De meerderheid in de wereld heeft geen idee wat er werkelijk aan de hand is

 

“De meerderheid van de bevolking begrijpt niet wat er werkelijk aan de hand is. En hij heeft geen idee dat hij het niet begrijpt .

Niets zal meer hetzelfde zijn als voor deze zogenaamde  “pandemie” . Onze wereld is volledig getransformeerd en  in feite  is er geen weg terug, of in ieder geval geen weg terug op korte termijn, maar als deze terugtocht zou plaatsvinden, zou er een openlijke en wereldwijde inmenging moeten zijn  “uit deze wereld” . Dit is mijn mening over dit onderwerp op dit moment. Dus nogmaals:  “niets zal ooit meer hetzelfde zijn . ”

“ Onze illustere voorgangers 30 jaar geleden dachten naïef dat ze de menselijke soort konden verbeteren met de methoden die ze gebruiken om hondenrassen te optimaliseren door middel van kruisingen. Deze tekortkomingen van het nazisme hebben ons echter in staat gesteld nieuwe manieren te vinden om dingen te doen die ons in staat hebben gesteld het succes te behalen dat we vandaag vieren.

We zijn eindelijk bij het mysterie van het eeuwige leven gekomen, de ultieme verovering van de mens, en zijn eindelijk goden en meesters geworden, net als onze voorouders. We zijn hier allemaal samengekomen,  we zijn de Alfa en de Omega van deze nieuwe wereld, die zich voor ons opent en daarom hebben we het recht, als scheppers van wetten en religies, om over mensen en hun leven te heersen. 

Vrijgegeven fragmenten uit het geheime Bilderberg Group-rapport:  “Transhumanisme. Een nieuwe grens oversteken” .

Covid pandemie

Dames en heren, tijdens deze zogenaamde  “COVID-19-pandemie”  als portaal hebben we gevochten voor de waarheid, om een ​​einde te maken aan deze  “medische waanzin” op basis van volledig onbetrouwbare PCR-tests. Vandaag kunnen we zeggen dat de  “operatie coronavirus”  is voltooid omdat het zijn doelen heeft bereikt. Ik laat kwesties met betrekking tot deze zogenaamde  “COVID-19-vaccins”  en kwesties met betrekking tot  “het ruïneren van de economieën” buiten beschouwing . Het blijkt echter dat het belangrijkste doel  van de “COVID-19-pandemie”  sociale training was. DIT WAS EEN WERELDWIJDE TEST .

In Nederland zijn teveel mensen gezakt ervoor en willen helaas zelf geen onderzoek doen.

in feite heeft  de overgrote meerderheid van de wereldbevolking  de COVID-19-test  helemaal niet doorstaan . De mensen van veel landen zijn als  ‘rammen naar de slachtbank geleid’ . Ze laten zich injecteren met producten van  “volledig experimentele en genetische” oorsprong . Ze lieten toe dat hun economieën werden stilgelegd, ze lieten hen die stinkende en schimmelachtige  ‘gezichtsmoordenaars’ aantrekken die  overigens  meer kwaad deden dan helpen. Staan dus letterlijk aan het kant van het kwaad, satanisme en slavernij. Vinden het totaal normaal dat ze als slaven worden behandeld en nu allen naar het slachthuis gaan…

Wij lichtwerkers die mensen wakker proberen te maken, staan voor waarheid, licht en liefde.. De slapers die wij alleen maar proberen te waarschuwen zien ons als gestoorde gekken en het tegendeel is waar wij willen ze juist laten inzien dat ze worden voorgelogen…  Ook al gaat het niet lang meer duren voor ze wakker geschuwd zullen worden en er dan flinke boosheid zal zijn door de slapers dat ze erin getuind zijn.

Operatie

En nu naar het hart van de operatie: de  “COVID-19-pandemie . ” Welnu, we moeten begrijpen dat al deze wereldwijde hysterie niet werd gedreven door waarheid en feiten, maar door de gruwel van manipulatie, propaganda en leugens. Dus wat er onlangs is gebeurd, was gebaseerd op de  ‘illusie van de waarheid’ , gebaseerd op  ‘kunstmatig gecreëerde realiteit ‘ . Je zou zelfs kunnen schrijven dat het gebaseerd was  op “iets dat niet bestaat, maar de bevolking heeft laten geloven dat het wel bestaat . ”

En alles zou geweldig zijn, ware het niet voor één strategische kwestie, nou,  Wij hebben het geloofd , als een beschaving van de 21e eeuw. Niet allemaal natuurlijk, maar de overgrote meerderheid. Dus als de mensheid in de  “realiteitsleugen” geloofde  , betekent dit dat ze al volledig  “verstoken is van intelligentie en individualisme”,  en dit betekent op zijn beurt dat verdere actieplannen kunnen worden geïntroduceerd,  waarbij de slavernij van de mensheid wordt aangenomen, haar van haar recht op eigendom en  de facto het transformeren van  deze wat anders zal overleven in slaven .

bevolkingsgroei

“ We weten allemaal dat de oneindige bevolkingsgroei in de wereld een eindige intellectuele afwijking is. Moeten allemaal begrijpen dat de wereld altijd is verdeeld in twee kasten, sterfelijk en onsterfelijk. We zullen terugkeren naar de tijd dat de goden zullen leven en de slaven zullen sterven, dat is het lot van de werkende massa als ze niets te verliezen hebben .

Herinner je eraan dat het belangrijkste controlemiddel is om mensen een kunstmatig voordeel te geven en om de illusie van verlies te wekken in geval van rebellie . We hebben al deze dingen gecreëerd om terug te keren naar onsterfelijkheid, ten koste van het werk van de mens en zijn bijdrage aan de ontdekking van oude technologie die alleen ons en ons doel dient.”

Vrijgegeven fragmenten uit het geheime Bilderberg Group-rapport:  “Transhumanisme. Een nieuwe grens oversteken” .

Vrije mensen

Heb veel nagedacht over deze zogenaamde  “COVID-19-pandemie ” . Wist dat als dit allemaal voorbij was, we er ofwel als  ‘vrije mensen’ uit zouden komen,  of als  ‘meer tot slaaf gemaakte mensen ‘ . Helaas heeft de situatie met de oorlog in Oekraïne me laten zien dat  we als beschaving nog meer tot slaaf zijn gemaakt en dat we nog meer in de  “mediamatrix” zijn geduwd .

Met andere woorden, als beschaving van de 21e eeuw zijn we intellectueel naar de bodem gezakt, en misschien hebben we de bodem doorboord met ons hoofd. Dit komt omdat de alomtegenwoordige televisie de mens als individu heeft vernietigd. Stap voor stap werden kijkers van deze of gene media gehersenspoeld, woord voor woord veranderden hun opvattingen, overtuigingen en waarden. Tegenwoordig kun je met alles spotten, je kunt elke  “heiligheid”  met de modder mengen, en de “hersenloze idioten”  van kleurrijke covers zijn de autoriteiten geworden  .

” Overdreven geloof in autoriteit zorgt ervoor dat fouten van autoriteiten als model worden genomen.

En dit is waarom we, na vele decennia, een man hebben die niet meer voor zichzelf denkt, een man die zonder onderscheid gelooft in alles wat de televisie zegt. Een man die niet boven de materie uitstijgt naar hogere ontwikkelingsniveaus, maar die steeds duidelijker verdrinkt in het moeras van materialisme en consumentisme. We hebben een man die voor een promotie of  “dertig zilverstukken”  klaar staat  om  iemand anders te “verkopen” zonder een oog dicht te doen .

Wat is de conclusie? Conclusie is simpel. Welnu, als we als mensheid  de test “COVID-19 pandemie” niet hebben doorstaan . En geloof me, dat het nodig was om heel hard te proberen om hem te overdonderen, en toch goot de mensheid het in en het was precies.

Hoe denk je dat dit het einde is? Natuurlijk is het niet het einde, maar het begin. Deze zogenaamde  “COVID-19-pandemie”  is niet voor de lol gecreëerd,  het was gewoon een TEST, waarvan het resultaat afhing van de volgende stappen die  “zij”  zouden nemen met betrekking tot ons, dat wil zeggen  “vrije mensen” .

Ik kan zien dat wij, als bevolking, de  test “COVID-19 pandemie” niet hebben doorstaan , en dat kunt u ook zien. Dus als we het zien, zien de  “pandemische makers”  het ook perfect en zullen niet aarzelen om het in verdere acties te gebruiken .

Verdere actie zal eenvoudig zijn, dus de media  van de “hoofdgoot”  zullen doorgaan met  “mensen te hersenspoelen” . Ze zullen een realiteit creëren die er vaak niet eens zal zijn, MAAR ze zullen zeggen dat er een einde is, en  de “massa’s rammen”  zullen het kritiekloos geloven.

Stel

Stel je nu een situatie voor waarin de beschaving wordt geleid door de media, die op hun beurt zo’n macht over de mens en de circulatie van informatie verwerven dat ze een leugen maken met de waarheid en leugens met de waarheid. Ze zijn in staat om evenementen te creëren die er niet zijn en op basis hiervan de wetten te veranderen, om mensen hun vrijheden te ontnemen. Waar denk je dat dit de mensheid zal leiden? Zal alleen vanuit mezelf schrijven dat  ik vandaag medelijden heb met toekomstige generaties mensen, omdat ze zullen leven in de tijden van totalitarisme, tot nu toe ongezien in de geschiedenis van de mensheid .

En weet je wat nog meer tragisch is aan dit alles? Laat me een citaat nemen om het uit te leggen:  “De meerderheid van de bevolking begrijpt niet wat er werkelijk aan de hand is. En hij heeft geen idee dat hij het niet begrijpt . Deze woorden werden uitgesproken door Noam Chomsky. Met andere woorden, het zou zo kunnen worden geformuleerd dat in de 21e eeuw de wereld letterlijk  “één grote psychiater” werd waarvan het beheer en de administratie werden overgenomen door patiënten.

Niettemin, om het niet op een negatieve manier te beëindigen, want de echte blik op de wereld om ons heen doet ons helaas begrijpen dat  “het is wat het is” . Het is ook altijd te hopen dat er een doorbraak komt, en dat het elke dag mag gebeuren. Bovendien moet eraan worden herinnerd dat  er bovenal iemand meer is. Iemand die waakt over de mensheid en niet zal toestaan ​​dat een goed mens voor altijd verloren gaat .

 

Abonneer je via email op nieuwe berichten

Newsletter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.