GTB nieuws 16 juni 2022

Jun. 16, 2022
GTB 596.

HELE VELDSLAGEN OP JURIDISCH GEBIED WORDEN GEVOERD EN DE BEWEGINGSVRIJHEID VAN DE CABAL WORDT STEEDS MINDER…

Ja, er wordt bijna niet over bericht, maar de banken staan nu onder druk. Invallen in de Deutsche bank hebben er toe geleidt dat die grootste bank van Duitsland gesloten is. Ook in Engeland zij er invallen geweest in de bank van Engeland en ook die is gesloten. Dat zijn zware klappen in het gezicht van Rothschild, de eigenaar van deze banken is. Het gaat hier om de familie Bauer, wat de eigenlijke naam is van Rothschild.

Alle banken, de meeste zijn de Centraal banken van landen zijn eigendom van Rothschild. Alle deze banken over de hele wereld worden nu de de politie in de gaten gehouden wegens criminele activiteiten , zoals witwassen van geld en het doorsluizen van crimineel geld. Dit was een zeer lucratieve bezigheid van de banken.

Wij herinneren aan de bank Ambrosius van het Vaticaan, wat veel geld witwaste voor allerlei regeringen en ook criminele groepen, zoals de Italiaanse maffia en de drugs maffia van Zuid-Amerika en Azië. Hun verdiensten lagen op 30% van de gewassen som. Vandaar dat de directeur, na ontdekking, zich heeft opgehangen of werd opgehangen spectaculair aan de brug van de Thames in London.

Alle banken staan onder druk nu en dat geeft een stoot aan het wantrouwen van de financiële markten, wat wij vandaag de dag zien aan de wereldwijde beurzen. Wij hebben al ervaren, dat de Stockmarket ( de Dow Jones) al 20% sinds januari is gezakt. Dit komt nu verder naar beneden en naar mijn mening in een versnelling.

Ook hebben nu veel landen in Zuid-Amerika en in het midden Aziatische deel zich bij de BRICS aangesloten. De BRICS is al een bestaande alliantie Van Brasil, Rusland, India, China en Zuid Afrika. Op zich zijn dat al
3.215.000.000 mensen. In totaal zijn er nu nog tien landen, die gevraagd hebben bij BRICS aangesloten te mogen worden.

Dat is al zo’n 40 % van de wereldbevolking en dan nog de landen die in de wacht staan.
Men vertrouwd het fiat dollar systeem niet, het systeem van de Rothschilds., die hebben de Wereldbank en het IFM en de Europese centrale ban maar steeds geld laten drukken….. dus de euro en de dollar zijn hevig verwaterd.
Rothschild is uitgepoept. Hun keizerrijk houdt binnenkort op te bestaan.

Al meer dan 700 miljard euro is al in de goudgerande Roebel gevlucht en dat is pas het begin. Het financiële fiat systeem is aan het vast lopen.
Dit had eigenlijk al lang vervangen moeten worden, maar daar hebben de White Hats/ Q forces een stokje voor gestoken. Men was van plan eerst een derde wereldoorlog te provoken waarna men dan een nieuw geld systeem zou introduceren. Dan kon men aan de macht blijven…..en dan zouden zij niet de schuld krijgen van het vastlopen van het geldsysteem….

Als burger kunt U weinig doen. Spreid uw geld over banken, neem wat in huis voor de zekerheid, beleg wat in goud en zilver, niet in goud en zilver op papier maar in de hand, munten etc. geld op de bank laten is mijns inziens minder verstandig, ook beleggen in stenen, dus huis eigendom is ook goed…..

Het is moeilijk en de meesten van u hebben geen honderdduizenden op de bank. Het gouvernement garandeert 100.000 euro, maar als de euro in elkaar zakt. Dan hangt U ook. de staat zit daar niet mee…..

Dollar – euro- roebel gelijkelijk verdeeld geeft wat meer stabiliteit.
Maar het is reeds 25 jaar geleden dat ik deelnam aan die bussiness.
Onderzoek zelf en laat niet gods water over de akker lopen, want dan spoelt het misschien weg…..met de beste bedoelingen…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.