Weet je zeker dat je zelf geen kloon bent?

Er wordt al heel lang gesproken over dubbels, klonen en bio robots. Er zijn bijvoorbeeld theorieën over het vervangen van de topambtenaren van staten door wezens die erg op hen lijken, maar toch iets anders zijn. Ook zijn er speculaties dat in China al de helft van de populatie bio robots bestaat. Bovendien is noch het een noch het ander bewijsbaar.

Hoe te controleren? Wat is het verschil tussen een kloon van massaproductie en Homo sapiens, de drager van het goddelijke deeltje? Hoe bereken je ze, de mensen om je heen, wie is echt en wie bedriegt?

En nog belangrijker, zijn er überhaupt zulke technologieën? Is dat mogelijk? En waar worden deze dubbels ‘geproduceerd’? En hoe zit het met de ziel? Hebben de klonen het? En zo niet, door wie worden ze bevolkt?

Er is een bepaald idee dat klonen op de een of andere manier van ons verschillen, ze zijn niet om emoties te uiten, eentonig te spreken, kijken met koude glazen ogen, ze zijn harteloos en in het algemeen manifesteren ze op de een of andere manier ziel loosheid, een gevoel van mechanische, androïde interactie wordt waargenomen tijdens het communiceren met hen. 

Dit kan echter helemaal niet het geval zijn! Hoe zit het met het feit dat een kloon zich menselijk en adequaat kan gedragen, liefhebben, verdrietig zijn, gevoel voor humor hebben, onafhankelijk denken, in staat zijn tot creativiteit? Wat als er een technologie is om het hele complex van de menselijke ziel met alle herinneringen, gevoelens en emoties over te brengen naar een bepaald kunstmatig gegroeid “ruimtepak” gemaakt van vlees en botten? In een nieuw lichaam? Hoe zou je iemands ‘harde schijf’ op een nieuw medium herladen? En waar is dan de morele lijn, wie wordt beschouwd als een bio robot, wie is een volwaardig persoon?

Allereerst bestaan ​​dergelijke technologieën en werken ze! Onze vermoedens over de vervanging van presidenten zijn hoogstwaarschijnlijk juist. 100% van de unieke persoonlijkheid kan eenvoudig worden herschreven, terwijl de mogelijkheid om de bio robot te besturen wordt ingebouwd. Staatshoofden worden tam. Iemand drukt op knoppen en ze doen hun mond open, figuurlijk gesproken. Het kan echter zijn dat ze dit zelf niet weten.

Maar niet alleen de staatshoofden, je kunt elke belangrijke persoon, artiest, muzikant, wetenschapper, populaire blogger vervangen – iemand die invloed heeft op grote groepen mensen, leads. Op een gegeven moment verandert de uitzendvector van het idool plotseling, hoewel de man hetzelfde lijkt te zijn.

Hiervoor is het niet meer nodig om hem bij de “FBI” op te roepen, te intimideren, “gesprekken te voeren”, hem over te halen mee te werken. Het is genoeg om te veranderen. Eén persoon viel in slaap en stond ‘s ochtends een beetje anders op. De een, maar niet de een. Zelfs onze vrienden en familieleden kunnen klonen zijn. En het ergste is dat we dat zelf kunnen zijn! Waar is de garantie? Feit is dat de productie van “biologische poppen” al lang enorm en daarom goedkoop is. 

Het enige dat nodig is, is om bio materiaal, aminozurensoep in een 3D-printer te gieten. En er is een technologie om lichamen in baden te laten groeien met een snelle methode in een uur of twee, door dit lange proces een beetje naar het verleden te verplaatsen. Tijdsverschuiving. 

De lichamen die nu in aquaria op ondergrondse bases in Australië (of op Mars) groeien, kunnen lichamen zijn die al bewoond zijn en in de toekomst actief zijn! Gekke technologie!

Een van de verbazingwekkende ‘hints’ is de bekentenis van een van de deelnemers aan het  Secret Space Program,  Randy Kramer, dat hij zelf is gekloond! Toen zijn lichaam opnieuw werd vervormd in de strijd, werd zijn persoonlijkheid opnieuw geladen in een ander, gloednieuw, hetzelfde lichaam, en hij zag zelf hoe zijn vorige ruimtepak naar de vuurkist werd gestuurd. Dus je bent een kloon  ? – werd hem gevraagd, –  Ja, natuurlijk  , – antwoordde Randy kalm. Tegelijkertijd is hij honderd procent die we als een levend persoon beschouwen. Hij heeft familie, vrienden en een hele reeks gedachten en gevoelens. Dus waar trek je de grens?

Stel je voor dat geleidelijk aan al deze gimmick wordt gelegaliseerd en onthuld. Er verschijnen proefschriften, boeken, Nobelprijzen, verklarende artikelen en films. Eindeloze mogelijkheden zullen zich openen. Een nieuw soort bedrijf zal floreren. Het wordt mogelijk om voor zichzelf reservelichamen te creëren en de ziel eindeloos in een ander omhulsel over te brengen. Tot zover de onsterfelijkheid! Stel je voor dat het mogelijk zal zijn om het lichaam van een overleden familielid of geliefde te kantelen en de harde schijf van zijn ziel daarheen te verplaatsen! Haar opsteken!

Elke belangrijke historische persoon kan nieuw leven worden ingeblazen, hiervoor moet u een digitale kopie van hun persoonlijkheid hebben. Geen problemen! Duik in het verleden en, voila, digitaliseer Toetanchamon en upload het opnieuw naar Obama! En nu, onder ons, Marilyn Monroe, Tsoi, Mozart, Alexander de Grote, Lenin, Stalin, Julius Caesar, Leonardo da Vinci, welke religieuze messias dan ook… wie dan ook!

Wat een verschrikking! Dit is waar het echte ‘satanisme’ begint en een hele reeks verwante morele, ethische en juridische problemen. Welke rechten hebben klonen? Laten we zeggen u zelf, maar in een nieuw lichaam? Wat als er 20 exemplaren van één persoon worden gedrukt en gereproduceerd? Laten we het geval van Penny Bradley als voorbeeld nemen. Haar klonen leven, worden gebruikt, functioneren en zijn nog steeds energetisch met haar verbonden, waar ze veel last van heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=tZpyLkF7eJI 

Hier is zo’n kalme, wetenschappelijke en gedetailleerde uitleg over hoe je de ziel kunt kopiëren en persoonlijkheid lijkt een soort kwantummaterialisme. Maar hoe zit het met de goddelijke vonk? Kun je hem heen en weer dragen als een koffer? Zullen je voorouders je helpen en begeleiden als je een kloon bent? En als er 40 van jullie zijn gemaakt? Maar wat als een aanvaller uw vrouw in de printer duwt en er zijn er drie of tien bij de uitgang, en elk zal bewijzen dat zij niet de echte is?

Stel je voor dat je 40 schoonmoeders hebt! Hoe zit het met karma? Zou je in zo’n wereld willen leven waar alles kan en niets heilig is en er geen grenzen en barrières zijn?

Intuïtief voelen we dat er lopende programma’s zijn die gericht zijn op de verandering in ons DNA en dat het verzamelen van biomateriaal onder het mom van eindeloze massatests op de een of andere manier verband houdt met dit probleem. Wat zeg jij?

 

 

Bron: Soulask

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.