Zorg voor je energie!

 

Wat is het meest waardevolle dat je hebt? Sommigen zullen zeggen dat het natuurlijk geld, goud, een auto is, anderen, meer uit de matrix gescheurd, zullen zeggen dat het familie is, relaties tussen mensen en gezondheid, waar we het ook mee eens zijn. Maar weinig mensen beseffen dat het meest waardevolle dat hij heeft zijn energie is  energie die we verliezen, misbruiken of gewoon gestolen en van ons afgenomen. hoe dit te voorkomen? Dit zijn de plaatsen waar we dit kostbare ingrediënt van onze ziel het vaakst verliezen.

Winkels

De meesten van jullie zullen het hier mee eens zijn, daar ben ik  bijna zeker van. Heb een probleem opgemerkt in plaatsen zoals winkelcentra. Het is niet dat het vol zit met pompeuze mensen die elkaar veroordelen.  Het gaat niet om  huilende kinderen en gefrustreerde medewerkers van  zowel grote commerciële giganten als kleine, exclusieve boetiekjes. Al deze mensen zijn er door hun eigen keuze. Sommige mensen gaan daarheen omdat ze iets willen kopen, anderen omdat ze er moeten werken om de kost te verdienen.

Het probleem van de galerij is echter dat de plek zelf interessant kan zijn , levendig, met creatieve cafés, sfeervolle restaurants, plekken waar je echt kunt ontspannen. Profiteren van de voordelen van producten die we op een bepaald moment moeten kopen en dat op één plek kunnen doen.

Ondertussen hebben alle plekken in de galerijen maar één doel voor ogen:  consumentisme!  Veel  alternatieve bronnen  zeggen dat consumentisme een van de  meest  destructieve trillingen ter wereld is.  Nogmaals, het gaat niet om de mensen die er werken of verblijven.

Het punt is dat consumptie zelf, hoewel ongrijpbaar, een zeer zware vibratie om zich heen creëert  waarin een menigte levende wezens binnenkomt. Het maakt niet uit of je jong, oud, arm of rijk bent, een kind of een hond. Deze energie beïnvloedt elk levend wezen.

Grote groepen mensen.

Er zijn veel plaatsen die ik  niet eens aanraad  om naar toe te gaan. Dit punt is het meest  controversieel  omdat de meesten van ons ofwel  regelmatig aanwezig zijn  of het gewoon  niet met me eens zijn . Het grootste probleem van grote drukte is weer de eerder genoemde  energie . Aangezien dit mijn  “kosmische vodden” zijn,  zal ik het hier niet over  alledaagse dingen hebben. Over welke plaatsen hebben we het dan?

protesten

Protesten en demonstraties van alle soorten  zijn zo’n plek. De energie die van mensen stroomt tijdens dergelijke evenementen wordt  “gezogen”  van hen en gaat ergens heen.  Ze weten niet eens waar. De intentie van mensen tijdens protesten is meestal  niet erg positief,  daarom kan een dergelijke lading van woede, frustratie en hulpeloosheid een negatieve impact hebben op de  deelnemers .

Er zijn enkele uitzonderingen:  vreedzame ontmoetingen , misschien zelfs  gemeenschappelijke meditatie, gebed  of hoe je jezelf ook wilt noemen. De uitzonderingen zijn ook massabijeenkomsten in de vorm van  iets positiefs creëren  , schilderen, kunst, liefde. Tijdens de creatie stralen en wisselen we  positieve energie uit met het collectief.  We geven voor iedereen iets van onszelf en  we krijgen er voor terug.

Andere voorbeelden zijn  mensen die zich verzamelen voor entertainment: bijvoorbeeld gigantische projecten voor duizenden mensen.  Concerten, lezingen door specialisten, wedstrijden. Fans van dit entertainment,  Maar helaas richten mensen hun energie op  een of meer mensen,  wat betekent dat ze hen  “opladen” met hun energie.

Op de lange termijn is het niet goed. Iemand die bijvoorbeeld huilt bij een concert omdat hij de schoonheid van muziek ervaart, bv.  Beyonce,  heeft een totaal verstoorde verbinding met het innerlijke  ‘ik’ . Je moet niet huilen en “opladen” met de energie van een persoon die je niet kent en die totaal anders is dan het podium.

Ondertussen reageren honderdduizenden mensen zo: schreeuwend in stadions, de aandacht vestigend op één man (voetballer, zanger, politicus, acteur, priester!), Deze mensen verheerlijken (en soms zelfs niet alleen mensen :). Dit alles, denk ik, vreet onze energie op. Het onderwerp is heel breed, al raak ik alleen de essentie aan met  simpele voorbeelden.

Zorg voor je energie

Tot zover de menselijke energie en  hoe deze te gebruiken en wat te vermijden.  Dit artikel is bedoeld om jou en jezelf ervan bewust te maken dat levensenergie het  allerbelangrijkste is  en naar binnen gericht moet zijn.

Waarom zou ik  een artiest op het podium opladen met mijn energie en deze niet voor mezelf gebruiken, waardoor ik me  op een bewolkte dag  beter voel, mijn fysieke conditie of mijn  humeur verbetert?

De loutere aankoop van een concertkaartje is onze betaling voor de activiteiten van de artiest die daar op het podium staat, niet omdat hij zaterdagavond wil pesten om u en mij te vermaken. Hij wil gewoon verdienen . Daarom zou de vibratie van geld in ruil voor de uitvoering genoeg voor hem moeten zijn. Er zijn natuurlijk uitzonderlijke artiesten, ik zeg niet dat ze dat niet zijn.

Maar daar gaat het niet om. Het gaat om energie, waarvan de  accumulatie  in onszelf ons helderheid en bewustzijn van het dagelijks leven geeft. Via plaatsen als postkantoren, winkelcentra en grote menigten verliezen we deze energie of  “voeden”  onze energie aan anderen. Zou het niet beter zijn om het binnen te houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.