GTB nieuws 14 juni 2022

Jun 14, 2022
GTB 594.

BENJAMIN FULFORD, MEERDERE ONTHULLINGEN…..
TEKENEN VAN DE VAL VAN DE CABAL

Allereerst een naar bericht. Onze patriot en geweldenaar General Flynn is het slachtoffer geworden van een gewiekste uitwisseling. Volgens welingelichte bronnen is Flynn door een Kloon uitgewisseld. Dus de originele Flynn is verdwenen en is vervangen geworden door een, onder invloed van de cabal bestaande Kloon. Zijn opmerkingen en verklaringen zijn niet meer geloofwaardig. Het is een stille oorlog en ook aan onze kant vallen slachtoffers.

Het Biden regiem staat echter op instorten. Vele landen om de USA, nemen niet meer deel aan besprekingen. Ook niet als zij specifiek worden uitgenodigd. Daardoor verliest de USA politieke draagkracht.. en authority.
Het is zelfs zo, dat Guatemala en Honduras Russische troepen hebben toegelaten om de rust in hun landen te herstellen. Dit is aan het gebeuren. Zij hebben niet het valse Biden regiem gevraagd dat te doen….

Zelfs zijn er speciaal opgeleide Chinese forces in die landen toegelaten.
Dat zegt al heel wat. Het is ook een teken voor Amerika hoe het voelt om aan hun landsgrenzen vreemde troepenmachten te hebben. Dat is hetzelfde wat Rusland ervaart met Polen , Roemenië, Ukraine etc….

Een avatar van Poetin( dubbelganger) is gearresteerd wegens oplichting, fraude en misleiding van het volk. Vandaag vindt zijn proces plaats de avatar Poetin hielp de allianz om de cabal te verslaan. Hij zal waarschijnlijk vervangen worden, zodat het spel zijn gang kan gaan.

Verder is vast komen te staan dat het CDC ( Centrum for Desease Control)
een particulier organisatie is en bezig is met financiële zaken, zoals verkoop van injectie serum etc. het heeft 20 patenten van injectie serums en maakt omzetten gemiddeld van 4,5 miljard us$ per jaar.

DUS HET IS NIET ZO BETROUWBAAR ALS HET LIJKT EN HEEFT NATUURLIJK VEEL LIJNEN NAAR DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE….

En wij maar luisteren naar hun particuliere eenzijdige op geld gerichte adviezen…..Meer dan bar….
O ja, op het Milken Instituut heeft dr. Fauci ( de smeerlap) verklaard dat een goede controle op een vaccinserum meer dan tien jaar duurt alvorens het safe op de markt gebracht kan worden…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.