De vaccinaties die de mensen in zombies veranderen

 

Dr. Pierre Gilbert sprak in 1995 over de mogelijkheid om menselijk gedrag te beheersen met behulp van microgolfwapens en aangepaste “vaccins” die een magnetisch veld genereren.

Dr. Gilbert zei: “De vaccins zullen vloeibare kristallen bevatten die in de hersencellen worden geplaatst, die micro-ontvangers zullen worden van elektromagnetische velden waarin zeer laagfrequente golven zullen worden gestuurd.” “En vanwege deze laagfrequente golven zullen mensen niet kunnen denken, je zult in zombies veranderen”, vervolgde hij. “Zie het niet als een hypothese,” voegde hij eraan toe. “Het is al gedaan. Denk aan Rwanda.”

Tijdens een clandestiene CIA-operatie werden deze wapens in Rwanda gebruikt om een ​​misdaad van genocide aan te wakkeren, waarbij naar schatting 800.000 tot 1.071.000 mensen het slachtoffer werden in ongeveer 100 dagen van 6 april tot juli 1994. De mensen slokten elkaar in een razernij op met machetes, en Israël en de VS voorzagen hen bovendien van vuurwapens, mortieren, granaten, enz.

Kent iemand het onderwerp “vaccins” die een magnetisch veld opwekken? Volgens onafhankelijke onderzoekers in Spanje en het VK is grafeenoxide een bestanddeel van alle genetische injecties, het ‘vaccin’ tegen COVID-19. Deze preparaten beschermen nergens tegen, ze voorkomen niets, maar… ze creëren een magnetisch veld.

Ongeveer de helft van de menselijke bevolking is “gevaccineerd”.

Vele mensen zijn te traceren via bluetooth. Ik was vanmiddag gaan testen ook via extra bluetooth apps en echt heel veel mensen zijn echt gevaccineerd en traceerbaar. Vele geloven het niet, maar het is echt zo.  ik was ook bij mij op het balkon om mensen te traceren en zo zag je een bluetooth code komen en weer gaan. ik gebruikte de app BlueRadar. Er zijn verschillende apps die je kunt downloaden om dit zelf ook te gaan onderzoeken. Heb er een video van gemaakt toen ik op mijn balkon stond. Ik kwam ook een filmpje tegen van iemand uit ander land dat diegene op begraafplaats was en dat de mensen die begraven waren nog steeds te traceren waren via bluetooth.

Het is niet bekend hoe nanobots worden aangedreven, maar houd er rekening mee dat er een geheime militaire technologie is die de officiële wetenschap kent

 

Het is niet moeilijk voor te stellen wat er zal gebeuren als psychopaten 5G-systemen activeren en de juiste frequenties van de zenders uitzenden. Militaire wetenschappers doen al heel lang onderzoek naar de werking van het menselijk brein, zoals het MK Ultra-project. Tegenwoordig hebben ze al de juiste technologie om wereldwijde genocide te veroorzaken door een signaal met de juiste frequentie te verzenden.

IMG_1335 <- Filmpje die ik heb gemaakt over dat je mensen kunt traceren via bluetooth

Kan een mobiele telefoon uw gedachten bedienen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.