Het is tijd!

 

28 accounts heb ik ondertussen versleten op fakebook.. De waarheid mag niet verteld worden zodat mensen ontwaken! Het is echt triest hoe social media werkt en dat vele schapen alles melden wat voor hun niet waar is, dus dat melden ze. Ook weer op tiktok weer zoveelste account verwijderd… Wij lichtwerkers geven niet op en komen gewoon weer terug!

Mijn eigen naam wordt al gelijk geblokkeerd op fakebook, had laatst geprobeerd mijn weer met mijn eigen naam een account aan te make via VPN adres en ging heel even wel goed, maar is toen ook weer verwijderd… Het is echt bizar hoeveel accounts ik al heb gebruikt…

Het tij gaat nu snel keren en de schapen zullen de klap echt gaan krijgen en zullen echt boos worden en dan zullen hun alle naar Den Haag of Hilversum gaan waar de media zit en hun zullen echt woedend zijn!!!

Gewaarschuwd

Wij hebben ze gewaarschuwd dat ze niet de spuiten moesten gaan nemen, vanwege het genocide spuiten zijn.. Het ergste is dat het een biowapen is, dus ook mensen die niet gevaccineerd zijn lopen risico ervan om ziek te worden, vanwege de shedding.  Het is ook echt belangrijk om je te beschermen tegen de stralingen van de gevaccineerde.

Hier een lijst wat je kunt nemen tegen de shedding van de gevaccineerde. Ook dennennaalden thee, borax, baking soda zijn ook middelen die je kunt nemen tegen de shedding en ook als je gevaccineerd bent, kun je dit ook nemen, zodat het gif merendeel vernietigd wordt. Hoe langer het gif in je lichaam zit, hoe meer schade het je lichaam veroorzaakt, dus begin zo snel mogelijk met de anti gif middelen die je kunt nemen

 

Wat staat er te gebeuren

De chaos wereldwijd zal nu heel snel gebeuren, veel mensen hebben niet door wat er gaande is en wij zullen ze dus op moeten vangen. Alles gaat uit, Alles wordt gereset, dus wil je je foto’s bewaren die je op je telefoon/computer ect heb staan, zet het op usb/sd kaartje zodat je dat niet kwijt bent!

Alles zal verwijderd worden met de uitval die gaat komen… Alles wordt gewist!!

Wereldwijd zullen er arrestaties zijn van cabal en mensen die meegewerkt hebben met de corona hoax. Vele personen die opgepakt moeten worden zijn al klonen, die kunnen dan gewoon uitgezet worden 🙂

Kijk de berichten terug op mijn website van GTB nieuws voor belangrijke info.

We zullen allemaal ook nieuwe Q Phone krijgen van de militairen en we zullen uiteindelijk ook een Q computer/laptop ontvangen.

De Q Phone hoef je maar 1 keer per 5 jaar op te laden…

QFS Q PHONES FOR ALL 

Q Phones Are Here 🌈
NESARA / GESARA
Money Stolen Returned
Back To We The People

We krijgen echt na de chaos zo een mooie tijd! De wereld is voor de mensen en niet voor de criminele cabal/reptielen..

 

Red wave is Coming….

We moeten voorzichtig zijn… Patriotten, ANONS en in het bijzonder HIGH PROFILED TRUTHERS die het GROTE ONTWAKEN, [ONTMASKERING] van de PLANDEMISCHE, VACCINDODEN EN VALSE VLAG GEBEURTENISSEN verspreidden die de CABAL DEEP STATE systematisch bewust heeft GECREËERD.

5G is geen grap en volledige ongeautoriseerde tests vinden plaats in de VS en in het buitenland…

(De kracht achter 5G is meer dan een mens kan doorgronden… DARPA kan 5G op vele manieren als wapen gebruiken. Inclusief het repliceren van ziekte en het antagoneren van de lichaamscellen om eiwitten / spike-eiwitten uit te scheiden en grafeenoxide combineren met 5g om het lichaam te controleren….. Er zijn veel factoren om 5G ziekte te veroorzaken (zoals bekend.. Zelfs 3g 4g veroorzaken kanker dit staat in je telefoon handleiding.. 5G is VEEL gevaarlijker))) In veel gevallen in de vroege tests van militair gebruik van 5G [ CLASS-IFI ED ] kan het wapen worden gebruikt om proefpersonen te DODEN door middel van gepositioneerde gerichte wapens (klein energiewapen en kan onderwerpen vinden via Nano, telefoons, wifi, RFID’s.)

We komen in het SUPER gevaarlijke deel van de OORLOG. 5g (Daar is een reden voor.. Het virus.5g werd tegelijkertijd uitgerold in Wuhan)
____

Stay safe keep your spiritual body armor strong!!!!

Blijf veilig en houd je spirituele kogelvrije vest sterk!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zal de eerste arrestatie zijn van Oprah, want dat mens kent iedereen wel in de wereld!!!

 

Newsletter

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.