GTB nieuws woensdag 15 juni 2022

Jun 15, 2022
GTB 595.

BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEIDHET LAATSTE WAPEN VAN DE BEVOLKING.

đź’»WAARSCHUWING;
WIJ GAAN LANGZAAN WEER NAAR DE APENPOKKEN TOE en ook naar een nieuwe corona varianten golf.

Stel je voor dat ze ( de moordenaars en misdadigers, de criminelen en de pedofielen in onze regering) weer opnieuw beginnen met de succesformule van corona.
Vergeet niet, er is nooit een virus gevonden of aangetoond. Vergeet niet, dat men heeft nooit iets voor verkoudheid en griep kunnen vinden. En vergeet bovendien niet dat de Regering met corona crimineel heeft gehandeld, zij hebben zich boven de wet gesteld, Zij hebben zich niet aan de wet gehouden. Nu is ook duidelijk geworden, dat de Regeringen gezamenlijk in opdracht hebben gehandeld van particuliere organisaties zoals de WHO en de WEF.

Allemaal niet democratisch gecreëerde instellingen, die door particulieren miljardairs in het leven zijn geroepen.
Vergeet niet, dat U geconstateerd heeft, dat het gerecht, de justitie, niet werkt voor het volk, maar voor de Staat. Er is geen sprake meer van Trias Politica…..

Uw bescherming is weggevallen, corrupt geworden, omgekocht geworden.
U heeft gezien dat het leger in de kazernes blijft en U heeft gezien dat de politie er op los ramt. Dat de politie rellen uitlokt en dat de regering demonstraties verbiedt en knokploegen met knuppels inzet.

Ook heeft U ervaren, dat zonder echt aanwezig gevaar men orders geeft U op te sluiten, zogenaamd met de reden dat U niet ziek wordt..
U heeft gezien dat men geen eerbied heeft voor onze kinderen en die kinderen bijna dwingt ingeënt te worden met ongecontroleerde, onvoldoende geteste, achteraf gebleken, levensgevaarlijke serums.

U heeft ook waargenomen, dat alleen in Europa al meer dan 28.000 doden zijn gevallen binnen drie dagen na geĂŻnjecteerd te zijn. U heeft uw zonen en reporters op het grasveld en op de bĂĽhne zien doodvallen.
En dit alles zonder reden. De enige reden was dat de Regering een programma uit voerde van een stelletje superrijken psychopaten en criminelen. Waarvoor zij ook nog honderden miljoenen betaald hebben gekregen .

( Rutte ; “Er is genoeg geld, hoor”)

DAT IS VOOR DE NEDERLANDER ONACCEPTABEL GEDRAG….!!!!!

Dus het eerste en enige wat U hiertegen doen kunt is niet meer luisteren naar wat zij zeggen, als het weer die kant dreigt op te gaan.. Niet meer aan opdrachten en oproepen gehoor geven. Niet meer doen wat zij zeggen.
U ben niet hun slaaf. U bent niet in hun dienst. U bent een burger die hen gekozen heeft, hen betaald heeft en U hebt gezien en vastgesteld dat zij het niet meer waard zijn ons te leiden. U heeft geconstateerd dat zij niet deugen en corrupt zijn geworden.

U hoeft niet meer “ hun orders” op te volgen. U bent gedekt door de rechten van de mens. U heeft recht op zuurstof, dus geen monddoeken meer, die niet helpen en Uw gezondheid alleen maar schaden. Geen afstand meer, u heeft het recht on een ander te begroeten zoals U dat zelf wilt.

U heeft het recht echte medicijnen te krijgen voor een bepaalde ziekte en niet dat uw regering de echte medicijn verbiedt.
Alle regeringsinstanties, zijn bemand met getrainde jaknikkers, dus daar heeft U ook geen hulp van te verwachten.

De enige die U echt steunt is de buurman, de familie, uw gezin, uw vader en moeder, uw neef en nicht. Uw kinderen, Uw opa en oma.
Daarom is het zaak met deze mensen gezamenlijk op te trekken en de zaken te bespreken.

BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID IS EEN HEEL ZWAAR WAPEN, WAAR DE REGERINGEN NIETS AAN KUNNEN DOEN.
OOK HET LEGER NIET…OOK UW RELIGIE NIET, DIE VAAK HUILEN MET DE WOLVEN IN HET BOS.

Dat heeft U in de geschiedenis kunnen leren.
Burger, het is aan U….

Het devies is TOT HIER EN NIET VERDER…. als zij weer zouden gaan beginnen!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.