Documentaire : De geheimen van de “big reset”

 

De documentaire “The Big Reset” toont economen en geopolitieke experts die proberen te laten zien “wat er achter de Big Reset, het voorstel van het World Economic Forum (WEF) om de wereld en de economie na COVID-19 weer op te bouwen” ligt.

Vorige maand gingen de VERDI-bioscopen in Madrid de première organiseren van The Big Reset, een audiovisuele productie via het crowdfunding systeem met de hulp van elinvestigador.org – een non-profit samenwerkingsproject dat onafhankelijk, conflictvrij en rentevrij onderzoek verspreidt – een initiatief dat de makers “De gecensureerde documentaire over de waarheid van de pandemie” noemden.

Geregisseerd door W (bijnaam regisseur wiens identiteit onbekend is), is zijn doel, volgens zijn website, “ons te helpen de controle over ons leven en alle rechten die zijn geschonden terug te krijgen. 

“En de enige manier om dat te bereiken is om het publiek te helpen begrijpen wat er werkelijk aan de hand is.”

 

Documentaire

 

De documentaire behandelt aspecten zoals de “shockdoctrine”, de “media” of “nepnieuws”, waarin economen en geopolitieke experts proberen te laten zien “wat er achter de Big Reset zit”, het voorstel van de World Economic Commission (WEF) voor de wederopbouw van de wereld en de economie na COVID-19″, waarin de huidige pandemie als een “versnellende factor” wordt gepresenteerd.

In die zin zullen kijkers die naar de bioscoop gaan, kunnen ontdekken wie de gegevenscontroles of “gegevensverificateurs” controleert, die volgens de auteurs van de documentaire degenen zijn die in de positie van de rechters zijn om te beoordelen wat “waar is”. en wat een leugen over wat er op internet wordt gepubliceerd en ons naar ideologisch totalitarisme leidt in het zogenaamde tijdperk van gratis informatie.”

Een ander aspect dat in The Big Reset aan bod komt, is de transitie van de wereld naar het zesde technologische voorbeeld. Zoals de makers op de officiële website van de documentaire  thebigresetmovie.com/el-documental uitleggen : “De huidige wereldoorlog in de vorm van een ‘pandemie’ komt niet zo actueel, er is een reëel probleem: het coronavirus is slechts één katalysator, de het zogenaamde posthumanisme. De vereniging van mens en machine door middel van technologische processen zoals robotten en kunstmatige intelligentie 

Reclamecampagne

Tijdens de audiovisuele reclamecampagne, die vorige maand op internet werd gelanceerd, aarzelden de makers niet om de “Nieuwe Normaliteit” te noemen als “een abnormale en ondemocratische staat van gecontroleerde vrijheid”, altijd onder het voorwendsel van “een veronderstelde pandemische ziekte”. die de planeet vernietigt”, die naar zijn mening “zelfs de principes van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens” heeft aangetast.

Onder de hoofdrolspelers van The Big Reset zijn:

Alexandra Henrion Caude, een geneticus en een van de meest erkende RNA-specialisten ter wereld. 

Alexandre Juving-Brunet, voormalig kapitein van de St. Gallen Militaire School, St. Cyr en voormalig officier van de Franse militaire inlichtingendienst DRSD (Directoraat Defensie Inlichtingen en Veiligheid). 

Carlos M. Vara del Rey, actief pilootkolonel in de luchtvaart en professor aan de General Aviation Academy (1996-99) en aan het Higher Centre for National Defense Studies (2011-2016 en 2019-2022). 

Christian Perrone, Franse arts, universiteitsprofessor en hoge ambtenaar bij het ministerie van Volksgezondheid gedurende 15 jaar. 

Cristina Martín Jiménez, PhD in Communicatiewetenschappen, Bilderberg Club-expert en auteur van “The Truth About the Pandemic” en  “World war lll is al here 

En Pierre Barnérias, journalist, regisseur en maker van Hold-up, een van de eerste pandemische documentaires die over de hele wereld wordt uitgebracht.

 

Bron: Soulask

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.