GTB nieuws 12 juni 2022

Jun. 12, 2022
GTB 592.

NOGMAALS. DE OORLOG IN DE UKRAINE IS ALLANG AFGELOPEN.
ROND 20 April dit jaar WAS HET AL VOORBIJ…
DE REST IS FILM INDUSTRIE EN PUUR IDIOTERIE…

Overal worden oorlogsscenes gespeeld en gefilmd. Ja zij moeten wat laten zien , anders gelooft het volk hen niet. Daarom zie je dezelfde films in alle landen…..
De Russen hebben hun doel bereikt. Godszijdank. Zij hebben de Ukraine gezuiverd van de smerigheid, de corruptie ( die roei je niet helemaal uit, die moet met fatsoen er uit groeien.) zover mogelijk… Maar het ging hier om de grote corruptie te stoppen van veel regeringen, die via de Ukraine liep) en de Russen hebben de laboratoria opgeruimd.

De voorbereidingen van een bio aanval op Rusland zelf in de herfst hebben zij daarmee voorkomen.
De Biden administratie ( puur Cabal) in de USA was dat samen met Engeland, Duitsland, Frankrijk en Australië aan het voorbereiden.
Als je zo achterom kijkt naar het begin, dan is het een rare “oorlog”

Binnen 5 dagen stonden de Russen voor Kief, de hoofdstad. Er waren geen zware gevechten, er was geen triomfantelijk intocht. Wat er wel was , dat waren hier en daar wat gebouwen die in elkaar ploften en hier en daar wat ontploffingen boven en onder de grond. De Russen waren ook direct heer en meester van het luchtruim, terwijl de bestaande vliegvelden in puin lagen en niet te gebruiken waren. De airforce van de Ukraine was in twee dagen vleugellam.

Arrestaties bij de vleet. En tot nu toe moet de westerse media nog bericht geven over de 33 bio labs in de Ukraine, die in de eersten dagen van de acties zijn opgerold en vernietigd. Dat hebben de grote Media nog niet gemeld. Geen woord hierover. Een grote lacher….de meeste mensen, die meer nieuws op het internet zochten, naar wat er aan het gebeuren was, wisten ervan, de rest niet.

Daarna hebben de Russen zich tactisch teruggetrokken en verklaringen en toelichtingen gegeven, die niet gepubliceerd werden in het westen.
Nu hebben de Russen zich teruggetrokken op de oostelijke provincies waar het bombarderen door het Ukrainse gouvernement na 8 jaar is opgehouden. Logisch, want die criminelen, die daar verantwoordelijk voor waren, zitten vast of zijn geëxecuteerd.

Wij hebben in de main stream media niets gelezen over hevige tankslagen, enorme clashes, die de oorzaak zouden moeten zijn voor de terugtrekking van de Russen. Neen hier en daar een kapotte tank, vaak nog intens verroest, en dat was het dan..

Dus er klopt geen ene moer van de hele verslaggeving. Dat kan ook niet als je je terugtrekt zonder veldslagen. Het geheel klopt niet. Wel klopt de bewering van de Russen, dat zij die smeerlappen hebben opgeruimd.
50.000. Kinderen uit tunnels hebben gehaald. En Trump en Poetin hebben dagelijks overleg gepleegd. Terwijl de White Hats ( de Q forces) de Russen hebben voorzien van informatie, voor zover dat nodig was.

AL DAT GELEUTER IN DE PERS IS ONZIN… OP DEN DUUR KUNNEN ZIJ DAT NIET MEER VOLHOUDEN.

Vanaf April stromen de politici Kief binnen voor bezoeken. Je vraagt je af waarom. Zouden zij hun verdwenen geld zoeken, hun sporen willen uitwissen, hun kanalen willen uitkopen en sluiten. Want de corruptie is gestopt van de groten. Dat gaat niet meer. Die kanalen zijn blootgelegd.
Zij hebben honderden miljarden weggesluisd via hun companies , dan via Litouwen, Kreta, Malta, Italië naar Zwitserland.

Een smerige stinkende boel. De zakken vullen rij  is nu gestopt…
Nu de cabal nog in het westen met claus Schwab en de regeringen van de EU.
Al die pedofielen….ook zij krijgen een beurt, want de hele Cabal moet weg, anders gaat de rotting door en dat kan niet.

Dat is de reden, waarom zij wereldwijd uitgeroeid moeten worden, met wortel en al…..en dat is nu aan het gebeuren….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.