GTB nieuws update 12 juni 2022

 

Jun.12, 2022
GTB 593 ( =17 )

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD. WIJ ZIJN NOG STEEDS AAN DE WINNENDE HAND, MAAR WIJ MOETEN AF EN TOE EEN VEER LATEN. (generaal Flynn..)

De gevechten om de macht worden steeds heviger. Maar let op deze drie toonaangevende signalen en gebeurtenissen.
1. Het falen van het Biden regiem.
2. Trudeau legt met Christian Freeland opnieuw het loodje.
3. De NEP-pope wordt gedwongen af te treden.

1. Welnu nr. Het regiem van Biden loopt op zijn einde. De echte is al jaren dood en de kloon en/ dubbelganger wordt wereldwijd geblokt.
Hij heeft al direct bij zijn aantreden de olie pipelijn van Canada geblokt.

Maar hij krijg nu geen olie uit Venezuela, Iran , het midden oosten en Saoedi weigert ook. Het enige land wat hem nog levert is vreemd genoeg Russia..
Derhalve spreekt hij zijn petroleum reserves aan met een snelheid van 5% per maand. Maar dat is geen goede vervanger van de eco brandstof olie.
Dus de prijs ad us $ 5.-/ gallon is de hoogste ooit….

2. Trudeau, de echte, is al maanden geleden gearresteerd door de militairen. En nu is de tweede ( de kloon ) ook aangehouden , samen met Christian Freeland, Zij is ook reeds gekloond van Trudeau moeten zij( de cabal) nog meerdere Kloons op voorraad hebben…. om aan de macht te blijven en die te kunnen handhaven. Maar beiden zij na de terugkeer van de Bilderberg conferentie in Washington opnieuw de klos.

3. De Pope. Popie Franciscus , ( een beetje oneerbiedig gesproken over een massa moordenaar) met plastic masker, de onechte gaat ook aftreden. De echte werd reeds in het verleden uitgewisseld en uitgeschakeld…

Biden heeft de militaire emergency uitgeroepen, maar kan echter geen stinger raket sturen naar de Ukraine, want dat willen de White Hats niet, die de militaire macht hebben, dus moet Polen dat doen. Maar het is allemaal show….

Het anti Russia beleid moet geloofwaardig blijven.
De Franse Rothschild groep stuurt de cabal van het Westen aan, samen met de Dutch Royals, die de Bilderberg groep aansturen in het Zwitserse Davos met de WEF groep.

Het blijkt nu ook dat de USA samen met Israël het eigen Schip “de Liberty” hebben getorpedeerd om Amerika bij de oorlog te betrekken. Dit is nu officieel bekend gemaakt.
De White Hats Allianz gevormd door de USA militaire macht, de Russen, de Italiaanse Nobility, Japan en de Britse Common wealth hebben verklaard dat zij als het geheel voorbij is en dat zal in de loop van deze zomer zijn,
alle bestaande schulden zullen nivelleren en dat grof gesproken iedere burger toegang krijgt tot een bedrag van ca. 100.000 goud gedekte dollars , ook indien dat uit gratis geleverde auto’s of IJskasten bestaat.
Dit omdat de burgers systematisch sinds 1972, toen de fiat dollar ontstond,
Systematisch van hun geld zijn beroofd geworden….

En dat ruikt naar GESARA…., maar dat mag, als het de goede maar is…!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.