Occultisten laten zien dat de derde wereldoorlog allang is begonnen

 

De moderne wereldmachten zijn volledig geobsedeerd door het occulte. Zonder de occulte component van hun plan te begrijpen, is het onmogelijk te begrijpen wat er nu gebeurt. Alle evenementen van enige betekenis worden door hen strikt volgens plan en op zorgvuldig berekende data gepland en geproduceerd.

Esoterici geloven dat de berekening is gebaseerd op gematria. Gematria is de basis van de fundamenten van de satanische cultus.

Wat is gematria en waarom is het belangrijk?

Gematria is een van de methoden om de betekenis van woorden en zinnen te analyseren op basis van de numerieke waarden van de letters die erin zijn opgenomen. De “gematerie van een woord” is de som van de numerieke waarden van de letters die erin zijn opgenomen.

Aangezien de wereldtaal van onze wereld Engels is, vinden de coderingen van woorden en aantallen wereldgebeurtenissen in deze taal plaats.

Standaard Engelse gematria (Engels ordinaal): A=1, B=2, C=3… X=24, Y=25, Z=26.

Reverse Engelse gematria (Reverse Ordinaal): A=26, B=25, C=24… X=3, Y=2, Z=1.

Er zijn ook afgekorte gematria, Joodse gematria en een aantal anderen.

Woorden met dezelfde gematria worden verondersteld een symbolische (verborgen) semantische samenhang te hebben. De volgende woorden hebben bijvoorbeeld dezelfde standaard Engelse gematria 174 (English Ordinal 174): New World Order, Currency Reset, etc.

Numerologen en Kabbalah beweren dat de Derde Wereldoorlog al is begonnen

Berekeningen door numerologen tonen aan dat de som van alle getallen in de begindata van beide wereldoorlogen samenvalt met de som van de getallen van het begin van de oorlog in Oekraïne.

Elke crisis, en vooral dergelijke grootschalige en ernstige als de huidige, veroorzaakt door de Russische invasie in Oekraïne en de daaropvolgende wereldwijde sancties van westerse landen, activeert het denkwerk van verschillende soorten complottheoretici, waaronder numerologen. Ze hebben de som van de getallen in de begindatum van beide wereldoorlogen van de vorige eeuw al berekend en vergeleken met de som van de getallen in de begindatum van de aanval in Oekraïne. Dit is wat ze hebben:

1. Wereldoorlog I: 28-07-1914

28+07+19+14=68

2. Wereldoorlog II: 01 09 1939

01+09+19+39=68

3. Begin van de oorlog in Oekraïne: 24 02 2022

24+02+20+22=68

Men moet niet denken dat als de gevechten alleen plaatsvinden op het grondgebied van één land – Oekraïne, dit nog geen wereldoorlog is. Het volstaat te herinneren dat de Tweede Wereldoorlog bijvoorbeeld begon met de verovering van Polen door Duitsland, en pas toen werd de hele wereld er geleidelijk in betrokken.

Tot nu toe weerhouden westerse landen zich met alle middelen van directe deelname aan het Russisch-Oekraïense conflict, terecht vrezend dat het in dit geval zou kunnen escaleren tot een nucleair conflict. Maar wie kan instaan ​​voor morgen? De cijfers voorspellen duidelijk: de Derde Wereldoorlog kan niet worden vermeden.

De oude Joodse methode om de betekenis van woorden en zinnen te analyseren op basis van de numerieke waarden van de letters die ze bevatten, die veel wordt gebruikt in de Kabbalistische leer – gematria stelt dat een van de betekenissen van het getal 68, dezelfde is die numerologen hebben ontvangen, is de “Big Bang”. Het lijkt erop dat het niet langer nodig is om dit concept te ontcijferen.

Heilige datum 22.02.2022

Als mensen serieuzer zouden letten op de waarschuwingen over de datum 22/02/2022 die zo nu en dan klonken, dan zou dit misschien tot op zekere hoogte “hun” grootse plannen voor deze datum frustreren.

Maar de mensen giechelden. En het is gebeurd. Al begrijpen maar weinig mensen nog wat er precies gebeurde op 22 februari 2022.

Voor het grootste deel hebben mensen niet de neiging om na te denken en te vergelijken, te graven en te verkennen. Van school wordt hen alleen geleerd om informatie te ‘assimileren’, te onthouden en te reproduceren. Dit wordt al lang gebruikt door degenen die zich voorstellen dat ze hogere wezens zijn die het recht hebben om oppermachtig te heersen over de geesten en lichamen van de rest, zulke hersenloze “vee”.

Het begin van deze hele maçonnieke digitale religie, die Lucifer en getallen aanbidt, werd rond 1560 gelegd.

Lucifer is hun morgenster. Het is half vrouw, half man. De numerieke code in gematria (numerologie) van vrijmetselaars-achtige culten is 222.

Nummers 111, 222, 33, 666, enz. zijn hoofdnummers.

Nu is er een meesternummer 222. En dit is de eerste en enige keer in de geschiedenis van de mensheid.

Lucifer leert: “Zo boven, zo beneden”. De code voor deze zin in de Engelse numerologie is 222.

De code voor de uitdrukking “Lucifer Morningstar” in het Engels gematria (numerologie) is ook 222.

De code voor Lucifers zin “Orde uit chaos” is ook gelijk aan 222.

Denk aan Tesla. Hij zei: “Als je het geheim van 369 kent, dan heb je de sleutel tot het universum”.

“De sleutel tot het universum”. De code voor deze zin is ook 222.

Wat is het belang om dit allemaal te weten?

Op 22 februari 2022 begonnen “zij” met de creatie van een nieuwe wereldorde uit chaos (orde uit chaos, gematria code 222). Nu zien we chaos in Oekraïne, en dit is slechts de initiërende chaos en daaropvolgende transformatie over de hele wereld – vestiging van de zogenaamde “Nieuwe Wereldorde”.

Hun belangrijkste instrument is de geheimhouding van hun uiteindelijke ontwerp. De meeste van hun vrijwillige assistenten: presidenten, afgevaardigden, de media, “wetenschappers-experts”, hoge functionarissen zijn gewoon “poppen” die verslaafd waren – sommigen aan hebzucht, sommigen aan gemeenheid, sommigen aan angst, maar op de een of andere manier – allemaal op onzin. Omdat bijna niemand de echte bedoelingen van de belangrijkste “spelers” kent. En uiteindelijk zal bijna iedereen eronder lijden.

Maar een beperkt aantal mensen begon te raden. Langzaam, beetje bij beetje, beginnen ze duidelijk te zien. Tot nu toe met veel moeite, helaas. Het ergste is dat het al heel, heel laat is om het licht te zien – er is bijna geen tijd meer.

Het resultaat zal, volgens hun plan, eerst overal chaos zijn, honger, kwelling en dood van een groot aantal mensen. En dan zal voor de overlevenden een “nieuwe orde” beginnen – digitale slavernij voor altijd.

Beseffen

Vroeg of laat zal je dit moeten begrijpen en beseffen: de heersende elites belijden een soort sekte. Gewillig of niet is een andere vraag, het feit van hun deelname is belangrijk voor ons. Het proces om de wereld te transformeren, dat ze op 03.11.2020 lanceerden, verloopt strikt volgens plan en het plan is ontwikkeld op basis van gematria.

Daarom is het noodzakelijk om de essentie van deze wetenschap te begrijpen en, zo niet om zelf de data van belangrijke gebeurtenissen te berekenen, dan op zijn minst de bron van dergelijke informatie te vinden en ernaar te luisteren.

26 april 2022 – op deze dag waren er 777 dagen sinds de lancering van de “pandemie”, en aangezien het zeer waarschijnlijk was, zijn er belangrijke dingen geregeld.

Een andere datum die geheime occulte poppenspelers waarschijnlijk niet zullen missen – 14 mei 2022.

 

Bron: soulask

 

Een gedachte over “Occultisten laten zien dat de derde wereldoorlog allang is begonnen”
  1. Hmm, met deze wetenschap vraag ik de schrijver naar VOREN te kijken en ons te vertellen wat de cijfers ons zullen brengen. Wat is de volgende datum en welk “groots evenement” hoort daarbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.