Madonna’s occulturele prestaties op Eurovisie songfestival

De pseudo-sterren van de showbusiness zijn lange tijd illuminati-poppen geweest en in hun mystieke optredens bij concerten laten ze ons weten aan welke kant ze staan, geen van hen verbergt dagelijks symbolen zoals het geblinddoekte oog, 666, pentagram of hoorns muziekvideo’s en concerten.

Eurovisie 2019 is de Illuminati Show verzadigd met de boodschap, met als kers op de taart het optreden van Madonna!

Het Eurovisie Songfestival van het jaar 2019 werd bezocht door de Illuminati-orde, aangevoerd door de Madonna met haar linkeroog geblinddoekt op het hoogste podium, bovenaan een piramide in een lichtgevende envelop, op een dertien trap piramide.

Egypte

In Egypte, tijdens het Oude Rijk, was het oog een van de belangrijkste beschermende symbolen. De ogen van Horus waren de zon en de maan. Het rechteroog is de zon, het linkeroog is de maan.

De rechtvaardige was verantwoordelijk voor activiteit, de toekomst; achtergelaten voor passiviteit en het verleden. Samen gaven ze een brede blik – dag en nacht, en symboliseerden zo alwetendheid.

In de islam vertegenwoordigt het linkeroog Dajjal (Dadzal) de prins van de djinn – islamitische demonen die zijn oog verliest door zich tegen de profeet te verzetten.

Alziend oog, een oud symbool dat zich door de Beierse Illuminati heeft toegeëigend. Hoewel het alziende oog ons van overal aankijkt, kunnen slechts enkelen het waarnemen.

Madonna

Madonna voert na deze inzending het nummer “Like a Prayer” uit. De scenografie en de tekst gaan over de periode van vroeger tot nu. Daar zien we hoe het oude systeem instort en degenen die hun ogen niet zien, niet wakker worden – zullen omkomen. De rest die nog in leven is, zal eraan worden onderworpen.

Daarna het uitvoeren van het eerdere nummer, kunnen we de nieuwste compositie van Madonna en Quavo horen, getiteld Toekomst. In dit stuk dragen de dansers gasmaskers die ons informeren over wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Het nummer bevat de woorden ” er is geen plaats voor iedereen in de toekomst” . Na de ineenstorting van de oude wereld, de zogenaamde een nieuwe en betere wereld en de uitverkorenen in het omringende vlammende vuur verlaten de aarde via het portaal dat zichtbaar is op de grote schermen, zoals in de film Stargate.

Ten slotte laat de Orde hem zelf achter bij de “King of Pop”, Madonna. De uitverkorenen zijn mensen die in het verleden hebben gedaan wat ze volgens het NWO-plan moesten doen, en de kans krijgen om door het wormgat naar de toekomst naar het volgende niveau te gaan. Het geheel eindigt met het opschrift “Wake Up”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.