GTB nieuws 7 juni 2022

Jun. 7, 2022
GTB 587.

Today, the day before #DDay — 78 years ago. Thousands of paratroopers watched the sun go down, prepared to take the fight to evil itself. We remember them today, tomorrow, and forever. #Army247

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.
SCUM ALS TRUDEAU, MACRON, DE PAUS EN ANDEREN ZIJN OF WORDEN VERWIJDERD…

Vast staat dat Justin Castro Trudeau, als bastaard zoon van Fidel Castro, enkele maanden geleden gearresteerd is door de militairen in Canada. Daarop heeft achterliggende cabal een dubbelganger ingezet en rubbermask mensen om zich aan de macht vast te klampen. Maar dat loopt natuurlijk ook ten einde. Dat is niet vol te houden.

Het is het bewijs dat het Canadese leger achter de White Hats, cq Q forces staan.
Macron is nu aan de beurt, bronnen van de Israëlische geheime dienst, de Mossad, hebben laten weten dat Macron als beeldschoon jongetje naar Israël gebracht werd door zijn cabalistische ouders en daar heeft gewerkt in Eliten bordelen om oude mensen, elitaire mannen en vrouwen seksueel te bevredigen.

Daar heeft hij ook zijn meer dan dertig jaar oudere man leren kennen, die omgebouwd werd tot vrouw en waarmee hij getrouwd is.
Hij werd daarom door de Rothschild clan aan het hoofd van France gezet omdat beiden afgeperst konden worden en het cabalistische Rothschild beleid kon worden uitgevoerd.

Maar zijn dagen zijn geteld, nu dit bekend geworden is….
Dus ook de vrouw van de Franse president is een vrouw met een piemel.
( ik ben benieuwd waarmee men straks komt aanzetten met Rutte)

Boris Johnson is uitgejouwd door het volk tijdens de festiviteiten rond Elisabeth, die reeds in de jaren 2018/19 het loodje legde en vervangen werd door de 6 cm langere en jongere Elisabeth met een rubber mask…..
En maar feest vieren. Zo wordt ook de Engelse bevolking volledig belazerd.

Ook de paus Franciscus, zoals vaker door mij gemeld is reeds jaren geleden opgeruimd. Hij wordt steeds vervangen door of dubbelgangers en/ of rubber mask people.

Hier is het ook weer het devies ; vastklampen aan de tanende macht, zolang het nog gaat.
Hetzelfde treffen wij aan bij de joker Biden van de USA, die de verkiezingen stal en ook hij werd al jaren geleden verwijderd en vervangen door rubber mask people.

Daarom wil Poetin niet met hem praten en de Arabische wereld weigert hem te ontvangen…
Het gaat nu om de laatste strijd. Inmenging door extraterrestrial groepen worden duidelijker, daar men steeds vaker nu grotere ufo ruimtevaartuigen ziet verschijnen.

Deze zomer is de zomer van het eindspel van duizenden jaren onderdrukking. En er kunnen nu rake klappen vallen.

MAAR VOORLOPIG GAAT HET ALLEMAAL DE GOEDE KANT UIT VOOR DE MISLEIDE EN VOOR DE GEK GEHOUDEN GOEDE MENS…
DAT IS EEN DING WAT ZEKER IS…., in deze onzekere tijd…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.