkunde, aardrijkskunde, biologie, maar ook de muziekindustrie en muziek, inhoud die de media aan kinderen geven en de hele samenleving, politiek en tenslotte religie. Het punt is dat je op elk van deze gebieden in meer of mindere mate wordt misleid.

Op de een of andere manier gebeurt het “toevallig” dat mensen die invloed hebben op het verloop van het historische proces, besluitvormers wiens beslissingen afhangen van het lot van veel mensen, volgelingen van Satan waren en zijn – meestal bewust. Velen van hen waren en zijn vrijmetselaars. Als je het niet gelooft, doe dan de moeite om het uit te zoeken.

Vrijmetselarij is een geheime organisatie die in het geheim Satan aanbidt – als je het niet weet, zoek het dan op, want het internet kookt ervan. Is dit de waarheid? Absoluut, want alles komt overeen met de Bijbel. Wie zit er achter de vrijmetselaars? Dit is een zeer interessante vraag en het is de moeite waard om jezelf een beetje moeite te doen om deze te beantwoorden.

Dus als je ziet wat er om je heen gebeurt:

 • welke morele corruptie heerst.
 • hoeveel mensen hebben opgehouden mens te zijn en geldjagende beesten te zijn geworden,

als u de gevolgen hiervan kunt zien:

 • bedorven eten,
 • zeer lage kwaliteit van alle soorten goederen,
 • vergiftigde omgeving,
 • de verslechterende materiële status van mensen,
 • gemak van liegen en manipuleren
 • de verslechterende gezondheid van mensen

DIT IS ALLES NIET WILLEKEURIG! Dit alles wijst op het naderende “einde van de wereld”, de komst van Christus. Mensen die zeggen dat we ons ervan zullen kunnen bevrijden en de wereld op orde kunnen brengen, kennen de Bijbel niet en erkennen het gezag van het Woord van God niet. De Bijbel vertelt ons wat er gaat gebeuren en legt uit waarom het gebeurt, waarom God het toestaat, en laat ons zien wat we in deze situatie moeten doen om verlossing te verkrijgen.

Specifieke mensen, satanisten, die deze wereld regeren, zijn verantwoordelijk voor wat we om ons heen waarnemen. En ze voeren Satans verborgen plan uit. En dat zijn geen politici. Je kent niet eens de namen van de “mensen” die deze wereld regeren. Politici zijn slechts marionetten in hun handen. Het beleid als zodanig is ontworpen om:

 • mensen de illusie geven dat ze invloed hebben op wat er in de wereld gebeurt
 • mensen de illusie geven dat ze weten wie hen regeert
 • mensen afleiden van degenen die echt aan de touwtjes trekken
 • constante spanningen en conflicten tussen mensen veroorzaken, die samen met andere factoren ertoe leiden dat mensen in constante spanning en onzekerheid over hun lot leven
 • een constant politiek geschil veroorzaken tussen de regerende coalitie en de oppositie, met als doel mensen af ​​te leiden van kwesties als: wat gebeurt er echt met deze wereld, waarom gebeurt het, hoe het zal eindigen, en vooral: wat de Bijbel zegt erover

Dus als u denkt dat het de moeite waard is om naar de verkiezingen te gaan, dan voel ik oprecht met u mee. Alle politieke partijen trekken eigenlijk aan dezelfde kar. Zij zijn de uitvoerders van de bevelen van de mensen die zich voor ons verbergen. Deze mensen zijn op hun beurt satanisten en hebben wrede bedoelingen jegens u en mij, die ze consequent uitvoeren. Wie zijn zij? Dit zijn bijvoorbeeld de presidenten van de grootste internationale bedrijven, internationale organisaties en banken. Wat hebben zij gemeen met elkaar? Ze volgen allemaal bevelen op die vanuit één plek komen: het Vaticaan.

Het grote Babylon is het huidige Vaticaan. Er is geen andere manier om deze tekst te interpreteren voor degenen die de Bijbel kennen en enige geschiedenis hebben.

De waarheid is wreed, maar bevrijdend voor degenen die haar zoeken.

Als je het niet gelooft, en je beschouwt jezelf als een redelijk en wijs persoon, dan moet je het in ieder geval zelf controleren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.