GTB nieuws 8 juni 2022

Jun.8, 2022
GTB 588.

MASSALE BELAZERDERIJ… OVERAL WORDT GECLOOND. HEEL EUROPA SPEELT HET SPEL VAN DE DOOD.

EUROPA HEEFT GEZAMELIJK ALLE BEVOLKINGEN BELAZERD. Gezamenlijk hebben zij wetten misbruikt om zoveel mogelijk mensen toch deel te laten nemen aan vrijwillige experimentele inenting, terwijl zij wisten dat het foute boel was.
Zelfs nu nog adverteren zij met het motto, dat het nog niet te laat is de booster te nemen….de doden die nu nog gaan vallen, worden niet de injecties meer aangerekend. Elke spuit heeft 20% van uw eigen immuunsysteem vernietigd. Dus 3x spuit is 3x 20% = 60% eigen verdediging minder. En dat is definitief. Dus men is zeer snel de klos met ogenschijnlijke ongevaarlijke ziekten, infecties, ontstekingen etc. etc.

Teven zijn de injecties opzettelijk met allerlei dingen besmet. Het serum heeft magnetisme, spike proteïne, mrna deeltjes, hiv , sars, Tuberculose, apen pokken , en nog veel meer.
Dat gaat zich nog, als U pech hebt , nog manifesteren. Ik heb van mensen gehoord met trombose, hartritme stoornissen, hartspierklachten, bloedklontering, hersen infarcten, hart infarcten, ect, waar men niet over de injecties praatte, maar het als pech zagen. Als je de spuit noemde dan lachten zij je uit. Toch komt alles na de spuit wel 5 tot 10x vaker voor.

Pfizer heeft in een rapport 9 bladzijden zij effecten beschreven, waar al dit soort afwijkingen en gebeurtenissen genoemd worden…dit wilden zij 70 jaar verbergen, maar dat is hen juridisch niet gelukt.

 

Klonen

 

Nu de Klonen. Overal zijn kloon fabrieken. Zelfs in de Ukraine hebben de Russen er twee ontdekt. Ook Chelsie Clinton was directeur van een kloon fabriek in New York. Wat is de bedoeling van een kloon?  Waarom zijn er klonen? Hoe werkt het.

Allereerst maken de cabal en de Q forces/ White Hats, beide partijen, maken er gebruik van. De kloon kunnen zij besturen., die volgt blindelings orders op. Daarom worden zij ook in gezet. Zij worden binnen enkele weken, ca een maand of anderhalf ook gekweekt via cellen van de echte bezielde Mens.

Men kan een kloon dus snel produceren in de leeftijd waar hij nodig is of dat nu 30 jaar is of 60 maakt niet uit. Hij wordt geprogrammeerd met een kopie van de hersens van de echte mens, en weet daardoor alles van zijn verleden en omgeving. Hij is dus een dubbel geworden. De echte mens heeft men na de verwisseling verwijderd of opgesloten….

De switch kan plaats vinden in een bos, huis of toilet. Van tevoren heeft men van de echte mens een paar cellen genomen en wat dna , meer is niet nodig. Het kopiëren van de brain gebeurd elektronisch. En gaat razendsnel. De echte mens heeft een ziel en de kloon niet, die is zonder gevoel.

De echte kun je niet programmeren, tenzij hij onder hypnose gebracht is geworden of onder mind control. De kloon niet, daar kun je in de gekopieerde hersenen bijvoegen of wegstrepen.

De gekloonde mens gaat slechts een drie jaren mee, dan gaat hij dingen vergeten, en volgt hij niet meer het voor geprogrammeerd programma.
Hij moet dan vervangen worden door een nieuwe kloon.

Laat uw bloed controleren op al reeds genoemde dingen…..
HET IS EEN MUST EN DOE DE OGEN ER NIET VOOR DICHT. U KUNT OOK EEN PLACEBO GEHAD HEBBEN, dan is er gelukkig niets aan de hand.

BETER ZEKER WETEN, DAN BENT U VELE MALEN WEERBAARDER….
HET IS DE MOEITE WAARD… U BENT UNIEK…EN U BENT GELIEFD….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.