GTB nieuws 11 juni 2022

Jun 11, 2022
GTB 591.

HET WESTEN IN CASU EUROPA, DE EU LIEVER GEZEGD, IS NOG VOLLEDIGE ONDER CONTROLE VAN DE DEEPSTATE.

Alhoewel 17 landen hun militaire medewerking hebben toegezegd met de Q forces, is het nog niet zomaar klaar. Het gerecht, de politiek, het bedrijfsleven is diep geïnfiltreerd geworden de laatste 60 . 70 jaar door de deepstate/ Cabal.
Kijk eerst eens naar het gemak waarmee de dokters, specialisten er voor wat geld op los spoten…. ondanks hun waardeloos geworden eed, die zij in het begin hebben afgelegd.

Kijk naar de Universiteiten die absoluut de regeringen wetenschappelijk ondersteunden met bullshit bewijzen en verhalen, gelieg en bedrieg voor wat geld.

Kijk naar de politiek, de oppositie, die flauw en zogenaamd protesteerden tegen de maatregelen, maar niet serieus. Een beetje tegen gesputter en verder niets. Dan de regeringen zelf, allemaal omgekocht met goed geld, allemaal als pedofielen en moordenaars afgeperst. Blindelings de orders opvolgend van de Cabal ( WHO EN HET WEF) waar zij allemaal lid van zijn of waren.

In koor traden zij gezamenlijk op, niet een viel uit de boot. Schandalig crimineel gedrag ten opzichte van de bevolking.
Hier gold de regel eendracht maakt macht, dus allemaal haalden zij gelijktijdig de vieze streken uit. Met volledige steun van de Militairen.
Ook de studenten bleven in hun kamertjes en woonblokken. Kijkend op hun mobieltje naar porno en naar goktenten en speelden hun spelletjes, speelstation 4 en 5. Geen tijd om te denken, geen tijd voor politieke aandacht.

De kracht van de natie van vroeger, die altijd meestal als eersten in de 50/ 60 jaren de straat opgingen uit onvrede, met de intentie om veranderingen aan te brengen. Welnu deze bleven dom kijkend thuis. Geen zin, zo slap als een vaat doek.

Dan de militairen, die niets zeiden. Die zagen hoe hun ouders, vaders en moeders, broers en ooms tantes en opa ‘s en oma’s door de politie in elkaar gemept werden, als zij maar eventjes protesteerden. Zij deden niets, bleven in hun kazernes, kamfer etend en spelletjes doen of Netflix kijkend.

Dan het schandalige bedrag van de Politie. Het leiderschap , hevig geïnfiltreerd door de Cabal, die klaagden over de ongehoorzame burgers, de stouteriken die toch gingen demonsteren. Zij pakten de knuppels en konden er eindelijk op los slaan. Het gepeupel en gojim afranselen, dat gaf een lekker gevoel. Toe maar jongens de beuk erin, vooruit jongelui zet hem op. Ram de boel maar in elkaar…..!!!!!

Afgezien van de mind control kalmering wapens die waarschijnlijk onwettig gebruikt zijn geworden om het gepeupel geheel rustig te houden…..
Neen Europa, jij bent de cabal, met je witwassen en bio-labs in de Ukraine, met systematisch als geen ander werelddeel de bevolking te onderdrukken en te knechten…..

Het wordt tijd voor NEXIT! wat er nog gebeurd, Nederland moet uit die kliek weg, anders houden wij geen privacy meer over.

WIJ MOETEN SNEL ZIJN….. ZEG HET VOORT.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.