Het Hooggerechtshof in de VS heeft geoordeeld dat de Covid-pathogeen geen vaccin is, onveilig is en koste wat kost moet worden vermeden – Hooggerechtshof heeft universele vax geannuleerd

BIG PHARMA EN ANTHONY FAUCI HEBBEN EEN RECHTSZAAK VERLOREN DOOR ROBERT F KENNEDY JR EN EEN GROEP WETENSCHAPPERS!

Is nergens in het nieuws geweest. Het lijkt erop dat we dichter bij de Final Scene in de film komen.

ALERT iedereen in de familie, vrienden en familieleden! BELANGRIJK NIEUWS ! Hooggerechtshof heeft universele vaccinatie stopgezet In de Verenigde Staten heeft het Hooggerechtshof universele vaccinatie geannuleerd. Bill Gates, US Chief Infectious Disease Specialist Fauci, en Big Pharma hebben een rechtszaak bij het Amerikaanse Hooggerechtshof verloren, omdat ze niet konden bewijzen dat al hun vaccins van de afgelopen 32 jaar veilig zijn geweest voor de gezondheid van de burgers!

De rechtszaak werd aangespannen door een groep wetenschappers onder leiding van senator Kennedy. Robert F. Kennedy Jr.: “Het nieuwe COVID-vaccin moet koste wat kost worden vermeden. Ik vestig dringend uw aandacht op belangrijke kwesties met betrekking tot de volgende vaccinatie tegen Covid-19. Voor het eerst in de geschiedenis van vaccinatie interfereren de zogenaamde mRNA-vaccins van de nieuwste generatie rechtstreeks met het genetisch materiaal van de patiënt en veranderen daarom het individuele genetische materiaal, namelijk genetische manipulatie, wat al verboden was en voorheen als een misdaad werd beschouwd .

Het coronavirus VACCIN IS GEEN VACCIN! AANDACHT!

Wat is altijd een vaccin geweest? Het was altijd de ziekteverwekker zelf – een microbe of virus die werd gedood of verzwakt, dat wil zeggen verzwakt – en het werd in het lichaam geïntroduceerd om antilichamen te produceren. Zelfs geen vaccin tegen het coronavirus! Dat is het helemaal niet! Het maakt deel uit van de nieuwste groep mRNA (mRNA) die naar verluidt “vaccins” zou zijn. Eenmaal in een menselijke cel herprogrammeert mRNA normaal RNA / DNA, dat een ander eiwit begint te maken.

Dat wil zeggen, niets te maken met traditionele vaccins! Dat wil zeggen, het is een instrument van genetische invloed. Genetisch biowapen! Dat wil zeggen, ze zouden vernietigen van aardbewoners, en de overlevenden zullen GGO’s worden! Na het ongekende mRNA-vaccin zullen de gevaccineerden niet langer in staat zijn om de symptomen van het vaccin op een aanvullende manier te behandelen.

Gevaccineerde

Gevaccineerde mensen zullen de gevolgen moeten aanvaarden, omdat ze niet meer te genezen zijn door simpelweg gifstoffen uit het menselijk lichaam te verwijderen, zoals bij een persoon met een genetisch defect zoals het syndroom van Down, Klinefelter-syndroom, syndroom van Turner, genetisch hartfalen , hemofilie, cystische fibrose, Rett-syndroom, enz.), omdat het genetische defect voor altijd is!

Dit betekent duidelijk: als zich een symptoom van vaccinatie ontwikkelt na mRNA-vaccinatie, kan ik noch een andere therapeut u helpen, omdat  SCHADE VEROORZAAKT DOOR VACCINATIE GENETISCH  onomkeerbaar ZAL ZIJN.

Vaccinatie – Bio-wapens van genocide van de 21e eeuw. Voormalig Pfizer-hoofdwetenschapper Mike Yeedon heeft nogmaals zijn standpunt uitgesproken dat het nu te laat is om degenen te redden die zijn geïnjecteerd met een stof die publiekelijk “het Covid-19-vaccin” wordt genoemd. Hij moedigt degenen die de dodelijke injectie nog niet hebben gekregen aan om te vechten voor hun leven, de mensen om hen heen en het leven van hun kinderen.

De internationaal bekende immunoloog beschrijft vervolgens een proces waarvan hij zegt dat het de overgrote meerderheid van de mensen zal doden: “Direct na de eerste vaccinatie sterft ongeveer 0,8% van de mensen binnen twee weken. De gemiddelde levensverwachting van overlevenden zal maximaal twee jaar zijn, maar neemt ook af bij elke nieuwe “injectie”.

Er worden nog steeds aanvullende vaccins ontwikkeld om aantasting van bepaalde organen te veroorzaken, waaronder het hart, de longen en de hersenen. Na twee decennia bij Pfizer was professor Yedon bekend met de functies en onderzoeks- en ontwikkelingsdoelen van farmaceutische gigant Pfizer, en hij stelt dat het uiteindelijke doel van het huidige “vaccinatie”-regime alleen een enorme demografische gebeurtenis kan zijn die alle wereldoorlogen zal doen verdwijnen. samen, zoals Mickey’s enscenering Mouse.

“Miljarden mensen zijn al veroordeeld tot een zekere, onvermijdelijke en pijnlijke dood. Iedereen die de injectie krijgt, sterft voortijdig, en drie jaar is een royale schatting van hoe lang ze kunnen overleven.”

 

Bron:  Bestnewshere en filmpjes via bron

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.