GTB nieuws 10 juni 2022

Jun.10, 2022
GTB 590.

DE OORLOG IN DE UKRAINE IS TEN EINDE. DE FORCES VAN DE RUSSEN DID BREAK THE LAST RESISTENCE…. DE RUSSISCHE STRIJDKRACHTEN HEBBEN DE LAATSTE WEERSTANDEN OPGERUIMD.

PUTIN heeft zijn overwinning speech voor de TV al gehouden.
Ondanks het feit dat alle westerse Media ( Cabal kranten en tv zenders) schreeuwen dat de Russen aan het verliezen zijn. Je kunt nog zo hard liegen wat je wil, dat de sloot droog staat, maar als je door het water moet waden naar de overkant, dan weet je dat men je voorgelogen heeft.
Het is gewoon belachelijk, hoe alle regeringen doen alsof zij aan de winnende hand zijn met hun wapen leveranties. Dat zou het moeten doen.
Maar als je geen bedienend personeel hebt, dan heb je er niets aan.
Wat heb je aan stingers als er geen vliegtuigen zijn om op te schieten….

Zwitserland heeft de W.H.O. Aan de kant gezet. Zij doen niet meer mee met die onzin. Het is frappant, Nu juist de grote vergaderingen hebben plaats gevonden in Geneve en in Davos. Het is een teken aan de wand.
Ook de Bilderberg bijeenkomst is voorbij in Washington.

Maar alle drie de bijeenkomsten zijn tot in de puntjes geregistreerd en gemonitord. Men ken de plannen, de pionnen er achter, de intenties, de sprekers en de tendensen. Het is allemaal genoteerd.
Nou ja , Alexander, Maxima, Rutte, Hoekstra, Kaag en ook nog anderen zijn erbij geweest. Men kent hun neigingen en hun richting….

Zij krijgen straks allemaal een beurt.
Dat is fijn, als je overal je dubbel agenten hebt en alles kunt registreren.
En het is niet Trump die het sein geeft tot actie, maar de militairen. In de meeste landen hebben in feite al de militairen de macht overgenomen.

Ter herinnering, 17 Europese landen hebben hun militaire medewerking toegezegd aan de Q forces en Space forces van de White Hats. En deze overleggen met de extra terrestrials, die daar achter hangen…..

Het gekreun van regeringen gaat door, het zijn allemaal zwanen zangen..
De meesten weten dat ook, maar zij kunnen al jaren geen ander lied meer zingen….zij zingen door , al zijn de meeste mensen al de kerk uit….
De smeerlappen, maar het geld droogt nu op. Het spel is uit. Het is gespeeld. Zij dachten te winnen voor 99%, maar het is inmiddels terug naar onder de 10%. Zingend ten onder….en dat is geen wonder….
Nog eventjes….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.