Hollywood occulturele wortels

 

Niets in deze wereld is wat je denkt dat het is. Om te begrijpen wat er in Europa en Amerika gebeurt, moet je terugkijken op de oude Europese samenleving en druïden ceremonies. Onthoud dat er een oorlog gaande is voor je geest en je ziel. De Illuminati achter de schermen gebruiken Hollywood om hun wereldwijde agenda uit te voeren.

Het bestuderen van de wereld van het occulte betekent onderzoeken wat verborgen is. Er is zoveel ware kennis en wijsheid verborgen omdat de mensen die de wereld regeren, voelen dat ware kennis en wijsheid over hoe de wereld werkt en hoe de werkelijkheid te manifesteren iets is dat we niet hoeven te weten. De entertainmentindustrie is ontworpen om je geest te leiden.

Een priesterschap dat bekend staat als Druïden regeerde het oude Europa. Ministers, priesters, advocaten, adel politici. Druïden oefenden macht uit in de samenleving. Europa en zijn Anglo-Amerikaanse arm, wat we nu in de VS noemen, berust nog steeds op de principes van de druïdische cultuur

Symbolen

Een van hun belangrijkste symbolen was een toverstaf gemaakt van het hout van de heilige boom. Goochelaars, dirigenten en heersers hielden toverstokken of wandelstokken vast. Je moest op hun melodieën spelen en op hun ritme dansen, ze zeiden dat je moest spelen. Het Hollywood van vandaag is niets anders dan het druïde establishment.

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de naam ‘Hollywood – heilig hout’ afkomstig is van een boom die op een speciale manier is gewijd aan druïden en occultisten.

Trouwens uitleggen of je het wilt of niet, magie bestaat en is een echt tastbaar fenomeen, maar het is totaal anders dan wat we kennen uit sprookjes en films

Druïden aanbaden bomen, vooral de eik, voor hen was het de grootste heiligheid en het symbool van de moedergodin Holle of Hela, die de Noordse onderwereld regeerde. Gezegend eiken is lang het materiaal geweest om toverstokken te maken.

Denk na over hoe Hollywood werkt. Er wordt een verhaal geschreven dat verandert in een schermspel, waarna acteurs worden ingehuurd om de personages te spelen. Acteurs worden beloond voor het uitbeelden van menselijke emoties, een regisseur wordt ingehuurd om de acteurs te regisseren en precies te plaatsen waar hij wil in het kader. De regisseur legt verantwoording af aan de producent die verantwoording aflegt aan de uitvoerend producent die uiteindelijk het geld voor de film produceert.

Wanneer een kijker dit verhaal op het grote scherm ziet gebeuren, zorgt de film er onbewust voor dat je emotioneel reageert op wat je net hebt gezien. Als je de bioscoop verlaat, denk je waarschijnlijk meer dan eens of je je zou gedragen als de acteur in de gespeelde rol.

Samenleving

Daarom zijn we vandaag de dag zo verward als samenleving. Ons vermogen om als mensen samen te werken en samen te leven is niet geschikt omdat we veel films hebben gekeken en we verzadigd zijn met entertainment.

Geweld, seks en drugs rechtstreeks uit Hollywood bereiken onze huizen door ons te programmeren op lage frequenties op basis van de vibratie van angst. Hollywood wijzigt in sommige opzichten het psychologische gedrag van mensen, zodat ze zich gedragen op een manier die volgens hen sociaal aanvaardbaar is. Mensen gaan gewoon naar buiten en handelen zoals ze zouden moeten, niet zoals hun hart echt voelt

De belangrijkste bezigheid voor de meeste jonge mensen van tegenwoordig is beroemd en herkenbaar zijn. Als je naar de idolen van vandaag kijkt, is dat geen wonder. Hollywood is een marktplaats voor het verhandelen van lege en waardeloze sterren, van wie de meesten leden/slachtoffers zijn van occulte kringen.

Star Avenue

Langs Hollywoods Star Avenue, op de groezelige Hollywood Boulevard, vind je stripclubs, tattooshops, coffeeshops, feeën, agressieve straatventers, een maçonnieke tempel en zelfs een museum gewijd aan L. Ron Hubbard, de grondlegger van de occulte religie van Scientology, met een enorme nabijgelegen tempel die de rich and famous dient en eruitziet als een kasteel uit Harry Potter.

Onder vreemde, zo niet groteske omstandigheden is ook de Amerikaanse actrice Peg Entwistle overleden.

Na jarenlang op Broadway te hebben gespeeld, kreeg de artiest een aanbod om in een film te spelen. In 1932 speelde Entwistle in “Thirteen Women”, geregisseerd door George Archainbaud. Helaas lieten de recensenten geen draadje achter over de debutant.

Wanhopig beklom de kunstenaar het bord “Hollywood” op de heuvels van Los Angeles en sprong. De volgende dag werd ze aangeboden om in een film te spelen over… een zelfmoordvrouw. Helaas was het te laat. Peg Entwistle was op slag dood. … Maar zoals altijd, misschien is het gewoon toeval.

Bron: https://www.collective-evolution.com/2017/11/05/hollywood-a-celebrity-cult/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.